Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@parketka
Taky mi nevadila..byla takový sluníčko, smíšek. Jéé, jak jí Imrich zvedl ![]()
@parketka píše:
@KPKristy mně se zrovna tahle tanečnica hodně líbí je taková zajímavá.
Mně právě přijde taková nijaká ![]()
@KPKristy
Každej má jiný chutě ![]()
Tak holky, mějte se hezky a ahoj zase za tejden ![]()
Taky mne mrzí, že vypadnul Řezníček, dneska mu to obzvlášť seklo, jen teda chudák ty koláče sledovanosti, ty byly hodně nápadný na tý modrý košili. Osobně bych nejméně postrádala Kašpárkovou, ale u ní dělá hodně Tománek, to je sympoš.
Tanečně se mi nejvíc líbila Kuchařová, všichni mi letos přijdou celkem vyrovnaní.
No a šaty no comment, ten tygrovaný motiv do té zelené látky, vypadalo to jak když tam má vsunutý nějaký dekl, jak když to tam prostě vůbec nepatří. Bohužel i kostýmy párů byly dost hrozný, to se vůbec nedá srovnávat s minulýma ročníkama. Aspoň, že ty účesy měly dneska hezčí, Stodůlkový to vyložene slušelo.
@clovek jj, Stodulkova vypadala uzasne (uces, makeup) a i Kasparkove to moc sluselo…
@clovek píše:Tanečně se mi nejvíc líbila Kuchařová, všichni mi letos přijdou celkem vyrovnaní.
Až vypadne Šárka, tak to už bude blbý, protože pak se mi líbí už všichni. Nebudu vědět, komu fandit ![]()
@pazitka píše:
@clovek jj, Stodulkova vypadala uzasne (uces, makeup) a i Kasparkove to moc sluselo…
Kašpárková měla jen hezký obličej, jinak mi v těch hadrech připomínala kapelu Bee Gees ![]()
Je to už podruhé ze tří tanců, kdy měla kalhoty. Takové slonbidlo by právě mělo mít šaty, aby vyniklo, že to je ženská ![]()
Ty šaty jsou letos fakt průser, zkuste si přečíst ofiko diskusi na stránkách ČT, řešej to úplně všichni, renomovaná návrhářka Nademlýnská si utrhla akorát tak ostudu, to co včera navlíkla na Terezu snad nemohla myslet ani vážně ![]()
@clovek píše:
Ty šaty jsou letos fakt průser, zkuste si přečíst ofiko diskusi na stránkách ČT, řešej to úplně všichni, renomovaná návrhářka Nademlýnská si utrhla akorát tak ostudu, to co včera navlíkla na Terezu snad nemohla myslet ani vážně
jj, kdyby to bylo jen ztrestene a melo to nejaky napad, tak to chapu, ono na prehlidkach vidi clovek ruzne veci, ale toto je spis a la osmdesatky a Ein Kessel Buntes…
Tak já jsem to viděla teprve dnes a nejvíc se mi líbila Anička. Měli suprovou choreografii.
Řezníčka mi teda bylo líto. Působil fakt hodně smutně. Jeho partnerka a zároveň životní partnerka Ondera mi teda sympatická je, mám ji celkem ráda. Líbil se mi Imrich, ten byl skvělý
A asi jsem jediná, ale tanec Kašpárkové se mi líbil…opravdu byla moc šikovná (na svůj handicap). O kostýmu už nemluvím, to byla naprostá šílenost a myslím, že jí to strašně ublížilo. Fakt něco mezi estrádou z 80. let a mimozemskou civilizací
Udělalo jí to fakt neženskou a ošklivou (obličej ale měla hezky nalíčený).