Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
tak to je otázka za všechny prachy, k Hámovi nějakou spíš starší 35+. Ale nikdo mě nenapadá.
Z těch mladších mám ráda Patricii Pagáčovou. Ale zas mi nesedí k Hámovi.
Mně by se líbila třeba některá z tria 3v1, nejlíp Martina Pártlová. Ale klidně i Monika Arichteva nebo Nikol Štíbrová. Jsou to hezký ženský a umí být vtipný.
@MartinaIrena píše:
Mně by se líbila třeba některá z tria 3v1, nejlíp Martina Pártlová. Ale klidně i Monika Arichteva nebo Nikol Štíbrová. Jsou to hezký ženský a umí být vtipný.
tak Partlovou ani štíbrovou si neumím představit jako moderatorky stardance, vlastně čehokoli, kde se trochu dbá na noblesu, jsou to střelený kozy. Veronika by možná šla, ale pořád mi k hámovi nesedí.
@debra.morgan píše:
tak Partlovou ani štíbrovou si neumím představit jako moderatorky stardance, vlastně čehokoli, kde se trochu dbá na noblesu, jsou to střelený kozy. Veronika by možná šla, ale pořád mi k hámovi nesedí.
Tak třeba Atleta dělá Háma léta s Absolonovou.
Jenomže mi už přijdou taky okoukaní, to nic moc neřeší. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Přeslazená afektovaná Kostková
Ta mi vylozene kazi cely porad. Fakt je nutne se porad takhle tlemit?
@Sonmi píše:
Tak třeba Atleta dělá Háma léta s Absolonovou.
Jenomže mi už přijdou taky okoukaní, to nic moc neřeší.
no nad absolonkou jsme zrovna přemýšlela, atleta nesleduju, tk ani nevím, že někde už spolu moderují.
Mě to tedy trapně pořád baví
až na toho Tománka. A večer s Hámou mi přišel tedy horší ![]()
Teď jsem si dala takový menší maraton Strictly come dancing a super. Ti dva pánové (Johannes a zapomněla jsem jméno druhého) byli výborní. Ale u nás by to neprošlo, se stačí podívat na ty kecy na socsítích o tom, jak letos museli do řady strčit gaye i cizince
to by ti bigoti neprenesli přes srdce ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
Mě to tedy trapně pořád bavíaž na toho Tománka. A večer s Hámou mi přišel tedy horší
Teď jsem si dala takový menší maraton Strictly come dancing a super. Ti dva pánové (Johannes a zapomněla jsem jméno druhého) byli výborní. Ale u nás by to neprošlo, se stačí podívat na ty kecy na socsítích o tom, jak letos museli do řady strčit gaye i cizince
to by ti bigoti neprenesli přes srdce
Kdo je cizinec? A nezapomeň na Roma.
Jo myslíš mirai, vždyť je z půlky Čech. To už je verši cizinec tonya ne?
@debra.morgan jo, Godla, jasně. Že mu nadrzuji, protože je rom, to je jasný
a Mirai je Čech, to já vím, ale nějaký ten komentář na něj jsem už četla. Ale od ty doby co zjistili že je neočko je už asi kámoš stejně jako Okamura ![]()
Jako já vím, že těch jedovatých komentářů je pár. Ale třeba u Černochovy mi to je trochu líto, protože polovina z nich se opírá o to, že působí arogantně. Pro mě má prostě ten „resting bitch face“ no ![]()
Tak Jan Cína je rom a gay. Pro splnění kvóty ideální adept.
Dneska se nikdo nediva? Verner i jeho vlasy super a libila se mi fararka, skvela choreografie a pribeh od Dedika
@mado píše:
Tak Jan Cína je rom a gay. Pro splnění kvóty ideální adept.
Tančí skvěle, velmi dobře hraje ( kdo viděl film Herec snad bude souhlasit ), fandím mu. Romové by na něj měli být pyšní, je talentovaný.
Příspěvek upraven 27.11.21 v 21:42
@Hermina.p píše:
Dneska se nikdo nediva? Verner i jeho vlasy super a libila se mi fararka, skvela choreografie a pribeh od Dedika
já se dívám, ale louskám ořechy ![]()
já bych farářku vyrazila, snad vyletí příště
Cina i Verner skvělí
Mne dnes Verner poprve za celou dobu, co ho "znám ", připadal jako sexy chlap. Krasne se na to koukalo
Tanečně me to krome nej a Ciny nejak nebavilo.
Mě by zajímalo jakou nehodu tam zachraňovala Tereza na začátku, jak si tam pořád pridrzovala šaty ![]()
Moc se mi to líbilo. Černochová, Cina, Verner… bomba
všichni vozíčkáři sympatičtí, je to milý večer ![]()