StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13792
28.11.21 08:38

@IvaB není, prý má problémy se zady.

Docela koukám, kolik lidí to tu komentuje, že je to nebaví. Však není problém, už si nemusíme vybírat mezi jedničkou a dvojkou, kanálů je dost, přepnout se to dá vždycky :lol: Já zase nekoukala na několik řad předchozích, nijak mi to nechybělo. Teď mě to zase chytlo. :palec:

Jinak se ještě těším na Peče celá země, to je predtocene, tam do toho covid nezasahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
28.11.21 08:58
@Janinkaskalinka píše:
Musím říct, že mě to baví čím dál míň, přijde mi to prostě takové unylé… Asi už budu sledovat jen svého oblíbeného Johna s Johannesem v britské verzi, jejich poslední vášnivé argentinské tango bylo prostě dokonalé. :srdce:

Jsem koukala nedávno na jejich sambu, boží. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
28.11.21 09:01
@IvaB píše:
Tak já včera po Martině a Markovi usnula, nebavilo mě to vůbec. Ale když tady tak pějete chválu na Cinu a Vernera, asi si pustím ze záznamu jen ty zbývající tance. Letos absolutně nedávám porotu, vadí mi tam úplně všichni, Kuneš teda extrémně. :nevim:A Návorková je taky Covid pozitivní, jestli dobře počítám, je už minimálně šestá. Měli to letos raději zrušit.

Navorkova ne, ta má snad hnuta záda. Ale Wepperová jo.
No, odpovídá to reálné situaci v populaci, kolem mě má taky covid kazdej čtvrtej. Nevím, jak dlouho budeme ještě odolávat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
28.11.21 09:04
@Lily-of-the-valley píše:
@IvaB není, prý má problémy se zady.

Docela koukám, kolik lidí to tu komentuje, že je to nebaví. Však není problém, už si nemusíme vybírat mezi jedničkou a dvojkou, kanálů je dost, přepnout se to dá vždycky :lol: Já zase nekoukala na několik řad předchozích, nijak mi to nechybělo. Teď mě to zase chytlo. :palec:

Jinak se ještě těším na Peče celá země, to je predtocene, tam do toho covid nezasahuje.

Jo, peče celá země se mi líbilo moc. Bude druhá řada? Tak to je fajn, to se budu koukat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.11.21 09:09

@Lily-of-the-valley Nadvorková včera psala, že to zády začalo, pak že jí bylo divně, tak šla sama na test a vyšel pozitivně, takže nebude ani další týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.21 09:47

@Lily-of-the-valley @Sonmi

Když píšu, že je Návorková taky Covid pozitivní, tak si to asi necucám z prstu :nevim:

https://www.super.cz/…a-covid.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13792
28.11.21 10:06

@IvaB promiň ;)

@Sonmi prý na jaře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16100
28.11.21 10:17
@Sonmi píše:
Navorkova ne, ta má snad hnuta záda. Ale Wepperová jo.
No, odpovídá to reálné situaci v populaci, kolem mě má taky covid kazdej čtvrtej. Nevím, jak dlouho budeme ještě odolávat. :roll:

Letos už je to bruslení mezi nařízeními fakt trapný. Babčáková to chytla v plné polní, Mirai jako další neočkovaný už by v případě pozitivní partnerky musel do karantény a byl vyřazen. Takže se vymyslí hnutá záda, a na test se jde až tehdy, kdy už se neohrozí průběh večera. Jako já je chápu, všichni dřou a nikdo nechce vypadnout jen kvůli karanténě. Ale štve mě, že se z lidí dělají blbci.
To je stejné jako s pozitivitou u Zelinky. Jeho role byla navštěvovat tanečníky, ladit s nimi choreografii, byl v kontaktu se všemi, ale prostě se v tichosti vypaří a až po několika týdnech se řekne „měl Covid“. V podstatě každou sobotu v TV vidíme, jak se to obchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.21 10:24
@zrcadlo píše:
Letos už je to bruslení mezi nařízeními fakt trapný. Babčáková to chytla v plné polní, Mirai jako další neočkovaný už by v případě pozitivní partnerky musel do karantény a byl vyřazen. Takže se vymyslí hnutá záda, a na test se jde až tehdy, kdy už se neohrozí průběh večera. Jako já je chápu, všichni dřou a nikdo nechce vypadnout jen kvůli karanténě. Ale štve mě, že se z lidí dělají blbci.
To je stejné jako s pozitivitou u Zelinky. Jeho role byla navštěvovat tanečníky, ladit s nimi choreografii, byl v kontaktu se všemi, ale prostě se v tichosti vypaří a až po několika týdnech se řekne „měl Covid“. V podstatě každou sobotu v TV vidíme, jak se to obchází.

Ano, to bylo hodně hodně podivné.
Ona i ta Kostková vylezla z izolace minimálně o den i dva dříve než měla (test měla pozitivní v pondělí a už v sobotu další týden moderovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.21 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16100
28.11.21 10:32
@IvaB píše:
Ano, to bylo hodně hodně podivné.
Ona i ta Kostková vylezla z izolace minimálně o den i dva dříve než měla (test měla pozitivní v pondělí a už v sobotu další týden moderovala).

Je to stejný jako na olympiádě. V letadle se podvádělo, odevzdaly se jiné seznamy zasedacího pořádku, aby sportovci nemuseli zbytečně do karantény a zůstaly jim lepší podmínky bydlení apod. No a až když to nezabralo a některým sportovcům se zbořil sen, tak najednou začali proti všemu tomu prskat. Jakmile by ale pozitivita nepřišla a oni byli úspěšní, tak by to brali tak, že „ještě že díky těm malým úpravám mohli zůstat v olympijské vesnici a trénovat normálně“.
Ve Stardance to samé, kdyby někdo z těch lidí skončil na kyslíku a nedejbože to nedal, tak si začnou vyčítat, že na to tak dlabali, ale prostě vsadili na to, že už se nic nestane, tak obcházejí a podvádí, jako 90% obyvatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25049
29.11.21 06:53

https://www.extra.cz/…-stabu-98146
Nevím, jestli to tu už nebylo, ale teď už vím, čím je mi Černochová nesympatická. Celou dobu mi na ní něco nesedělo. To, že podváděla, rozhodně není fair play a to, jak ji porota okatě nadržuje, mě taky nebaví. Viz poslední večer, kdy mi přišla dokonce horší než farářka, Jinak se mi soutěž líbí. Ale doufám, že Černochová kvůli výše uvedenému vyletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9685
29.11.21 07:06
@MartinaIrena píše:
Nevím, jestli to tu už nebylo, ale teď už vím, čím je mi Černochová nesympatická. Celou dobu mi na ní něco nesedělo. To, že podváděla, rozhodně není fair play a to, jak ji porota okatě nadržuje, mě taky nebaví. Viz poslední večer, kdy mi přišla dokonce horší než farářka, Jinak se mi soutěž líbí. Ale doufám, že Černochová kvůli výše uvedenému vyletí.

Extra.cz - to je ale duveryhodny zdroj. 8o Já bych v tom případě vyloučila Vernera, ten se tanci věnuje od mala a to není vůči ostatním fér :roll: :mrgreen: A co teprve herci s taneční přípravou na akademii, to se může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13792
29.11.21 07:27

@MartinaIrena jak znam tyhle bulvarni články, tak to mohlo být klidně tak, že chodila na lekce tance treba kvůli něčemu v praci. No a co, my taky chodili do tanečních :lol: a jak píše @Jahru to by do soutěže nemohlo přijít spousta účinkujících. Jo a „možný otec dcery“ je fakt top dno.

Já to vidím tak, že kamera spoustu chyb odpustí. Zrovna farářka dělá vyloženě chyby, občas treba do Dědíka očividně narazila. U Terezy tedy fakt nic takového vidět není a porota to vidí všechno. Že je to takový suverén je její povaha. Ale nic to nemění na hezkém výkonu :lol: Jinak ať si každý fandí komu chce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
29.11.21 07:53
@MartinaIrena píše:

Prosím tě, budeš věřit nějakým kecum z blesku. :roll: porota jí nenadržuje, prostě je dobrá. S tuhou farářkou se fakt nedá vůbec srovnávat.
Mimochodem, Vernerova celoživotní taneční příprava ti nevadí? A co herci, ti nemají taneční průpravu? Bože můj. :roll:

Mimochodem všimli jste si, jak Kopecká s Dědíkem pokopali tu týmovou choreografii na začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová