StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
31.10.10 11:44

Mě celkově včera přišlo, že ti chlapi neprofesionálové byli všichni nějak prkenní. A nejvíc mě dostala Absolonka jak neustále kulila oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 11:47

Ale ona je kulí pořád. I když netancuje :-)
Co se mi teda ale líbilo moc, byly ty klipy před každým tancem. Jak tam chodili s prstama, to bylo moc hezky udělaný! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
31.10.10 11:50

jojo ty klípky byli moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
31.10.10 13:23

Filip vypadá na horkého kandidáta na vyhazov, vlastně mi ti chlapi celkově přišli takoví slabší. Ale každopádně jsem zvědavá na Pavla Kříže, co předvede příště. Neřekla bych do něj, že je to takový šoumen :mrgreen:
A glosy Marka Ebena jsou nedostižné, o tom nemá cenu debatovat, viz „to nebyl tanec, to bylo hrdinství“ :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 13:33

No, Kříže jsme docela zrovna prošvihla. Viděla jsme ho jen v rekapitulaci, takže se taky těším na příště. A Eben, to je klasika. O tom fakt nemá cenu mluvit :mrgreen:
Neumín si představit, že by to moderoval někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
31.10.10 13:40

je umění vtipně okomentovat výkon, který naprosto jasně nelze příliš pochválit, aniž by urazil, nebo to vyznělo nevkusně a trapně (proto mám asi alergii na Mareše) Marek je noblesní a Tereza je mu vhodným doplňkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
31.10.10 13:46

Lys já Ebena zbožňuju a nejenom jako moderátora, ale i jako zpěváka. Mareš, no přiznávám bez mučení, že před takovými 10 lety jsem ho žrala i s chlupatým kožichem, ale poslední leta na něj mám alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
31.10.10 13:46

Přesně, Eben, škoda, že už nemoderuje TýTý a tak, to BYLY večery a ne teďka, když se to přesunulo na Novu. Některé jeho hlášky z TýTý si pamatuju dodneška, pohladí po duši i pobaví.

Já myslím, že vypadne Hemala, Filipa tam lidi nechají jen proto, aby se mu mohli smát i příště… Jak „šel“ za tanečnicí, která dělala piruety, to bylo nedostižný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.10.10 13:56

Tak u nás se na StarDance nejvíc těší Tomík. Živě si pamatuju, jak obrečel, když v minulém ročníku nevyhrála „Zuzanka“ (Norisová), které celou dobu fandil :lol:

Já se dívám spíš kvůli Toma, ale je to náhodou příjemný rodinný večer. Letos fandí Čvančarové, mi se líbí básník Pavlík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 14:09

No jo, Mareš už je trapnej. Když začínal moderovat Slavíky, tak se mi líbil, byl i vtipný, ale dneska už dělá trapnou srandu. Snad se tomu už nikdo nemůže smát!!

Marek Eben je noblesní a jeho vtip neurazí ani toho, koho se to týká… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
31.10.10 14:35

Mareš se asi začal soustředit na „humor“ pro náctileté publikum, nebo už mu docházejí nápady, každopádně mu však dávno došla soudnost a mně trpělivost. Bojím se, že i kdyby nakrásně moderoval pro změnu nějaký pořad na úrovni, jeho osoba by mě odradila od sledování.

Na Marka se vyloženě těším!

Jo a ten Sajlerův pochod za tanečnicí… já si strašně dlouho myslela, že to je záměr, že schválně má působit takhle neohrabaně, že je to třeba součást choreografie a že nakonci se jako zázrakem zlepší. A ono néé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 14:42
lys píše:
Mareš se asi začal soustředit na „humor“ pro náctileté publikum, nebo už mu docházejí nápady, každopádně mu však dávno došla soudnost a mně trpělivost. Bojím se, že i kdyby nakrásně moderoval pro změnu nějaký pořad na úrovni, jeho osoba by mě odradila od sledování.

Já se obávám, že jemu už moderování pořadu na úrovni ani nikdo nenabídne. Vlastně se neobávám, jsem ráda. Už by mohl zakotvit u debilních pořadů pro puberťáky…

No a to, jak Sajler „šel“ jsme skoro nepostřehla. Až, když na to upozornili a opakovali záběr. A to jsme se nasmála!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.10.10 14:49

Holky, na Ebena snad nemá nikdo. je to Moderárotr s velkým EM :palec: (chytrý, inteligentní,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.10.10 15:21

http://www.ceskatelevize.cz/…olem-dokola/

škoda, že tam nejsou i řeči Ebena :-(
(pouze tančení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys