Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na passo doble se taky těším, ale Šárku si neumím představit. Těším se na Stodůlkovou a Kuchařovou. Kdo by byl řekl, že já se někdy budu těšit na Kuchařovou
![]()
Jo, Kucharova me taky prekvapila, jak ji nemam rada ![]()
ale Reznicka popravde taky rada nemam… takze toho mi lito neni.
@obrazek píše:
Ale zase se Kasparkova krasne smeje
Kašpárková má moc hezký celý obličej a úsměv má přirozený a upřímný, né takový ten naučený, natrénovaný.
A Imrich je zase takový bezelstný, nesmělý brouček, že? ![]()
@Hanulínek Imrich je takovej Shrek
. Vedle něj se každá ženská musí cejtit dobře a bezpečně, i já se svou nadváhou bych si připadala jak drobek ![]()
@Hanulínek píše:
Kašpárková má moc hezký celý obličej a úsměv má přirozený a upřímný, né takový ten naučený, natrénovaný.
A Imrich je zase takový bezelstný, nesmělý brouček, že?
Ano, soulasím. ![]()
Tak konečně dokoukáno ![]()
TVL co to měla Kostková na sobě?
Chudák, vypadala jak tlustá machna ![]()
Kuchařová mi připadala nemastná neslaná
A ty šaty
Jinak všichni dobrý
Kašpárková se mi moc líbila, jak tancovala ani kostým mi nevadil. K té abbě a muzikálu prostě to pravé. Musíte to dát do kontextu ![]()
Teda ale jsem v šoku že vypadl Řezníček, to bych nečekala. Ne že bych ho nějak milovala, to ne ale neřekla bych to, že to padne na něj…
Jsem zvědavá kdo půjde příště…
Holky a já jsem nějak si neuměla představit to bodování, že body od poroty v tom moři sms se ztratí… ale ono je to úplně jinak, jsem na to náhodou narazila ![]()
Vy jste věděly, jak se to boduje?
Letos je to super, řekla bych, že jsou tam všichni dobří, jsem opravdu zvědavá, kdo vyhraje. Moc bych to přála Aničce Polívkové, líbí se mi její skromnost a v tangu byla fakt dobrá. I škrt Chlopčajz dal 10 ![]()
Jinak holky já jsem vždycky úplně hotová z těch účesů, líčení a šatů. (teda mimo žabí oděv Kostkové) ![]()
No známky od poroty (resp. jejich součet) a sms hlasy se převádějí na body.
Porota rozdá známky a podle součtu se pak přidělí body, pár s nejnižšími známkami má 1 bod, pak 2 body, 3, atd. Když je třeba 8 párů, tak první (s nejvyšším součtem známek) má 8 bodů, když je šest párů, první má 6 bodů a tak.
To samé s sms hlasy, pár s nejnižším počtem sms má 1 bod, pak 2,3, atd., podle počtu párů, takže když je třeba těch 6 párů, tak s největším počtem sms má 6 bodů.
A pak se sečtou body od poroty a diváků. Takže když je příklad těch 6 párů, tak teoretické maximum je 12 bodů, minimum 2 body. No a nejnižší počet vypadne. Když je rovnost bodů, rozhoduje počet sms.
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně ![]()
@Clementine píše:
No známky od poroty (resp. jejich součet) a sms hlasy se převádějí na body.
Porota rozdá známky a podle součtu se pak přidělí body, pár s nejnižšími známkami má 1 bod, pak 2 body, 3, atd. Když je třeba 8 párů, tak první (s nejvyšším součtem známek) má 8 bodů, když je šest párů, první má 6 bodů a tak.
To samé s sms hlasy, pár s nejnižším počtem sms má 1 bod, pak 2,3, atd., podle počtu párů, takže když je třeba těch 6 párů, tak s největším počtem sms má 6 bodů.
A pak se sečtou body od poroty a diváků. Takže když je příklad těch 6 párů, tak teoretické maximum je 12 bodů, minimum 2 body. No a nejnižší počet vypadne. Když je rovnost bodů, rozhoduje počet sms.Doufám, že jsem to napsala srozumitelně
No vidíš a já si celé ty roky myslím, že když páru číslo jedna přijde 50000 SMS a od poroty dostanou 30bodů, tak mají v součtu 50030 bodů
![]()
@KPKristy píše:
No vidíš a já si celé ty roky myslím, že když páru číslo jedna přijde 50000 SMS a od poroty dostanou 30bodů, tak mají v součtu 50030 bodů![]()
no právě, ja si to taky myslela ![]()