Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekněte mi někdo prosím, jak se tam ta fararka vubec ocitla? Určitě to už někde zmínili ne? Vždyť tam jsou herci, zpěváci, sportovci, moderátoři… A najednou fararka?
Jo, Černochová byla tentokrát fakt nejslabší v tom výrazovém tanci. A ten kostým byl úplně mimo.
Příspěvek upraven 04.12.21 v 22:14
@debra.morgan Tak tam bývají různí zvláštní účastníci. Třeba kuchař Ridi.
Ona mi Terezka fakt asi není moc sympatická, viz teď ta rozlučka. Nevím no, není to můj šálek kávy.
@Slečna Ferka píše:
@debra.morgan Tak tam bývají různí zvláštní účastníci. Třeba kuchař Ridi.
I ridi je mediálně známý, narozdil od fararky.
@debra.morgan píše:
I ridi je mediálně známý, narozdil od fararky.
Já ji zaregistrovala už tak před 3, 4 lety. Bývají s ní rozhovory v časopisech, byla myslím i u Krause.
Já jsem spokojená s výsledkem moc. A M. V, Kopeckou znám už dýl, každý obor má své známé lidi ![]()
Nebo tam byl minule youtuber… tak proč ne duchovní
@debra.morgan tak záleží jestli člověka zajímá vaření nebo duchovno, ona ta známost je relativní ![]()
Terezy je mi líto, fandila jsem ji a doufala jsem, že půjde do finále s Tomášem. Ale ten současný tanec byl fakt nic moc.
Zato Verner, ty vago
moje oblíbená písnička a on to rozbalil neskutečně. Až jsem si říkala, že když to nemá pod palcem jeho tanečnice Kristýna, tak to vypadá jak to vypadá, standing ovation naprosto zaslouženě. Wow.
Tanec Honzy taky super, ale po tom megalomanskem Vernerovi jsem se ještě nestihla vzpamatovat. A Martina byla úžasná, jak pírko. ![]()
Kam se hrabou ty první tance, ani nevím o čem byly, až na to paso doble ![]()
@masima píše:
Já ji zaregistrovala už tak před 3, 4 lety. Bývají s ní rozhovory v časopisech, byla myslím i u Krause.
Krutý, ja právě nikdy, tk mě zajímalo, kde se tam vzala… Nebo jestli už jim dochází lidi a berou kde koho
@Lily-of-the-valley píše:
@debra.morgan tak záleží jestli člověka zajímá vaření nebo duchovno, ona ta známost je relativní![]()
Terezy je mi líto, fandila jsem ji a doufala jsem, že půjde do finále s Tomášem. Ale ten současný tanec byl fakt nic moc.
Zato Verner, ty vago
moje oblíbená písnička a on to rozbalil neskutečně. Až jsem si říkala, že když to nemá pod palcem jeho tanečnice Kristýna, tak to vypadá jak to vypadá, standing ovation naprosto zaslouženě. Wow.
Tanec Honzy taky super, ale po tom megalomanskem Vernerovi jsem se ještě nestihla vzpamatovat. A Martina byla úžasná, jak pírko.
Kam se hrabou ty první tance, ani nevím o čem byly, až na to paso doble
jsem ten tanec hltala, company byla jen tak v pozadí a nechala ho vyniknout, totiž on sám sebe nechal vyniknout ![]()
Takový ty šaškárny zase jsou Cinova parketa, tam taky rozkvetl. On je komediant, ale přišlo mi, že tady je sám za sebe a taky ho ta skupina neudusila. Farářka také projevila sílu svojí osobnosti, moc jí to sedlo a nelíbil se mi poslední tanec kvůli početné skupině, jakoby si s tím nevěděla rady a přitom má na daleko víc…
Já truchlím. Doufala jsem, že Terez vyhraje. ![]()
Teď už tam nemám komu fandit. Farářkyma je sympatická, ale na vítězství nemá, a jinak tam zbývá bezkrevny Verner s nesympatickou coufalovou a namistrovany debbilek Cína. Ten se mi tak zprotivil, fujtajbl.
A myslím, že tereza dojela na polibek smrti poroty. Jak někoho moc chválí, tak vypadne. Jak tehdy šípková a hlavně Kuchařová, která tancovala o několik světelných let lépe než kdokoliv jiný kdy v té soutěži, a stejně ji lidi nenechali vyhrát.
@Sonmi píše:
Já truchlím. Doufala jsem, že Terez vyhraje.
Teď už tam nemám komu fandit. Farářkyma je sympatická, ale na vítězství nemá, a jinak tam zbývá bezkrevny Verner s nesympatickou coufalovou a namistrovany debbilek Cína. Ten se mi tak zprotivil, fujtajbl.
Dnes jsem následovala, co se dalo? Řekl něco?
Takte vypadla Tereza, škoda…
@Sonmi
Hele jako co jsem koukala na facebooku, a vlastně i tady, tak je obrovská skupina lidí, co jí hejtí. Že je moc namistrovana, sebevědomá, nemá na co, porota ji nadrzuje…
takže očividně hlasy SMS to rozhodly. Taky mě to mrzí. Ale fakt víc mě mrzí, že taková ženská má v sobě pořád tu malou holčičku, kterou takovýhle komentáře asi umí dost zranit. Teda jasně, každý to tak asi má, ale z mojí zkušenosti, ti co vypadají na první pohled hrozně sebevědomě, jsou uvnitř dost nejisti…