Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Mně spíše přijdou jak bráchové s tím Nedbalem. Jak tam seděl vedle jeho mámy, tak vypadal, jak kdyby byl opravdu jeho brácha. ![]()
@marin píše: Více
Si pusť videa kde jsou spolu a uvidíš jak na sebe koukají zamilovaně. V pořadu Honzy Dědka když Nedbal vypráví o Oskarovi, tak je vidět, jak má Oskar slzy v očích. Ale chápu, že potřebují teď role a ne být zaškatulkovaní.
@Žirafa 69 píše: Více
No a nejsou oni dvojvaječná dvojčata? Ta si často nejsou podobná. Znám kluky, jeden zrzavý, drobný, pihaty, druhý blonďák, mohutný, povahově jsou také odlišní. A věkový rozdíl 1 minuta.
@MartinaIrena píše: Více
Určitě jsou dvojvaječní, jinak by si byli více podobní. Jednovaječná mají stejnou genetickou výbavu. V rodině máme dvojvaječné kluky a také je každý jiný, vzhledově i povahově.
@Salome123 píše: Více
I kdyby, tak asi tě to překvapi, ale lidem se můžou líbit oboje pohlaví
popřípadě “bromance” taky existuje.
@Salome123 píše: Více
Mě jejich orientace nezajímá. Jen jsem psala, že jsou si podobní a vypadají, jak bratři. ![]()
@Blondiena píše: Více
Ja si zas nemyslím, že to bylo o fous vzhledem k tomu, ze vypadla Vondráčková a po vrácení šla do rozstřelu marta.. Tak si tak nějak myslím, že oskar vyhrál o parník a hrálo se jen druhý místo.
@MartinaIrena píše: Více
Ja znám jednovacny, kde je jeden hnedooky brunet a druhý modrooky blondak ![]()
Ale ten blondak byl v inkubátoru a měl i jiný problémy, tak asi vyblednul
jinak jsou stejný
@a12 píše: Více
Souhlas. Treba vloni vim, ze Eben nekolikrat rikal, ze to bylo extrémně těsné. To letos nezaznělo vubec. Myslim, ze to vyhrál Oskar na plné čáře.
Vypadlo na me na fb, ze letošní britští vítězové strictly come dancing jsou par, kde celebrita je kompletně slepý bavič. Mrkejte 🙂
https://youtu.be/dwcC2fgEt14?…
@Lily-of-the-valley píše: Více
Wow, on je neuvěřitelný, nechápu, jak se dokázal takto naučit tančit, klobouk dolů.
Teď čtu, že na vítězství byla favorizovaná Tasha Ghouri, protože tančila nejlépe, a ta je hluchá. Pustila jsem si jeden její tanec a naprostý top.