Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:
@KPKristy
No, tak to jsem zrovna nemyslela. Spíš jsem narážela na Brzobohatýho.
Ha, tak to fakt ne, toho taky nemusím. Jako hudebník je skvělej, ale jako chlap se mi nelíbí. Říkám mu přerostlé mimino ![]()
Z letošních chlapů je pro mě zajímavej Řezníček nebo Bugár, ty mají charisma, Brzoš pro mě nee ![]()
@KPKristy
Já jsem to tu totiž četla až dneska a pár stránek najednou a všimla jsem si, že po sobě často následovalo: Ta Kuchařová je strašná…ale ten Brzobohatej!
.. a ta jeho tanečnice, to je transka..ale on!!!
tak mě to jen pobavilo, že to z toho tak hezky vyplývalo.
Mně se líbí, ale teda tady zrovna moc ne, třeba teď v tom díle se vlnil, jak kdyby radši nějakýho Kuchaře. Mně se latina hrozně líbí, ale chlap u ní musí vypadat jako chlap, tohle byly děsný kroky. Jo, Řezníček i Bugár dobrý. ![]()
@KPKristy píše:
Jo a Eva Krejčířová je šílená transka. Přesolárkovaná, umělá prsa, bílé vlasy, hotovej chlap…
Hoj, hoj,
jestli můžu, ony ty tanečnice chodí na solárko, to jo, ale mají něco k tomu. Takový transparentní tuhý pudr - hnědidlo, který se roztírá namočenou houbou a ještě se má fixovat jakýmsi sprayem. ![]()
U latinářů to bývalo hodně často od třídy B a výše, když už tančili mimo omezení.
Ad Kamča Tománková - je to jeho žena, tančila ve SD myslím 2×. Když juknete na stránky SD poslední řady, mají tam výuku základů a jednoduché sestavy. Mně se to moc líbí
, ona je strašně moc sympatická. A myslím, že k chlapečkovi, co spolu mají, tak mají i holčičku
, že u jednoho dítka nezůstaly. ![]()
@Ukulina píše:
@KPKristy Jj, minulý týden měla docela břicho. Což mě u bývalé sportovkyně zarazilo, čekala jsem jaksi automaticky, že bude štíhlá. (Ale ona je břichatá i Kvitová, což teda vůbec nechápu.)
Já myslím, že tloušťka nemá až takový vliv na dřevěnost, ta je daná geneticky. Viz. Ruppert.
Se tu bavím
. Jsem měla taky twigy postavu a kdeže ty minulé sněhy jsou.
. 3 děti si vybraly svou daň, ač mám pohybu habakuk, tak ten pupek a kil navíc mám a jdu krokem mravenčím pozvolna dolů. ![]()
Neznamená, že je člověk sportovec, že nemůže být špekoun v určitých partiích.
![]()
@Dragobella píše:
No vždyť oni se o tom přece bavili po tom, co odtančili. Tereza se ptala, jestli je těžký naučit někoho vysokýho tančit a on potvrdil, že to jednoduchý neni.
Chudák malej, já bych mu tak přála, aby se dostal výš než jen na 7. místoA ta jeho přítelkyně - Šorfová, ta je taky správňácká. Ta zase vždycky vyfasuje nějakýho dědka..Hemalu, teď Bugára..nevim jestli měla ještě někoho
Pardon, že reaguju se zpožděním, ale neodpustím si to. Ad Jitka Š. vyfasuje nějakýho staříka
, každopádně je z těch holek nejstarší, maminkou 2 dcer, takže asi proto. Přitom těm mladým konkuruje vzhledem i postavou, hýbe se taky jako jejich velká konkurentka. Tohle mi napadne hned jako odpověď. Starší dámu z profíků tam nedaj, takže Jitka i Kamila vždy dostaly staršího týpka. ![]()
@Gozra píše:
Hoj, hoj,
jestli můžu, ony ty tanečnice chodí na solárko, to jo, ale mají něco k tomu. Takový transparentní tuhý pudr - hnědidlo, který se roztírá namočenou houbou a ještě se má fixovat jakýmsi sprayem.
U latinářů to bývalo hodně často od třídy B a výše, když už tančili mimo omezení.
No, to hnědidlo je šílený, dělá to z holek babochlapy. Je to vidět i na soutěžích, když jsou namatlané ty mladičké holky…
Na té Krejčířové je to ale nějaký výraznější, jiná tam tak hnědá není
. Třeba si na to nějak speciálně potrpí, každopádně ji to dělá starší a divnější oproti ostatním…
@Camael píše:
Tak koukám, že vám tady nejvíc vadí Kuchařová a Krejčířová, čím to bude?
Když se díván na Kuchařovou, tak sice tančí pěkně, ale nemůžu si pomoct, něco mi v těch jejích tancích chybí, možná tančí tak jistě, ale přijde mi že možná si to neužívá. ![]()
@Gozra jojo to máš pravdu, já když jsem tancovla jsem nechodila na solárko měla jsem jen hnědidlo, ale tancovala jsem Hobby.
@KPKristy píše:
No, to hnědidlo je šílený, dělá to z holek babochlapy. Je to vidět i na soutěžích, když jsou namatlané ty mladičké holky…
Na té Krejčířové je to ale nějaký výraznější, jiná tam tak hnědá není. Třeba si na to nějak speciálně potrpí, každopádně ji to dělá starší a divnější oproti ostatním…
Navíc ksicht tak šílenej nemá, a o to je to na těle výraznější a hnusnější ![]()
@Camael u mně ta kritika Kuchařové Krejčíkové taky není láskou k Brzobohatýmu, není to můj tip. Ani ten Řezníček mne extra nebere ![]()
@kamiŠ píše:
Navíc ksicht tak šílenej nemá, a o to je to na těle výraznější a hnusnější
V civilu při zkouškách nevypadá tak šíleně. Jo, má výraznější nos a zuby, když je vytasí, ale tak za to nemůže a hlavně to není nic děsivýho. Ale když se nahnědí, obtáhne oči černou barvou, tak prostě vypadá jako předělanej chlap ![]()
@KPKristy píše:
V civilu při zkouškách nevypadá tak šíleně. Jo, má výraznější nos a zuby, když je vytasí, ale tak za to nemůže a hlavně to není nic děsivýho. Ale když se nahnědí, obtáhne oči černou barvou, tak prostě vypadá jako předělanej chlap
Psala jsem o ksichtu, jako že ho nemá tak hnědej, proti tělu
Proto je pak děsivej i ten kontrast a víc vynikne ta hnědá na těle ![]()
@KPKristy píše:
Na té Krejčířové je to ale nějaký výraznější, jiná tam tak hnědá není. Třeba si na to nějak speciálně potrpí, každopádně ji to dělá starší a divnější oproti ostatním…
Už vím, koho mi připomíná - kulturistky, ty jsou taky takové „přirozené“ a ženské. ![]()
@kamiŠ píše:Řezníčka mám ráda, ale nebeře mě zas tady, bral mě v TV, tam byl nějaký jistější. Ale nezatracuju ho, on se rozhýbe!
@Camael u mně ta kritika Kuchařové Krejčíkové taky není láskou k Brzobohatýmu, není to můj tip. Ani ten Řezníček mne extra nebere
Holky, co říkáte letošní grafice?? ![]()
Já jsem z ní dost rozpačitá, možná je moderní, ale na mě jsou ta čísílka v kosočverečcích moc malá, navíc ten celek na mě působí dost rušivě.
Jinak se šatama, účesy,,,kulturistkou"
i zřetelným protěžováním některých párů s Vámi plně souhlasím. A to mě O. Brzobohatý nijak extra nebere.
![]()