Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clovek píše:
JJ opakovali to, ale z reprizy uz to neni ono, obzvlast kdyz uz zacnou vyrazovat.
No jo, tady se předpokládá, že se všechny budeme dívat co sobotu. Ale kdyby náááhodou, tak máme opáčko ![]()
Kristy, tak pak dej vědět jak to dopadlo - jestli byla romantika nebo telka ![]()
Už se teším na večer!
A jsem zvědavá, kdo vypadne.
Tak u nas jistojiste vyhraje Stardance nad romantikou
. Vubec si netipnu kdo pujde z kola ven, mozna Sajler nebo Hemala? Ale myslim, ze spis nez tanecnim umenim se to na zacatku ridi sympatiemi a popularitou tanecnika z rad celebrit, takze fakt nevim ![]()
Hehe, my si romantiku odbyli pri odpolednim spani prcka a vecer mam volny
![]()
No ja myslim, ze lidi koukaji i na tanec, ale samozrejme je to i o sympatiich. Sasa Rasilov ma vyhodu ![]()
Ona to asi musi byt kombinace vseho, tance, sympatii, popularity, vzpomente jak daleko to dotahli panove Vydra, Schmitzer a Bosak, to rozhodne zadni velci tanecnici nebyli, ale byli sympaticti, zabavni a vsichni postoupili dost daleko, ikdyz je fakt, ze Vydra se zlepsoval a zlepsoval, to se musi nechat
holky, tak to jsem netušila, že Stzardance opakují,
kujuuu
![]()
už se nám to opět blíží
![]()
Kurna ta porota je letos nejaka ostra, takhle nizke znamky snad nikdy predtim nebyly
. Asi nejvic se mi libil Rasilov, ale moc mi nesedi ta jeho partnerka. Sajlera mi bylo skoro az lito. Aneta prekvapuje. A jsem teda hodne zvedava kdo vypadne…
Tý jo, porota drsná! Je mi líto Čvančarové, jak to slízli, protože ti se mi líbili moc… Jinak Žilková teda mohla přestat hrát panenku už před porotou, to mi přišlo uměle natažený a dětinský… Kromě Hemaly a Sajlera ale se mi líbili fakt všichni, quikstep miluju ![]()
No teda, výsledek trochu asi překvápko, ale kupodivu jsem spíš překvapená, že mě to nějak tolik nepřekvapilo.
Ježiš, to je věta ![]()
Mary mne to vlastne taky neprekvapilo, pac Zilkovou nejak moc nemusim a ta etuda s panenkou byla docela trapna. Sajler je aspon sympatak
. Cvancarku podle mne zkritizovali neopravnene. Zatim teda tanecne vypada nejlip Absolonova, ale ani ona neni uplne muj salek caje. Jo a moc se mi libi tanecnik od Anety ![]()
Tak se k vám přidám
Žilková si to podle mě zkazila svýma tatrálníma výjevama i během tance… Ale jinak ji jako ženskou mám ráda nevadí mi ![]()
Já mám pocit, že kvalita IV.řady je horší než ty předchozí…a výstup Žilkové…trapné, jinak jako herečka OK.
Za mě jsem docela ráda,že Žilková vypadla.
Její scéna ala panenka made in china byla vážně trapná,stejně tak celé její neustále přemrštěné přehrávané chování.Myslím,že národ dal jasn najevo,jak je to neoblíbená herečka.. ![]()
Což mi připomíná brzy nastupující seriál Cukrárna,když ji vidím v ukázkách,mám vyloženě husí kůži.Janžurové se úplně divím,že do toho šla ![]()
A ještě ke Stardance, Sajler je jednoznačně největší dřevo,ale je aspon sympatický,stejně jako bývával třeba Vydra ![]()
A taky se tu kritizovala partnerka Rašilova…Já si ji teda ze Superstar nevybavuju..,ale je to jednoznačně nejkrásnější baba,mě je moc sympatická ![]()
Mě to až tak moc nepřekvapilo, že diváci poslali Žilkovou z kola ven, i když na tom tanečně nebyla nejhůř. Mně třeba ty její kolikrát dost ostré názory, ani její styl obživy (debilní TeleTele) až tak moc nevadily, dokud nezačala tak vehementně prosazovat tu svou stupidní Agátu a říkat, jak je na ni pyšná atd atd. Jinak například její názor na dětské domovy bych podepsala, ale jinýma věcma se mi taky znechutila. Ale řeknu vám, že mi jí bylo i docela líto včera. V porovnání s dřevákem Sajlerem nebo třeba i s Hemalou jí totiž muselo být jasné, že to rozhodnutí nebylo vůbec o tanci, nýbrž o sympatiích. Nebo že by skutečně tolika lidem vadila žlutá? (pro Ebenomilky
)
Ale kdo se mi opravdu moc líbil, byla Aneta, Ta její něžná rumba… mě to přišlo krásné, ladné pohyby, i ladnější než Absolonka. Nechápu ty nízné známky ![]()
Tááák jsem viděla kousek (od Žilkové) a teda porota si na nich smlsla. Na všech
.
Ale co, hlavně, že na nich to nezáleží, že ![]()
A jsem spokojená s výsledkem, Žilková trapčila až do konce, už to nebylo vtipný…
Jinak včerejšek byl fajn - prima večeře (dost mazec
), pak jsem dokoukala Stardance (manžel se mnou
), a pak přišla na řadu i romantika. Takže paráda! ![]()