StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
12.11.13 20:39
@Camael píše:
@KPKristy
No, tak to jsem zrovna nemyslela. Spíš jsem narážela na Brzobohatýho. ;)

Ha, tak to fakt ne, toho taky nemusím. Jako hudebník je skvělej, ale jako chlap se mi nelíbí. Říkám mu přerostlé mimino :)
Z letošních chlapů je pro mě zajímavej Řezníček nebo Bugár, ty mají charisma, Brzoš pro mě nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.11.13 21:29

@KPKristy
Já jsem to tu totiž četla až dneska a pár stránek najednou a všimla jsem si, že po sobě často následovalo: Ta Kuchařová je strašná…ale ten Brzobohatej! :srdce:.. a ta jeho tanečnice, to je transka..ale on!!! :srdce: tak mě to jen pobavilo, že to z toho tak hezky vyplývalo. :D Mně se líbí, ale teda tady zrovna moc ne, třeba teď v tom díle se vlnil, jak kdyby radši nějakýho Kuchaře. Mně se latina hrozně líbí, ale chlap u ní musí vypadat jako chlap, tohle byly děsný kroky. Jo, Řezníček i Bugár dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.11.13 22:17
@KPKristy píše:
Jo a Eva Krejčířová je šílená transka. Přesolárkovaná, umělá prsa, bílé vlasy, hotovej chlap…

Hoj, hoj,
jestli můžu, ony ty tanečnice chodí na solárko, to jo, ale mají něco k tomu. Takový transparentní tuhý pudr - hnědidlo, který se roztírá namočenou houbou a ještě se má fixovat jakýmsi sprayem. ;)
U latinářů to bývalo hodně často od třídy B a výše, když už tančili mimo omezení.

Ad Kamča Tománková - je to jeho žena, tančila ve SD myslím 2×. Když juknete na stránky SD poslední řady, mají tam výuku základů a jednoduché sestavy. Mně se to moc líbí :palec:, ona je strašně moc sympatická. A myslím, že k chlapečkovi, co spolu mají, tak mají i holčičku :D, že u jednoho dítka nezůstaly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.11.13 22:20
@Ukulina píše:
@KPKristy Jj, minulý týden měla docela břicho. Což mě u bývalé sportovkyně zarazilo, čekala jsem jaksi automaticky, že bude štíhlá. (Ale ona je břichatá i Kvitová, což teda vůbec nechápu.)
Já myslím, že tloušťka nemá až takový vliv na dřevěnost, ta je daná geneticky. Viz. Ruppert.

Se tu bavím :lol:. Jsem měla taky twigy postavu a kdeže ty minulé sněhy jsou. :roll:. 3 děti si vybraly svou daň, ač mám pohybu habakuk, tak ten pupek a kil navíc mám a jdu krokem mravenčím pozvolna dolů. :mrgreen:
Neznamená, že je člověk sportovec, že nemůže být špekoun v určitých partiích. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.11.13 22:28
@Dragobella píše:
No vždyť oni se o tom přece bavili po tom, co odtančili. Tereza se ptala, jestli je těžký naučit někoho vysokýho tančit a on potvrdil, že to jednoduchý neni.
Chudák malej, já bych mu tak přála, aby se dostal výš než jen na 7. místo :lol:A ta jeho přítelkyně - Šorfová, ta je taky správňácká. Ta zase vždycky vyfasuje nějakýho dědka..Hemalu, teď Bugára..nevim jestli měla ještě někoho :lol:

Pardon, že reaguju se zpožděním, ale neodpustím si to. Ad Jitka Š. vyfasuje nějakýho staříka :mrgreen:, každopádně je z těch holek nejstarší, maminkou 2 dcer, takže asi proto. Přitom těm mladým konkuruje vzhledem i postavou, hýbe se taky jako jejich velká konkurentka. Tohle mi napadne hned jako odpověď. Starší dámu z profíků tam nedaj, takže Jitka i Kamila vždy dostaly staršího týpka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.11.13 06:40
@Gozra píše:
Hoj, hoj,
jestli můžu, ony ty tanečnice chodí na solárko, to jo, ale mají něco k tomu. Takový transparentní tuhý pudr - hnědidlo, který se roztírá namočenou houbou a ještě se má fixovat jakýmsi sprayem. ;)
U latinářů to bývalo hodně často od třídy B a výše, když už tančili mimo omezení.

No, to hnědidlo je šílený, dělá to z holek babochlapy. Je to vidět i na soutěžích, když jsou namatlané ty mladičké holky…
Na té Krejčířové je to ale nějaký výraznější, jiná tam tak hnědá není :mrgreen:. Třeba si na to nějak speciálně potrpí, každopádně ji to dělá starší a divnější oproti ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.11.13 07:38
@Camael píše:
Tak koukám, že vám tady nejvíc vadí Kuchařová a Krejčířová, čím to bude? :lol:

Když se díván na Kuchařovou, tak sice tančí pěkně, ale nemůžu si pomoct, něco mi v těch jejích tancích chybí, možná tančí tak jistě, ale přijde mi že možná si to neužívá. 8o

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
13.11.13 07:40

@Gozra jojo to máš pravdu, já když jsem tancovla jsem nechodila na solárko měla jsem jen hnědidlo, ale tancovala jsem Hobby.

• Citovat
  • Upravit
24016
13.11.13 10:49
@KPKristy píše:
No, to hnědidlo je šílený, dělá to z holek babochlapy. Je to vidět i na soutěžích, když jsou namatlané ty mladičké holky…
Na té Krejčířové je to ale nějaký výraznější, jiná tam tak hnědá není :mrgreen:. Třeba si na to nějak speciálně potrpí, každopádně ji to dělá starší a divnější oproti ostatním…

Navíc ksicht tak šílenej nemá, a o to je to na těle výraznější a hnusnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.11.13 10:51

@Camael u mně ta kritika Kuchařové Krejčíkové taky není láskou k Brzobohatýmu, není to můj tip. Ani ten Řezníček mne extra nebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.11.13 11:04
@kamiŠ píše:
Navíc ksicht tak šílenej nemá, a o to je to na těle výraznější a hnusnější :roll:

V civilu při zkouškách nevypadá tak šíleně. Jo, má výraznější nos a zuby, když je vytasí, ale tak za to nemůže a hlavně to není nic děsivýho. Ale když se nahnědí, obtáhne oči černou barvou, tak prostě vypadá jako předělanej chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.11.13 13:04
@KPKristy píše:
V civilu při zkouškách nevypadá tak šíleně. Jo, má výraznější nos a zuby, když je vytasí, ale tak za to nemůže a hlavně to není nic děsivýho. Ale když se nahnědí, obtáhne oči černou barvou, tak prostě vypadá jako předělanej chlap :nevim:
:lol: :lol: :lol:

Psala jsem o ksichtu, jako že ho nemá tak hnědej, proti tělu :mrgreen: Proto je pak děsivej i ten kontrast a víc vynikne ta hnědá na těle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.11.13 16:30
@KPKristy píše:

Už vím, koho mi připomíná - kulturistky, ty jsou taky takové „přirozené“ a ženské. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.11.13 16:32
@kamiŠ píše:
@Camael u mně ta kritika Kuchařové Krejčíkové taky není láskou k Brzobohatýmu, není to můj tip. Ani ten Řezníček mne extra nebere :mrgreen:
Řezníčka mám ráda, ale nebeře mě zas tady, bral mě v TV, tam byl nějaký jistější. Ale nezatracuju ho, on se rozhýbe! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.11.13 18:07

Holky, co říkáte letošní grafice?? :think:
Já jsem z ní dost rozpačitá, možná je moderní, ale na mě jsou ta čísílka v kosočverečcích moc malá, navíc ten celek na mě působí dost rušivě.
Jinak se šatama, účesy,,,kulturistkou" :lol: i zřetelným protěžováním některých párů s Vámi plně souhlasím. A to mě O. Brzobohatý nijak extra nebere. :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová