Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
No vidíš a já si celé ty roky myslím, že když páru číslo jedna přijde 50000 SMS a od poroty dostanou 30bodů, tak mají v součtu 50030 bodů![]()
Myslela jsem si to samé ![]()
@Clementine ![]()
Vysvětlila jsi to nádherně!! I já to pochopila a to už jsem na 3.mateřské a kojím už 8.měsíců.
![]()
Taky jsem si myslela že se sčítá úplně všechno dohromady. ![]()
Já jsem si pak říkala, jak takový hausnumero jako 24 může zamávat pořadím v tom objemu SMS ![]()
Hrozně by mně zajímalo, kolik lidi posílají sms. Škoda že to taky nezveřejní… ![]()
Aha, to jsem vůbec nevěděla, že se to takto boduje. Já vždycky myslela, že body od poroty mají jen informativní význam.
![]()
@Clementine píše:
No známky od poroty (resp. jejich součet) a sms hlasy se převádějí na body.
Porota rozdá známky a podle součtu se pak přidělí body, pár s nejnižšími známkami má 1 bod, pak 2 body, 3, atd. Když je třeba 8 párů, tak první (s nejvyšším součtem známek) má 8 bodů, když je šest párů, první má 6 bodů a tak.
To samé s sms hlasy, pár s nejnižším počtem sms má 1 bod, pak 2,3, atd., podle počtu párů, takže když je třeba těch 6 párů, tak s největším počtem sms má 6 bodů.
A pak se sečtou body od poroty a diváků. Takže když je příklad těch 6 párů, tak teoretické maximum je 12 bodů, minimum 2 body. No a nejnižší počet vypadne. Když je rovnost bodů, rozhoduje počet sms.Doufám, že jsem to napsala srozumitelně
Díky! ![]()
@Almondea píše:
Aha, to jsem vůbec nevěděla, že se to takto boduje. Já vždycky myslela, že body od poroty mají jen informativní význam.![]()
no on to skoro informativní význam je…př 30bodů asi nic moc nezmění a lidé na názor poroty tak moc nedají. ![]()
@Dragobella píše:
A je to tadyhttp://www.super.cz/…-partie.html
a že si ta Terezka nedupne a neřekne: Tuhle hrůzu nechci ![]()
@Clementine píše:
a že si ta Terezka nedupne a neřekne: Tuhle hrůzu nechci
Viď
bych jim řekla, že v tomhle mezi lidi nejdu ![]()
@Clementine píše:
a že si ta Terezka nedupne a neřekne: Tuhle hrůzu nechci
No přesně, vždyť to musela taky sama vidět, jak jí to nesedí. Být jí, tak se postavím na zadní, že tohle teda néééé. ![]()
Tak Kostka má asi plno peněz i za to, že vezme na sebe, co jí dají. Takže musí držet pusu a krok, nevím ![]()
@Clementine soulasím, většinou mi přijde že Terezu navlečou do něčeho otřesného. A přitom ona je pěkná ženská ![]()
Teď jsem zjistila že dnes máme Paso a slowfoxtrot…tak se těším, ikdyž jsou tance které mám radši tak na paso se vždy ráda podívám, že by to bylo tím že mi nejde. ![]()
@KPKristy píše:
Tak Kostka má asi plno peněz i za to, že vezme na sebe, co jí dají. Takže musí držet pusu a krok, nevím
Taky bych řekla