StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
19.11.13 06:43

Na passo doble se taky těším, ale Šárku si neumím představit. Těším se na Stodůlkovou a Kuchařovou. Kdo by byl řekl, že já se někdy budu těšit na Kuchařovou :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.11.13 08:56

Jo, Kucharova me taky prekvapila, jak ji nemam rada :mrgreen:
ale Reznicka popravde taky rada nemam… takze toho mi lito neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.11.13 11:28
@obrazek píše:
Ale zase se Kasparkova krasne smeje :mrgreen:

Kašpárková má moc hezký celý obličej a úsměv má přirozený a upřímný, né takový ten naučený, natrénovaný.
A Imrich je zase takový bezelstný, nesmělý brouček, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.11.13 20:22

@Hanulínek Imrich je takovej Shrek :). Vedle něj se každá ženská musí cejtit dobře a bezpečně, i já se svou nadváhou bych si připadala jak drobek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.11.13 20:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.11.13 21:47
@Hanulínek píše:
Kašpárková má moc hezký celý obličej a úsměv má přirozený a upřímný, né takový ten naučený, natrénovaný.
A Imrich je zase takový bezelstný, nesmělý brouček, že? ;)

Ano, soulasím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.11.13 21:57

Tak konečně dokoukáno :-D

TVL co to měla Kostková na sobě? :poblion: :poblion: :poblion: Chudák, vypadala jak tlustá machna :roll:

Kuchařová mi připadala nemastná neslaná :nevim: A ty šaty :roll: Jinak všichni dobrý :palec: Kašpárková se mi moc líbila, jak tancovala ani kostým mi nevadil. K té abbě a muzikálu prostě to pravé. Musíte to dát do kontextu ;)

Teda ale jsem v šoku že vypadl Řezníček, to bych nečekala. Ne že bych ho nějak milovala, to ne ale neřekla bych to, že to padne na něj…

Jsem zvědavá kdo půjde příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.11.13 08:43

Holky a já jsem nějak si neuměla představit to bodování, že body od poroty v tom moři sms se ztratí… ale ono je to úplně jinak, jsem na to náhodou narazila 8o
Vy jste věděly, jak se to boduje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
20.11.13 08:47

@Clementine Netuším, jak se boduje. Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
20.11.13 08:50

Letos je to super, řekla bych, že jsou tam všichni dobří, jsem opravdu zvědavá, kdo vyhraje. Moc bych to přála Aničce Polívkové, líbí se mi její skromnost a v tangu byla fakt dobrá. I škrt Chlopčajz dal 10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
20.11.13 08:52

Jinak holky já jsem vždycky úplně hotová z těch účesů, líčení a šatů. (teda mimo žabí oděv Kostkové) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.11.13 08:52

No známky od poroty (resp. jejich součet) a sms hlasy se převádějí na body.
Porota rozdá známky a podle součtu se pak přidělí body, pár s nejnižšími známkami má 1 bod, pak 2 body, 3, atd. Když je třeba 8 párů, tak první (s nejvyšším součtem známek) má 8 bodů, když je šest párů, první má 6 bodů a tak.
To samé s sms hlasy, pár s nejnižším počtem sms má 1 bod, pak 2,3, atd., podle počtu párů, takže když je třeba těch 6 párů, tak s největším počtem sms má 6 bodů.
A pak se sečtou body od poroty a diváků. Takže když je příklad těch 6 párů, tak teoretické maximum je 12 bodů, minimum 2 body. No a nejnižší počet vypadne. Když je rovnost bodů, rozhoduje počet sms.

Doufám, že jsem to napsala srozumitelně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
20.11.13 08:55

@Clementine Díky! Je to jasné. To jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.11.13 09:07
@Clementine píše:
No známky od poroty (resp. jejich součet) a sms hlasy se převádějí na body.
Porota rozdá známky a podle součtu se pak přidělí body, pár s nejnižšími známkami má 1 bod, pak 2 body, 3, atd. Když je třeba 8 párů, tak první (s nejvyšším součtem známek) má 8 bodů, když je šest párů, první má 6 bodů a tak.
To samé s sms hlasy, pár s nejnižším počtem sms má 1 bod, pak 2,3, atd., podle počtu párů, takže když je třeba těch 6 párů, tak s největším počtem sms má 6 bodů.
A pak se sečtou body od poroty a diváků. Takže když je příklad těch 6 párů, tak teoretické maximum je 12 bodů, minimum 2 body. No a nejnižší počet vypadne. Když je rovnost bodů, rozhoduje počet sms.Doufám, že jsem to napsala srozumitelně :oops:

No vidíš a já si celé ty roky myslím, že když páru číslo jedna přijde 50000 SMS a od poroty dostanou 30bodů, tak mají v součtu 50030 bodů :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.11.13 09:08
@KPKristy píše:
No vidíš a já si celé ty roky myslím, že když páru číslo jedna přijde 50000 SMS a od poroty dostanou 30bodů, tak mají v součtu 50030 bodů :mrgreen: :roll:

no právě, ja si to taky myslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová