StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4109
16.11.13 21:40

@parketka
Taky mi nevadila..byla takový sluníčko, smíšek. Jéé, jak jí Imrich zvedl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Je to doják nebo jsem pitomá? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109

@KPKristy
Nejsi, taky jsem chytala kapesník :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.11.13 21:41
@parketka píše:
@KPKristy mně se zrovna tahle tanečnica hodně líbí je taková zajímavá.

Mně právě přijde taková nijaká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
16.11.13 21:47

@KPKristy
Každej má jiný chutě ;)

Tak holky, mějte se hezky a ahoj zase za tejden :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.11.13 21:48

Ahoj příště!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.11.13 21:54

Ahoj a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.11.13 21:56

Taky mne mrzí, že vypadnul Řezníček, dneska mu to obzvlášť seklo, jen teda chudák ty koláče sledovanosti, ty byly hodně nápadný na tý modrý košili. Osobně bych nejméně postrádala Kašpárkovou, ale u ní dělá hodně Tománek, to je sympoš.

Tanečně se mi nejvíc líbila Kuchařová, všichni mi letos přijdou celkem vyrovnaní.

No a šaty no comment, ten tygrovaný motiv do té zelené látky, vypadalo to jak když tam má vsunutý nějaký dekl, jak když to tam prostě vůbec nepatří. Bohužel i kostýmy párů byly dost hrozný, to se vůbec nedá srovnávat s minulýma ročníkama. Aspoň, že ty účesy měly dneska hezčí, Stodůlkový to vyložene slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
16.11.13 22:05

@clovek jj, Stodulkova vypadala uzasne (uces, makeup) a i Kasparkove to moc sluselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.11.13 07:37
@clovek píše:

Tanečně se mi nejvíc líbila Kuchařová, všichni mi letos přijdou celkem vyrovnaní.

Až vypadne Šárka, tak to už bude blbý, protože pak se mi líbí už všichni. Nebudu vědět, komu fandit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.11.13 07:38
@pazitka píše:
@clovek jj, Stodulkova vypadala uzasne (uces, makeup) a i Kasparkove to moc sluselo…

Kašpárková měla jen hezký obličej, jinak mi v těch hadrech připomínala kapelu Bee Gees :|
Je to už podruhé ze tří tanců, kdy měla kalhoty. Takové slonbidlo by právě mělo mít šaty, aby vyniklo, že to je ženská :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
17.11.13 07:59

@KPKristy jj, jen oblicej, saty hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.11.13 09:19

Ty šaty jsou letos fakt průser, zkuste si přečíst ofiko diskusi na stránkách ČT, řešej to úplně všichni, renomovaná návrhářka Nademlýnská si utrhla akorát tak ostudu, to co včera navlíkla na Terezu snad nemohla myslet ani vážně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
17.11.13 09:33
@clovek píše:
Ty šaty jsou letos fakt průser, zkuste si přečíst ofiko diskusi na stránkách ČT, řešej to úplně všichni, renomovaná návrhářka Nademlýnská si utrhla akorát tak ostudu, to co včera navlíkla na Terezu snad nemohla myslet ani vážně :roll:

jj, kdyby to bylo jen ztrestene a melo to nejaky napad, tak to chapu, ono na prehlidkach vidi clovek ruzne veci, ale toto je spis a la osmdesatky a Ein Kessel Buntes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
17.11.13 19:15

Tak já jsem to viděla teprve dnes a nejvíc se mi líbila Anička. Měli suprovou choreografii. :potlesk: Řezníčka mi teda bylo líto. Působil fakt hodně smutně. Jeho partnerka a zároveň životní partnerka Ondera mi teda sympatická je, mám ji celkem ráda. Líbil se mi Imrich, ten byl skvělý :palec: A asi jsem jediná, ale tanec Kašpárkové se mi líbil…opravdu byla moc šikovná (na svůj handicap). O kostýmu už nemluvím, to byla naprostá šílenost a myslím, že jí to strašně ublížilo. Fakt něco mezi estrádou z 80. let a mimozemskou civilizací :roll: :roll: Udělalo jí to fakt neženskou a ošklivou (obličej ale měla hezky nalíčený).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová