Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mmch, Kristy, šup šup do kanafasu, já se taky za minutku odtrhnu ![]()
Já jsem tak nasr*ná že asi příští týden vynechám.
Monika byla absolutní favorit od začátku.
Bohužel se opět potvrdilo, že diváci jsou tupci a že my jsme tu jen kecaly, místo posílání hlasů ![]()
Holky proste se potvrdilo, ze to je hlavne o popularite dotycne celebrity, no a Monika proste bohuzel nema tak sirokou zakladnu fanousku jako Aneta a neni tak oblibena jako Kriz, to je cely. Tanecne byla urcite nejlepsi, ale vzpomente, ze ve druhe rade urcite byla nejlepsi Tana, presto vyhral Valenta, ve treti rade Norisova a vyhrala Batulkova.
Souhlasim s BaraF, ze letos holkam ta latina nesla a dneska to bylo videt jak u Anety tak i u Moniky, kdyz si vzpomenu na Tanu jak svihala nohama a byla cela takova lehka a do toho tehotna, tak mi to do dneska hlava nebere.
Kostovcikova se Zuskou byli super, pro mne nejvetsi zazitek vecera.
no to je teda mazec, já sobotu neviděla, páč jsem ležela v porodnici
takže jsem se výsledek z poslední soboty dozvěděla až z těch krátkých sestřihů, a řeknu vám, je to šok!
Musím si najít chvíli a kouknout aspoň na videa na netu, protože nevím, jak stihnu zítřejší reprízu, asi budu trochu sobec a probudím prďolku na kojení o chvíli dřív ![]()
lys, no tos měla parádnější program, než Stardance ![]()
Gratuluju k miminku!!! ![]()
Lys - gratuluju!!
Kristy - teď to sem jdu kopčit… taky se mi to nelíbí ![]()
Příspěvek upraven 17.12.10 v 11:04
Díky holky, je to andílek (zatím
)
Já bych viděla jako vítěze rači Pavla než Anetu, i když jsem jí taky od začátku fandila. Ale Pavel by si to zasloužil víc. Že bych teda poslala aspoň jeden hlas…?
když už je to finále
No, já těch třináct korun pro Kříže obětuju. Třeba by mu zrovna ta jedna moje SMS chyběla k vítězství
![]()
Mně už je to fuk, když vypadla Monča
Nikomu nepošlu ať si trhnou nohou
![]()
ahoj holky, tak jsem právě dnes jukla na opakování minulého dílu (v porodnici čas nebyl
) a musím říct, že mi mrzí vyhození Moniky ![]()
nyní tedy tipuji, že Aneta bude mít více fandů než Pavel ![]()
Lys, gratulace obrovská
, tak teď se už obě dvě s těma našema holkama podíváme na konečný díl v sobotu, co?