StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
1.11.10 14:27

Lys, také jsem se dívala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.11.10 19:16

tak já jsem nakonec neviděla :-? :cry: :cry: :cry:

Štve mně, že nikde není celý pořad, jen části :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.11.10 19:20

Já to nejspíš neuvidím v sobotu. Jdeme s miláčkem na véču, a pak… si vezme mamka Ondráška na noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
2.11.10 21:58

Manžel viděl teďka upoutávku na Transformers na Nově v sobotu v osm, tak jsem ho postavila před hotovu věc, že teda to ani náhodou, omylem a přes to nejede vlak :-D

No, cukal se, ale nakonec vyměkl ;-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
2.11.10 22:04

Ježkovo voni jsou ty hrozní transformáci… :roll: Nosnad si prosadím stardance. Nakonec on už je viděl, kdežto já stardance ještě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.11.10 22:09

Nóó, tak to jsem teda zvědavá, jestli bude nějaká romantika, skrz ty Tranformáky. Fuj tajbl :poblion: . A kdyby měla hrát telka, tak jedině Stardance, to si vydupu :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 13:27

Tak jsem dnes doznala, že Stardance opakují v pátek v devět ráno! Paráda. Zkoukla jsem minulý díl, a kdyby něco a já to zítra neuvidím, tak v pátek jistě!! (na kompu je to pakárna, seká se jako bejk, když pustím nějaký video, natož celý pořad :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.11.10 13:32

kristy tak to je paráda, tak to se možná bude moc mužák na ty transformáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 13:37
lleennttiillkkaa píše:
kristy tak to je paráda, tak to se možná bude moc mužák na ty transformáky.

No já si právě říkám. Když to nestihnu kvůli večeři nebo si chlap prosadí tu volovinu (snad nee), tak páteček to jistí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.11.10 14:32
KPKristy píše:
Tak jsem dnes doznala, že Stardance opakují v pátek v devět ráno! Paráda. Zkoukla jsem minulý díl, a kdyby něco a já to zítra neuvidím, tak v pátek jistě!! (na kompu je to pakárna, seká se jako bejk, když pustím nějaký video, natož celý pořad :pocitac: )

já koukám do programu a nic nevidím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 14:33
MaryClementine píše:
KPKristy píše:
Tak jsem dnes doznala, že Stardance opakují v pátek v devět ráno! Paráda. Zkoukla jsem minulý díl, a kdyby něco a já to zítra neuvidím, tak v pátek jistě!! (na kompu je to pakárna, seká se jako bejk, když pustím nějaký video, natož celý pořad :pocitac: )

No, dneska jsem se koukala, přísahám :-D . 9:00-10:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.11.10 14:35
KPKristy píše:
MaryClementine píše:
KPKristy píše:

Já ti věřím :-D
já koukám, a od 9-10:30 tam mají na jedničce psaný nějaký filmy dycky (i příští pátek), tak asi pro velký úspěch nasadili reprízu, ale program nestihl zareagovat, to se občas stane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 14:43
MaryClementine píše:
KPKristy píše:
MaryClementine píše:
KPKristy píše:
Já ti věřím :-D
já koukám, a od 9-10:30 tam mají na jedničce psaný nějaký filmy dycky (i příští pátek), tak asi pro velký úspěch nasadili reprízu, ale program nestihl zareagovat, to se občas stane :-)

Jo i to je možný… Ale jinak čestný pionýrský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.11.10 15:43
KPKristy píše:

Jééé, to je škoda, že jsi to nenapsala dřív :cry: No ale stejně bych to dneska nestihla, max začátek půl hodiny, tak nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.11.10 17:00

JJ opakovali to, ale z reprizy uz to neni ono, obzvlast kdyz uz zacnou vyrazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová