Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja Stardance miluju, i když - všechno se jednou okouka.
Nevim ale proc neobmenuji ty profesionalni tanečníky, to jsou porad stara znama jmena, ja si ještě pamatuju, s kym tancili v minulych rocnicich.
Taky se mi nelibi Kucharova - nejak nevim, jak muze byt Miss World, ale to je otázka vkusu asi (nos jak bambule a oboci jak Breznev
…asi ze to tenkrat bylo ve Varsave, tak zvolili holku z nasich koncin). Snad ji to pujde lip nez herectvi.
Jinak se tesim, budu fandit Ruppertovi ![]()
Že neobměňují profesionály mi nevadí, mám je všechny ráda. Ale na koho se letos netěším je Kuchařová, tu nemůžu a Brzobohatý taky není můj šálek kávy.
Fandím Imrichu Bugárovi, ale ten dotančí sotva do druhého kola ![]()
Já se taky moc těším!
Komu budu fandit zatím nevím- uvidím jak se budou soutěžící chovat- nemám ráda namachrované nafrněné týpky.
A Kuchařová mi též nesedí.
Ale nejvíc se těším na duo moderátorů.
Marek Eben je totiž úplně úžasný a Terezka Kostková je tam moc fajn. ![]()
Tak moje sympatie ma Anna Polívková, miluju Účastníky zájezdu ![]()
ale tu Jitku Hosprovou jsem musela vygůglit ![]()
Mi přijde, že už docházejí ty top celebrity a trochu se to lepí ![]()
Mne to přijde celkem dobrá sestava, Brzbohatý je sympaťák, Řezníček je fešák, Polívková je vtipná, Kuchařová mi nevadí, jen teda vůbec netuším kdo je ta Hosprová
. Už se těším
. Protože jinak jsou sobotní večery v TV dost tragický, Stardance a atmosféra blížících se Vánoc, to prostě patří k sobě ![]()
@clovek
Hosprová je virtuoska, hraje na violu.
wikipedie píše:
Jitka Hosprová (narozena 1975) je česká violová virtuoska. Hře na housle se začala učit již ve svých sedmi letech. Ve čtrnácti letetech se začala věnovat hře na violu. Vystudovala konzervatoř v Plzni, pražskou HAMU a už jako studentka na konzervatoři sklízela úspěchy na mezinárodním poli. Dnes koncertuje po celém světě, hraje se špičkovými mezinárodními orchestry a je historicky první českou sólovou violistkou.
@Clementine díky
. Nechci být špatným prorokem, ale paní půjde zřejmě první z kola ven, myslím, že je širší veřejnosti absolutně neznámá, to by musela opravdu hodně hodně oslnit tancem a sympatiemi ![]()
@clovek píše:
@Clementine díky. Nechci být špatným prorokem, ale paní půjde zřejmě první z kola ven, myslím, že je širší veřejnosti absolutně neznámá, to by musela opravdu hodně hodně oslnit tancem a sympatiemi
@Clementine no já patřím k té většině, která zná ty sportovce aspoň jménem, ale o této paní jsem neměla sebemenší tušení. Z této oblasti znám max. Šporcla nebo Suka, a pak operní pěvkyně
@clovek píše:
Stardance a atmosféra blížících se Vánoc, to prostě patří k sobě
Tak tak, ja z Vanoc teda vetsinou moc odvazana nebyvam, ale Stardance mi to hezky zprijemnuje, proste to uz patri k sobe ![]()
Kolikrat jsem u toho vecer i balila darky, tak mi to lip slo od ruky ![]()
@nakukovatelka, přesně tak, Vánoce mám taky spojené se StarDance. Ten lesk jako blesk těch přímých přenosů. Už se těším…
@clovek, Řezníček je velký fešák, ale bohužel oholení toho jeho strniště z něj- aspoň pro mě- dělá celkem tuctového fešáka
…Ale samozřejmě chápu, že do taneční soutěže by se to moc nehodilo
. Budu mu fandit i tak
.
@levanda s tím strništěm máš pravdu, třeba mu časem povolej nechat lehké strnišťátko
. Jsem na něj zvědavá jakej bude jako osobnost, moc se toho o něm neví, nikde se zas tak neukazuje, neprojevuje. Ruppert bude určitě správně řachlej, toho mám taky ráda.