Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím,že těch desítek už bylo víc, Aneta, Monika a tuším že i Saša ale nejsem si úplně jistá…
Tak co kočky, číháte?
Monika je dneska excelentní a Pavel taky jede. Šáša stojí za prd a Aneta je trochu volšová.
Ale já jsem antitanečník, takže možná tomu nerozumím ![]()
Týý jo, tak dneska su extra napjatá, kdo to odnese…
Ale Aneta mi přijde už od minule taková uvolněná, jakože si to i užívá ![]()
Tak dneska to ani jinak dopadnout nemohlo. O to větší masakr bude příště…
Dneska tanecky fakt nadhera, konecne! Ale kdyby vypadl Pavel Kriz tak bych byla spokojenejsi, Rasilovi se to dneska moc povedlo a Krizovo paso na Jacksona bylo opravdu nepovedene.
A je to. Kříž vrtěl hlavou až do konce, řekla bych, že v tom kolečku se nejspíš i Sašovi omlouval, nějak neunesl výhru ![]()
Kristy a ja si zrovna nemyslim, ze je Kriz lepsi, mne se vic libil od zacatku Rasilov. Je to fakt zajimave jak se kazdemu libi nekdo jiny ![]()
Mary souhlas, taky mam pocit, ze sam Kriz byl s vysledkem nespokojeny.
Ale tak je to soutez a vyhrat muze jen jeden, sikulove jsou vsichni, o tom neni pochyb ![]()
To jo. Kdyby se všem líbili stejní, tak ty sputěže nemají cenu
.
Taky bych tipla Moniku na vítěze, ale Kříž by nevadil…
Ono když minule vypadla Čvančarka, tak kroutila hlavou zase Absolonka. Třeba já osobně jsem si z Rašilova taky zrovna nesedala na prdel, to už mi jak Čvančařice tak Kříž přišli lepší. Že s tím včerejším pasem šlápla tentokrát Alička poněkud vedle, za to Kříž nemůže
Snažila se bejt za každou cenu originální, akorát to tentokrát nějak nevyšlo. Taky se mi to nelíbilo. Uvidíme příště ![]()
Tak naše osmiletá Eli fandila „Šášovi“, dokonce ji tekly slzičky, když vypadl. Já bych vítězství přála básníkovi Křížovi, než s prominutím vytlemené-vyzubené Absoloně. Případně už raději Anetě. Ale kdo ví?
Teď jsem četla článek na idnes a tam psali o Anetě jako „velké favoritce“. A zrovna ji nebo Kříže tipuju na příští vyhazov.
Zas čekat dlouhej tejden ![]()
Holky, to byl ale tanec co? ![]()
Tipuju na vítěze Monču, ta je od začátku nejlepší… No ale o tom to jen není že ![]()
Aneta opět nic moc, jako užívala si to, ale hned jak tančili, říkala jsme muži, že tam mají moc divadla a tanec nikde, že to od poroty schytá a taky že jo ![]()
Takže jsem tipovala, že vypadne ona.
Protože Sáša byl včera dost dobrej! Vůbec jako toreador
![]()
kříž se mi na Jacksona líbil, myšlenak to byla dobrá. Ale místama byl dost mimo rytmus ![]()
No a Monča prostě super ![]()
Já to do příště nevydržím
![]()
Včera jsme stíhali, odsledovali jsme. Vyřazení mně nepřekvapilo (vypadl nejhorší tanečník), P. Kříž pasem překvapil (hlavně svojským pojetím charakteru tohoto tance - souhlasím s ním, paso je tanec nasraných). Za vrchol považuju Slowfox Anety Langerové (muzika Bobby Ferina, choreografie, opravdu slowfoxové krokové vazby…), nádhera (rychlá latina ji nesedí, ale ve standardu má jako jediná opravdový výraz). Porota si s toho trochu dělá legraci, „sejmout“ už nikoho nechtějí a zřejmě vědí, že nemohou, teď už je to jen o SMS.