StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21729
27.11.21 21:51

@Lily-of-the-valley to je pravda, ty šaty si tak divně držela, jak malé děti, když se jim chce čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
27.11.21 21:52

Mně čím dál tím víc vadí Černochová. Ze začátku jsem jí docela fandila. Teď je mi ale nepříjemná, připadá mi afektovaná.
Líbí se mi Verner a Cina.
Celkově mě letos poprvé za ty roky soutěž připadá nudná a moc mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.11.21 21:58

Mě dnes Verner velmi připomínal postavu Christiana z 50.odstínů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13761
27.11.21 22:00

@sloninka já ji hodně fandím. Dneska bylo jasné, kolikrát reagovala na to, co se o ní píše. Je mi ji líto, zajímalo by mě, kolik lidí by ji to řeklo do očí.

@mado že, napadalo mě jestli nebyl problém sd spodním pradlem nebo třeba nějaká prusvitnost? Byla dost vykolejena :lol:

Bohužel už mi nejde spustit ivysilani, takže společný tanec neuvidím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39516
27.11.21 22:02
@Hanulínek píše:
Mě dnes Verner velmi připomínal postavu Christiana z 50.odstínů… :think:

Včera byl v nějakém filmu v tv. Chvíli jsem dumala,odkud ho znám. ;)

@Lily-of-the-valley píše:
Mě by zajímalo jakou nehodu tam zachraňovala Tereza na začátku, jak si tam pořád pridrzovala šaty :lol:Moc se mi to líbilo. Černochová, Cina, Verner… bomba :potlesk: všichni vozíčkáři sympatičtí, je to milý večer :)

Všimla jsem si. Napadlo mě, jestli neměla obavy, jestli si je prostě nepřišlápla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.11.21 22:02

Taky jsem si rikala, ze Verner je dnes fesak:). Mel by ten uces nosit porad. Jinak mne to porad moc neba.
Stejne, jako vy jsem koukala, proc si Tereza porad drzi ty saty a jeji dnesni styling ne des. Neslusi ji ani vlny, ani ruzovozlata kombinace satu a to je jinak velmi krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.11.21 22:04

Jinak moderátoři- bez této dvojice si to neumím představit, jen mi dnes Tereza přijde taková unylá.
Z porotců mi dlouho nesedí pan Tománek.
A z tanečníků- nechápu proč tak všichni chválí Terezu Černochovou, já z jejich tanců tak unešená nejsem. Farářka je mi milou osůbkou, ale na tanec dřívko. Kluci Verner a Cina- hmm-dobří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
27.11.21 22:05

Já jsem to začala sledovat až letos. :-) A líbí se mi to moc. Nejvíc fandím Cinovi, já ho mám ráda i jako herce, a ta jeho taneční partnerka je mi taky moc sympatická. :) Verner s tou jeho partnerkou tančí skvěle, ale nějak mi oba nejsou moc sympatičtí, nevím proč :nevim: Působí oba lehce arogantně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13761
27.11.21 22:06

@K82 jo,minule ty modré šaty byly tzv. „showstopper“, ty ji sedly dokonale. Dneska nee :)

Což o to, že byl Verner fešák. Ale já byla překvapená z toho, jak sexy mi přišel Cina v tangu. Jen tedy ten účes a ten řídký knirek moc ne no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
27.11.21 22:11
@Hanulínek píše:
Mě dnes Verner velmi připomínal postavu Christiana z 50.odstínů… :think:

Jó, to mi ted pri rekapitulaci presne blesklo hlavou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
27.11.21 22:13
@Lily-of-the-valley píše:
@K82 jo,minule ty modré šaty byly tzv. „showstopper“, ty ji sedly dokonale. Dneska nee :)Což o to, že byl Verner fešák. Ale já byla překvapená z toho, jak sexy mi přišel Cina v tangu. Jen tedy ten účes a ten řídký knirek moc ne no :lol:

Presne, ten „Milouš“ pod nosem je jediny minus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
27.11.21 23:20

Moc ráda jsem viděla zase Terezku, je to taková sympatická, éterická, hodná víla. Nemohla jsem se na ni při tanci vynadívat, měla moc krásné nohy.
Napadlo mě, jak by asi tančila s Vernerem, jeho partnerka tanečně za Terezou zaostávala.
Souhlasím ohledně Vernerova účesu, že mu sluší a měl by to nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.21 01:11

Musím říct, že mě to baví čím dál míň, přijde mi to prostě takové unylé… Asi už budu sledovat jen svého oblíbeného Johna s Johannesem v britské verzi, jejich poslední vášnivé argentinské tango bylo prostě dokonalé. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
28.11.21 03:33

Tereza si úplně na začátku při tanečku s Ebenem šaty přišlápla. Dost dlouho se pak křečovitě držela Ebena za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.21 08:00

Tak já včera po Martině a Markovi usnula, nebavilo mě to vůbec. Ale když tady tak pějete chválu na Cinu a Vernera, asi si pustím ze záznamu jen ty zbývající tance. Letos absolutně nedávám porotu, vadí mi tam úplně všichni, Kuneš teda extrémně. :nevim:

A Návorková je taky Covid pozitivní, jestli dobře počítám, je už minimálně šestá. Měli to letos raději zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová