Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja ji viděla a koncertě MB a byla úžasná.
Má drive, je vtipná…
Mne je prostě sympatická a Má ráda psy, navíc ![]()
Taky mi je lito, ze vypadli. Libila se mi a slo ji to skvele. Verner mi byl nesympatický vždycky, ale tancovat umi, abych byla spravedliva. Tipla bych, ze vyhraje. Cina me zklamal, ten mi naopak sympaticky je. Ale tak nejak jsem od nej tanecne cekala vic
Vždycky mi prisel jako vsestranny talent, ale tanec teda asi uplne ne. Tereza se mi zdála rytmictejsi, ladnejsi, Cina je takovy dreveny. No a Martina
Ten scenicky tanec, to jo. To prekvapilo tam byli skveli, ale asi hodne proto, ze je drobna a Marek si s ni mohl ruzne pohazovat, vyzvedavat atd. To je samo na oko moc dobry. Ale jinak… Mne na ni hrozne vadi ty reci. Jak zacne mluvit, ztisujeme doma TV
a prislo mi, ze Marek (Dedik) mel chut obratit oči. Ale to se mi asi jen zdalo ![]()
Takze ja jsem taky zklamana. Vlastne uz od doby, co vypadla Andrea. Ted uz to dokoukame jen z musu. Nebavi nas vlastne ani jeden z finalni trojky.
Příspěvek upraven 05.12.21 v 11:18
@g.sandova píše:
Ja ji viděla a koncertě MB a byla úžasná.
Má drive, je vtipná…
Mne je prostě sympatická a Má ráda psy, navíc
JJ Taky se mi libila. Prijemna, vtipna, normalni 🙂
@AvajBr
Eben je taky věřící, ty „řeči“ máme v krvi
ale moc dobře chápu, že to každého nebere. Jinak vcelku souhlasím, až na to, že mi Verner sympatický docela je a Cina tolik ne (a pobavil mě Eben jak říkal, že autokorekt ho mění na Čínu, protože to mě hrozne štve). A Martina mi je fakt sympatická tím, co říká, ale už ne tak tancem, ale s výjimkou tady toho večera, to mě bavilo i to paso.
A jak tu zaznelo: Tereza je fakt dobrá zpěvačka. Její verzi s MB Piece of my life si pouštím dost často.
@Lily-of-the-valley píše:
@AvajBrEben je taky věřící, ty „řeči“ máme v krvi
ale moc dobře chápu, že to každého nebere. Jinak vcelku souhlasím, až na to, že mi Verner sympatický docela je a Cina tolik ne (a pobavil mě Eben jak říkal, že autokorekt ho mění na Čínu, protože to mě hrozne štve). A Martina mi je fakt sympatická tím, co říká, ale už ne tak tancem, ale s výjimkou tady toho večera, to mě bavilo i to paso.A jak tu zaznelo: Tereza je fakt dobrá zpěvačka. Její verzi s MB Piece of my life si pouštím dost často.
Ty, mně ty řeči nevadí obsahově, to jsem asi špatně formulovala, spíš její projev a podání toho, co říká, intonace, hlas. Přijde mi, že neustále kňourá a má na krajíčku.
Jinak Ebenovy vtípky, narážky mi vůbec nevadí. Jeho humor mám ráda a sedí mi. S věřícími vážně nemám problém. ![]()
@AvajBr tak to jo, to chápu, že ti takto subjektivně nevyhovuje. Mně to nevadí tak mě to ani nenapadlo. ![]()
Taky je mi líto, že vypadla, ale bylo by mě líto každého z nich teda…jen mi přišlo takové arogantní jak jí Eben řekl, že jim bude chybět a ona že jo
já vím, že to bylo ze srandy, ale mě to bylo v tu chvíli takové nesympatické
ale jinak jsem ji měla ráda…ale celkově jsou skvělá parta
Koukáte? Farářka má zas krásný účes
. A mě se hrozně líbí Adriana Mašková.
Koukame, Tereze to dnes slusi, tanec porodcu se mi libil a fararka byla krasna, tahle choreografie ji uzasne sedla ![]()
Tereze to moc slusi a je dnes neskutecne podobna svoji mame.
@bublinek píše:
Myslíte, že farářka fakt vypadne?
Ja se skoro bojim, ze vypadne Cina. Tedy, fararka je mi nesympaticka, ale jeji telo bych brala vsemi deseti ![]()
Porota tancila pekne a dneska jsou fakt vtipni:). A musim rict, ze ac fararka tanci nejhure, zacinam ji prat vitezstvi, pac Verner je, presne, jak rekl Tomanek, strasna fnukna a ty jeho posunky na tanecnici uz jsou trapny, je jak maly dite. A Cinu mam rada, i se mi strasne libi, ale prijde mi, ze spatne kouse kritiku. Coz chapu, ale ta fararka je proste takova mila a prirozena.
@Janadel píše:
Ja se skoro bojim, ze vypadne Cina. Tedy, fararka je mi nesympaticka, ale jeji telo bych brala vsemi deseti
tělo dobrý, ale nesympatická a dřevo