Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@labell taky zajimavy. Jsem zvedava jestli to bude zase moderovat Eben a Kostkova, prece jen Kostkova ma rozjety ty serialy na Prime tak by mne docela zajimalo jestli se to da vubec stihat ![]()
Ahoj holky,
já slyšela, že Klus to nakonec odmítnul, tak netuším ![]()
jinak se už moc těšíme až to vypukne, snad tam bude Eben, je dle mého nepřekonatelný…
Porad ale nikde neprobehlo oficialni zverejneni ucastniku letosniho rocniku nebo jo? Ja jeste nekde zaznamenala Bendeho a modelku Nemcovou.
Ahoj vsem, tak uz nam opet o vikendu zacne tanceni:-):-):-):-).
No už se těším
, akorát jsem doteď koukala na americký X faktor, tak teď nevím, čemu dát přednost ![]()
Kamis:-):-):-):-):-) doufam, ze se do soboty rozhodnes spravne:-):-)
@kamiŠ no jo mas pravdu, zrovna kdyz to zacne byt nejzajimavejsi, sakrys
. Ale u mne urcite vyhraje Stardance, to je jasna volba ![]()
@clovek no právě viď, živá vystoupení
Budu koukat na stardance a x faktor ze záznamu nebo co ![]()
Uz se nemuzu dockat vecera, doufam, ze deti budou hodny a nechaj mne v klidu koukat. Uplne to ve mne probouzi vanocni atmosferu ![]()
Presne, u me tez Stardance navozuje blizici se Vanoce:-)
nam Karolinkavted usnula, tudiz vecer bude ziva jako rybicka a z tance asi nebude nic moc ![]()
normalne uz pres den nechodi spat, holt si nechce nechat ujit Stardance ![]()
pred dvema lety sledovala Stardance v brisku, minuly rok povetsinou v te dobe spala, tak letos uz bude tez se soutezicimi tancit:-).
uz aby bylo 8.hodin ![]()
stardance je pro nasi rodinu srdcova zalezitost
Tak co? ![]()
Mně se nejvíc teda líbil tančit Eben s Kostkovou na začátku, lletos to fakt byl tanec a ne jejich praštěný taneček
![]()
Jinak nic moc mi přijde
Jak známí, tak tanečníci. Jen všecky šaty byly pomalu jak prostitutek. Hlavně Morávková měla prdu, chudák
Ale ta tančila ssi nejlíp ![]()
Neviděla jsem skrz děti Procházku a tu poslední…