StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
4.12.21 23:54

Ja ji viděla a koncertě MB a byla úžasná.
Má drive, je vtipná…
Mne je prostě sympatická a Má ráda psy, navíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38833
5.12.21 09:17

Taky mi je lito, ze vypadli. Libila se mi a slo ji to skvele. Verner mi byl nesympatický vždycky, ale tancovat umi, abych byla spravedliva. Tipla bych, ze vyhraje. Cina me zklamal, ten mi naopak sympaticky je. Ale tak nejak jsem od nej tanecne cekala vic :think: Vždycky mi prisel jako vsestranny talent, ale tanec teda asi uplne ne. Tereza se mi zdála rytmictejsi, ladnejsi, Cina je takovy dreveny. No a Martina :mrgreen: Ten scenicky tanec, to jo. To prekvapilo tam byli skveli, ale asi hodne proto, ze je drobna a Marek si s ni mohl ruzne pohazovat, vyzvedavat atd. To je samo na oko moc dobry. Ale jinak… Mne na ni hrozne vadi ty reci. Jak zacne mluvit, ztisujeme doma TV :oops: a prislo mi, ze Marek (Dedik) mel chut obratit oči. Ale to se mi asi jen zdalo :lol:

Takze ja jsem taky zklamana. Vlastne uz od doby, co vypadla Andrea. Ted uz to dokoukame jen z musu. Nebavi nas vlastne ani jeden z finalni trojky.

Příspěvek upraven 05.12.21 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38833
5.12.21 09:18
@g.sandova píše:
Ja ji viděla a koncertě MB a byla úžasná.
Má drive, je vtipná…
Mne je prostě sympatická a Má ráda psy, navíc :mrgreen:

JJ Taky se mi libila. Prijemna, vtipna, normalni 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
5.12.21 10:04

@AvajBr :D Eben je taky věřící, ty „řeči“ máme v krvi ;) ale moc dobře chápu, že to každého nebere. Jinak vcelku souhlasím, až na to, že mi Verner sympatický docela je a Cina tolik ne (a pobavil mě Eben jak říkal, že autokorekt ho mění na Čínu, protože to mě hrozne štve). A Martina mi je fakt sympatická tím, co říká, ale už ne tak tancem, ale s výjimkou tady toho večera, to mě bavilo i to paso.

A jak tu zaznelo: Tereza je fakt dobrá zpěvačka. Její verzi s MB Piece of my life si pouštím dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38833
5.12.21 11:16
@Lily-of-the-valley píše:
@AvajBr :D Eben je taky věřící, ty „řeči“ máme v krvi ;) ale moc dobře chápu, že to každého nebere. Jinak vcelku souhlasím, až na to, že mi Verner sympatický docela je a Cina tolik ne (a pobavil mě Eben jak říkal, že autokorekt ho mění na Čínu, protože to mě hrozne štve). A Martina mi je fakt sympatická tím, co říká, ale už ne tak tancem, ale s výjimkou tady toho večera, to mě bavilo i to paso.A jak tu zaznelo: Tereza je fakt dobrá zpěvačka. Její verzi s MB Piece of my life si pouštím dost často.

Ty, mně ty řeči nevadí obsahově, to jsem asi špatně formulovala, spíš její projev a podání toho, co říká, intonace, hlas. Přijde mi, že neustále kňourá a má na krajíčku. :roll: Jinak Ebenovy vtípky, narážky mi vůbec nevadí. Jeho humor mám ráda a sedí mi. S věřícími vážně nemám problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
5.12.21 12:01

@AvajBr tak to jo, to chápu, že ti takto subjektivně nevyhovuje. Mně to nevadí tak mě to ani nenapadlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.12.21 11:04

Taky je mi líto, že vypadla, ale bylo by mě líto každého z nich teda…jen mi přišlo takové arogantní jak jí Eben řekl, že jim bude chybět a ona že jo :D já vím, že to bylo ze srandy, ale mě to bylo v tu chvíli takové nesympatické ;) ale jinak jsem ji měla ráda…ale celkově jsou skvělá parta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.12.21 20:25

Co je to za hudbu, na kterou nastupují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
11.12.21 20:26

Koukáte? Farářka má zas krásný účes :potlesk:. A mě se hrozně líbí Adriana Mašková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
11.12.21 20:43

Koukame, Tereze to dnes slusi, tanec porodcu se mi libil a fararka byla krasna, tahle choreografie ji uzasne sedla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
11.12.21 20:52

Tereze to moc slusi a je dnes neskutecne podobna svoji mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.12.21 21:13

Myslíte, že farářka fakt vypadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
11.12.21 21:15
@bublinek píše:
Myslíte, že farářka fakt vypadne?

Ja se skoro bojim, ze vypadne Cina. Tedy, fararka je mi nesympaticka, ale jeji telo bych brala vsemi deseti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
11.12.21 21:16

Porota tancila pekne a dneska jsou fakt vtipni:). A musim rict, ze ac fararka tanci nejhure, zacinam ji prat vitezstvi, pac Verner je, presne, jak rekl Tomanek, strasna fnukna a ty jeho posunky na tanecnici uz jsou trapny, je jak maly dite. A Cinu mam rada, i se mi strasne libi, ale prijde mi, ze spatne kouse kritiku. Coz chapu, ale ta fararka je proste takova mila a prirozena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.12.21 21:17
@Janadel píše:
Ja se skoro bojim, ze vypadne Cina. Tedy, fararka je mi nesympaticka, ale jeji telo bych brala vsemi deseti :lol:

tělo dobrý, ale nesympatická a dřevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová