StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
13.11.13 18:31
@Ukulina píše: Řezníčka mám ráda, ale nebeře mě zas tady, bral mě v TV, tam byl nějaký jistější. Ale nezatracuju ho, on se rozhýbe! :D

V nedeli jsem s nim jela metrem :) Chudak se celej choulil do saly, asi je ted hodne okukovanej - Star Dance a jeste Bukowsky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.11.13 19:09

@nakukovatelka Chudáček, on je takový ten typ vzít si ho domů a starat se o něj. :mrgreen: Teda aspoň mě se zdá. Na Bukowsky nekoukám… Já s ním vlastně naposledy viděla Letiště na Primě, sakriš to už je let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.11.13 19:11

@Hanulínek Vidíš, grafiky si nevšímám. :) Mě teda už nějakou dobu trochu iritují ty světelné efekty nebo jak to nazvat v za jevištěm, připomínají mi pneumatiky. Vždycky mi to připadá jak ples prodejců pneu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.11.13 22:58
@MarkétkaBeruška píše:
@Gozra jojo to máš pravdu, já když jsem tancovla jsem nechodila na solárko měla jsem jen hnědidlo, ale tancovala jsem Hobby.

Taky jsem měla hnědidlo na LA, abych nebyla tak světlá, přeci jen se tančí v zimním období, takže je po přirozené hnědé. Ale jen trochu napatlat, ne být černá. Na solárko jsem coby studentka neměla :mrgreen:. Jsem tančila v 90.tkách, ještě v r. 2000, pak už ne. :oops: Teď už je to zase jinde, čím koukám „vejš“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.11.13 23:07
@Ukulina píše:
@Hanulínek Vidíš, grafiky si nevšímám. :) Mě teda už nějakou dobu trochu iritují ty světelné efekty nebo jak to nazvat v za jevištěm, připomínají mi pneumatiky. Vždycky mi to připadá jak ples prodejců pneu :mrgreen:

Až tak jsem neřešila, spíš teda jen ty světla, že často tančí dle mého ve tmě. Jenže ono naživo to musí být jiné než pro nás v TV. To samé i s tím pohybem. Tam bychom se rozplývali a v TV řeknem, Ježiši, ty maj nějak pomalý nohy. :mrgreen:
Jinak pořád favorita nemám (1. dojem žeby Rupert :mrgreen:, ale asi spojeno s jeho patronem R. Holým, který žije v našem městě), samo bych nastřelila ten nebo ta. Jediný, co mi štve, tak za favoritku je Taťiana :roll:, je tam i díky Honzovi Oderovi zatím nejlepší. Měla mít jiného partnera, bylo by to zajímavější.
Někoho Oder štve, ale zas si říkám proč. :think: Dokázal oproti jiným v týhle soutěži nejvíc, taky se nám líbí ty jeho tance na D-čku. Naše holky tančí jako diví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.11.13 10:19

@Gozra je to Onder, ne Oder :)

Jinak se mi tenhle rocnik nejak moc nelibi, bud jsem z toho vyrostla :mrgreen:, nebo nevim, ale ti soutěžící letos asi nic moc. Ani jsem se minule nekoukala.
Kucharova urcite vyhraje :roll: (prijde mi to jak v tom vtipu, proc v Titanicu nemohl hrat Stallone - protože by všechny zachranil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
14.11.13 10:51
@nakukovatelka píše:
@Gozra je to Onder, ne Oder :)Jinak se mi tenhle rocnik nejak moc nelibi, bud jsem z toho vyrostla :mrgreen:, nebo nevim, ale ti soutěžící letos asi nic moc. Ani jsem se minule nekoukala.
Kucharova urcite vyhraje :roll: (prijde mi to jak v tom vtipu, proc v Titanicu nemohl hrat Stallone - protože by všechny zachranil)

Presne, tenhle rocnik je takovy nijaky… Nemam tam nic proti nikomu, ani proti Kucharove. Cetla jsem s ni rozhovor, prisla mi prima, osobita. Pred kamerami je ale asi zvykla spis stat beze slova se strnulym usmevem. Brzobohaty OK, mam ho rada, tanci pekne, ale take nic, co by me zaujalo. Zbytek uplne indiferentni. Ja uz se snad radsi divam na porotce. Pristihla jsem se, ze pri tanci jsem vzdy neco delala, soustredila jsem se az na porotu. A mam rada i oba moderatory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.11.13 16:11

Mne se třeba letošní rok líbí víc než ten loňský, už se těším na sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.11.13 21:52

@nakukovatelka :lol: :lol: já vím, jak se jmenuje, překlep, pardon. :mrgreen: Nějak na to nevidím, bo co, jsem si to po sobě nepřečetla a lup, je přejmenován. :lol:
Neházejte flintu do žita, jsou ještě v začátku, se to ještě rozjede. ALe je fakt, že byly ročníky, kt. mě moc nebraly. :oops: Tenhle kupodivu nevadí a hlavně, stíhám. Čučím ráda i na Talent, někdy zajímavé pokoukání, ale ten nestíhám, sem tam někdy i sobotní opáčko, což taky není pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
16.11.13 20:10

Ty brďo, tak hned v první minutě mi zaskočilo jídlo..do čeho tu nebohou Terezu zase kostymérky navlíkly??? Od hlavy do pasu by to šlo, ale zbytek jí šíleně zbytečně rozšiřuje :roll:
Chudák holka, vždyť by jí to jinak tak slušelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.11.13 20:14

@Dragobella no to je fakt dneska má dost nehezký šaty. Mně jsou teda letos všichni takový sympatický, ale už minule jsem si řikala, že nemají hezký šaty. Dřívější ročníky byly v oblékání lepší.

• Citovat
  • Upravit
4430
16.11.13 20:15

Tak já nevím jestli dneska ty kostýmy vydýchám…to se fakt nedá, ani Tereza..to je prostě šílené..ne fakt, to se nedá..snad ani super tanec to nezachrání :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.11.13 20:15
@Dragobella píše:
Ty brďo, tak hned v první minutě mi zaskočilo jídlo..do čeho tu nebohou Terezu zase kostymérky navlíkly??? Od hlavy do pasu by to šlo, ale zbytek jí šíleně zbytečně rozšiřuje :roll:
Chudák holka, vždyť by jí to jinak tak slušelo :(

Přesněěě! :evil: Za to už by měli autora zavřít!!! :evil: Já to neberu ani odshora, to je jak z diskoteky z 80. A vypadá na 100 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.11.13 20:17

Ovšem na 1. pohled to dnes do ela slušelo Polívkové… Konečně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.11.13 20:18

@Levandule121 jojo to jsem si taky řikala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová