Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo, já nevím. Oni chválí, ale prostě ty kostýmy i choreografie korespondující s Abbou prostě u ní nebylo sexy, ačkoli dnes vynikl její krásný obličej a vlasy…
@Levandule121 píše:
Ty jo, já nevím. Oni chválí, ale prostě ty kostýmy i choreografie korespondující s Abbou prostě u ní nebylo sexy, ačkoli dnes vynikl její krásný obličej a vlasy…
Obličej má moc hezkej, ale jinak mě nebaví…
@KPKristy píše:
Už se mi chce na záchod
Tak šup šup už můžeš utíkat ![]()
@Levandule121 píše:
Mě přijde jako babochlap, já si nemůžu pomoct. Když to přeženu, tak postava chlapa a na něm nasazená dámská hlava ![]()
Tak holky, kdo byl pro vás dneska ten NEJ? ![]()
Já jsem nerozhodná
![]()
@parketka píše:
Já si myslim, že Šárka.
Nedělá ty šaty Nademlýnská?
Jo jo, Nademlýnská…
@KPKristy píše:
Obličej má moc hezkej, ale jinak mě nebaví…
Tak tak… ![]()
Jinak také držím palce, ať je malému lépe!
(Původně jsem si myslela, že máš nějaké zákulisní informace o Brzobohatém…) ![]()
@Dragobella píše:
Tak holky, kdo byl pro vás dneska ten NEJ?Já jsem nerozhodná
![]()
Pro mě dneska tanečně nejlepší Kuchajda a Polívka. Srdečně Imro, Řezníčka jsem neviděla…
@Levandule121 píše:Jinak také držím palce, ať je malému lépe!(Původně jsem si myslela, že máš nějaké zákulisní informace o Brzobohatém…)
Viděla jsem az druhou pulku, souhlasim hlavne s kritikou kostymu- Kostkove se asi chtela navrharka pomstit, opravdu hruza, v jinych seriich jsem vzdycky kvitovala, jak ji to slusi, ale v teto vypada hur a hur, kvuli satum… Prijde mi, ze maji jakesi podivne materialy- treba to na Abbu fakt vypadalo jak nejaka umelina ze70. let, skoda… fakt to nikomu neslusi, chjo
@Levandule121 píše:
Tak tak…Jinak také držím palce, ať je malému lépe!
(Původně jsem si myslela, že máš nějaké zákulisní informace o Brzobohatém…)
Mě se líbila Anička a Ondra. Kdybych se měla rozhodnout, tak nevim nevim ![]()