StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11860
8.12.12 21:53

@Jitka Hr. Bára byla dobrá, na druhé straně u Procházky a Svehlika musí člověk ocenit to obrovské zlepšení, i když ona je bez diskuse lepší tanečnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.12 06:09

Čekala jsem, že vypadne kluk a holky, že budou spolu ve finále. Tak nebudou no. Jen doufám, že příště nevypade Kateřina, to by mě štvalo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
9.12.12 08:27

Myslim si, ze Svehlikovi pouze sedl tanec.
mne tez vsechny tance, ktere se s partnerem ucime, nesedly :P nektere nemam uplne oblibene.:-)
Svehlikovi se vcerejsi vecer povedly oba tance spis nez Prochazkovi, ale po pravde, vcera uz mely na tanecnim parkete zustat Bara, Katka, Dana, protoze ty tri jsou nejlepsi.
jen se modlim, aby priste z nejakeho duvodu nevypadla Katka, favoritka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.12.12 21:17

Doufám, že v sobotu už konečně vypadne Procházka, mě přijde jako slon v porcelánu a ikdyž už má menší břicho, tak je tuhej a nemá tam co dělat… Báry je mi líto, byla šikovná… taky doufám, že Katka vyhraje… je nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.12.12 21:15

Tak co říkáte?? Baďurová je dneska krásná a moc jí to jde. Já chci, aby vyhrála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.12.12 21:37

Ja jsem z letosni rocniku trosku rozpacita, ve finale nemam favorita. Badurova sice krasne tancuje, krasne vypada, ale jinak mi proste prijde nemastna neslana a nema takovou tu jiskru nebo neco co proste k tanci patri. No a Prochazka, ok, sympatak, ale Svehlik byl podle mne mnohem lepsi. Celkove bych rekla, ze byl tento rocnik zatim nejslabsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.12.12 21:44

Prosím vás, kde najdu ofiko stránky StarDance s diskusema, a tak. Buď neumím hledat na netu nebo tam nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.12.12 21:46

Tak už jsem to našla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.12.12 21:54

Tak kdo vypad? Koukám na twilight :oops: :D A celé to omrknu až v repríze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
15.12.12 21:55
@kamiŠ píše:
Tak kdo vypad? Koukám na twilight :oops: :D A celé to omrknu až v repríze…

David Švehlík dneska vypadl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
15.12.12 21:58
@gaborka18 píše:
Doufám, že v sobotu už konečně vypadne Procházka, mě přijde jako slon v porcelánu a ikdyž už má menší břicho, tak je tuhej a nemá tam co dělat… Báry je mi líto, byla šikovná… taky doufám, že Katka vyhraje… je nej…

Jneže veřejnost soucítí právě s slonem v porcelánu, protože si každý smskující myslí, že zrovna David nebo Katka dostanou plno hlasu od jiných :D Když on je ten Martin při tom tancování tak roztomilý :oops: A přiznejme si, že pokud hlasuje lid, tak málokdy dává hlasy za kvalitu ale za sympatie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.12.12 22:02

Ale holky uznejte, že valná většina hlasujícího národa prostě nepozná, jestli tančili dobře nebo blbě. Tudíž hodnotí spíše podle sympatií. Já jsem taky většinou nadšená z tance a porota pak sepsuje kroky, pohyby pánví a kdovíco ještě. Nebo si říkám, že to nebylo nic moc a porota se rozplývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
15.12.12 22:04
@KPKristy píše:
Ale holky uznejte, že valná většina hlasujícího národa prostě nepozná, jestli tančili dobře nebo blbě. Tudíž hodnotí spíše podle sympatií. Já jsem taky většinou nadšená z tance a porota pak sepsuje kroky, pohyby pánví a kdovíco ještě. Nebo si říkám, že to nebylo nic moc a porota se rozplývá…

Moje řeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.12.12 22:04

Ježíši, to jsem to radši enměla chtít vědět :evil: To je to stejný jako ten 2rok, kdy místo Norisové vyhrál Valenta :roll:
Věří tomu že to tProcházka nakonec i vyhraje :poblion: To není na něj ale na lidi co tak blbě hlasují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.12.12 22:05

@KPKristy ale i sympatie mám víc pro Švehlíka než pro Procházku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie