Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak je to hotovo! Finále moc pěkné, bylo na co koukat (i já přes mlhu z horečky). Vyhrál náš favorit, atmosféra super. Holky se staly sklaními fanynkami Pavla Kříže, z reklamy už vědí, že o svátcích budou dávat Ať žijí rytíři!, tam hraje záporňáka Albrechta, určitě kolektivně odsledujem.
Pěkné Vánoce všem příznivcům tance!
Taky jsem nakonec fandila Křížovi, jak poděkoval Alici mě úplně dojalo. Leckterý herec jeho věku by to na ni ještě „zkoušel“ a on se choval fakt jak k dceři. Ten freestyle měli taky úžasnej. No a celkově to byl krásný večer, já si to dneska dopoledne pustila k žehlení, a opravdu bylo na co koukat. ![]()
sice toto není Stardance, ale… už se těším na nové díly v zimě ![]()
holky, též jste viděli pořad o Stardance, jak tam Eben říkal, že se snad uvidíme příští rok??? ![]()
snad ![]()
jsem zvědavá, jaký trapný pořad místo Stardance budou dávat …
Už jsem viděla upoutávku, bude to uvádět Kostková a něco o filmech nebo seriálech tuším… ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/…boj-serialu/ ![]()
Jinak i mezi 3 a 4 stardance byla pauza a bylo to jak hvězdy zpívají nebo co to bylo…
Čt prostě dělá změny a spestření
kamiŠ píše:
Už jsem viděla upoutávku, bude to uvádět Kostková a něco o filmech nebo seriálech tuším…
Jo jo ,Souboj seriálů.
Mělo by to být tak, že natočili několik pilotních dílů čehosi a diváci budou vybírat, který seriál mají natočit. To bude asi zase kravina… ![]()
kamiŠ píše:
KPKristy, kde se ještě potkáme?
KPKristy píše:kamiŠ píše:
KPKristy, kde se ještě potkáme?
no jo, já drbu taky všude…![]()
KPKristy píše:kamiŠ píše:Jo jo ,Souboj seriálů.
Už jsem viděla upoutávku, bude to uvádět Kostková a něco o filmech nebo seriálech tuším…
Mělo by to být tak, že natočili několik pilotních dílů čehosi a diváci budou vybírat, který seriál mají natočit. To bude asi zase kravina…
holky,Chlopcik na zacatku tydne rikal,ze se tesi na letosni Stardance:-):-):-):-):-)
Zdravim fanynky Stardance, tak uz je pry potvrzeno, ze letos Stardance bude a uz jsem zaregistrovala dve jmena soutezicich - Dana Moravkova a Oldrich Navratil. Uz se tesim ![]()