StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29535
14.12.24 23:53
@Blondiena píše: Více

To byla právě jeho parketa ten hip hop. ;) Tancoval ho prý i na mistrovství republiky. A pak že předtím netancoval. :oops: A tento díl jsme poslali poprvé v letošním roce jeden hlas jemu a jeden Martě, oba byli skvělí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
15.12.24 00:04
@marin píše: Více

Myslím, že se Marta lidovkou zazdila. Ten freestyle byl dnes jediný nový tanec, kde mohla ještě zazářit a Marta má opravdu skvělý contemporary, tam se měla předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
15.12.24 00:08

Chtěli něco jiného. Naopak mně se líbila, jak měla ty copy, to jí hodně slušelo. Kde jsou ty časy, kdy tam byla legrace v tom frestylu a nebylo to opakování nějakých tanců, které už byly. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
15.12.24 00:09

Pořadí jsem předpokládala, ale je to tak správně. Kdyby tam nebyl Oskar, vyhrála by Marta a kdyby tam nebyli ani oni, vyhrála by Lucie. Celkově to vypadávání docela sedělo, akorát bych vyměnila Martinu a Chilly (ač je mi nesympatická, tak tančit umí) a Hartl by si zasloužil čtvrté místo, protože tančit také umí. Manžel říkal, že nejhezčí byl společný tanec, který byl tedy nádherný. Krásně zvolena písnička. Freestyle se mi líbil Lucčin nejvíce, měl náboj, vyvolal ve mě emoce. Oskarův byl také moc hezký. Martin mě nezaujal, hlavně mi přišlo, že tancoval hlavně Prágr, ona moc ne. Hned jsem si vzpomněla na Vojtkův folklorní freestyle, to bylo jiné kafe. Bylo mi 8, ale utkvělo mi to v paměti :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
15.12.24 00:12

Slušelo jí to a zpěv byl pěkný. :mrgreen: :mrgreen: Opakování tanců ve finálovém kole mě tak nebaví. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
15.12.24 00:25

Bylo to moc pekne finale. Taky jsem byla dojata. Tani rec na konci, no sbohom. :srdce: Uzasny.
Oskar byl moje srdcovka od zacatku. Mam hrozne rada mlady kluky a holky, kteri maji detske porady na decku. Ze proste v tom mladem veku inklinuji k detem. Myslim, ze o Oskarovi jeste hodne uslysime. :palec:
Jinak taky moc nechapu, co je porad za problem s Luckou, ze je snaziva. Ja v tom nevidim urputnost, proste se snazi, chce byt dobra, nejlepsi. Ja ji mam rada a zboznuju jeji hlas. Navic je i vtipna a nadana.
Marta je urcite fajn, ale nejak me minula. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
15.12.24 01:07
@Winter garden píše: Více

Ja taky, ale bylo mi jasný, že bude třetí, no. :lol: l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
15.12.24 01:12

Ja si nemyslim, že by to prohrála freestylem..
Druhá by byla ikdyby tam začla brejkovat si myslím.. Za těch 10 kol uz si tak nějak lidi udělali obrázek a úplně si nemyslim, že by diky freestylu fanoušci oskara poslali hlas Martě.. Tenhle výsledek uz byl pro mě předem danej ikdyby zatancovali nevím co :lol:
A to nejsem fanoušek oskara.. Tancil skvěle, ale od začátku, vlastně od představení účinkujících, jsem fandila Martě a lucce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
15.12.24 01:36
@mrazik6 píše: Více

Jo, taky na mě působí, že je gay, mluva, chování, oblékání…V publiku Jan Nedbal, se kterým léta bydlel, přijde mi že spolu spíš chodili. Ten tam i pak při proslovu Oskara s kapesníčkem bulel, to s ofikou přítelkyní to až tak nehlo.

Ale vítězství jsem mu rozhodně přála, sympatický, šikovný kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
15.12.24 07:34

Já si naopak myslím, že Marta folklorem chytre zacilila na určitý druh publika, které by nějakým moderním tancem neoslovila. Oskar byl výrazně lepší, potřebovala hlasy do boje s Luckou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13791
15.12.24 07:46
@Salome123 píše: Více

Ja tedy přítelkyni viděla bulet opakovaně. :D

Jinak třeba vloni bych i souhlasila, ze si to Eva Adamczykova tím nezajímavým freestylem zazdila. Ale letos by me asi docela překvapilo, kdyby vyhrála Marta - nic proti, i když jsem fandila Oskarovi. Ale mam dojem, ze mladý kluk ma vždy větší šanci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.12.24 08:35

Nemůžu říct, že se mi to Lucčino volné vystoupení vyloženě nelíbilo, ale ostatní text podepisuji. Oskarovo mě nadchlo a Marty osvěžilo k úsměvu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
15.12.24 09:17
@a12 píše: Více

Oskar byl podezřele jasný favorit už od začátku soutěže :mrgreen: a jeho fandové by určitě díky freestylu hlas Martě neposlali, ale mohla vyburcovat ještě někoho jiného. Každopádně si myslím, že to bylo o fous, pokud tedy neřádil nějaký Zdechovský. :P Škoda, že počet hlasů od diváku se nikdy nedozvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39540
15.12.24 09:39

Oskar s Oliverem. Prý jim málokdo věří, že jsou dvojčata…chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13791
15.12.24 10:02

@Žirafa 69 nos a pusa stejny, zbytek tedy faaakt rozdílní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie