Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak teda může vám být Martina nesympatická, ale musíte uznat, že v tom freestyle si ty dva chcípáčky namazala na chleba. ![]()
@bublinek píše:
mi se líbily jen ty křídla
Kostym to byl krásnej.
@Sonmi píše:
Tak teda může vám být Martina nesympatická, ale musíte uznat, že v tom freestyle si ty dva chcípáčky namazala na chleba.
vždyť to tam odedřel Dědík
Cina a Verner fakt tančili
@Sonmi píše:
Tak teda může vám být Martina nesympatická, ale musíte uznat, že v tom freestyle si ty dva chcípáčky namazala na chleba.
A cim? Vzdyt temer nic nedelala… Ten scenicky tanec tehdy, to bylo krasny, ale tohle nejak nuda
@bublinek píše:
vždyť to tam odedřel DědíkCina a Verner fakt tančili
Presne. Stala na miste, teda pod nebo na mole a jinak delala rekvizitu ![]()
Ale ten kostym byl paradni, to se musi nechat.
@bublinek píše:
vždyť to tam odedřel DědíkCina a Verner fakt tančili
@K82 píše:
Rozhodne nejzajimavejsi. A hlavne opravdu freestyle, ty druhe dva mi prisly takove bez naboje a napadu.
Přesně, to vůbec nebyl freestyle, zvlášť to Vernerovo. Naprostá traparna.
@Sonmi píše:
Přesně, to vůbec nebyl freestyle, zvlášť to Vernerovo. Naprostá traparna.
Ale mezi náma, kolik tam bylo opravdu dobrých freestyle za těch patnáct let? Tak pět?
A myslím, že Kubařovou už nic nepřekoná.
No, podle me, ma byt freestyle predevsim prezentace, predstaveni te VIPky. Co si vybavuju, snazi se tam vnaset sami sebe, zakomponovat to, co dělají. Tohle bylo uplne mimo, jak rikal Dedik, si splnil sen a ona proste delala rekvizitu. Neudelala ani jeden tanecni krok. Prezentoval se hlavne Marek. ![]()
@Sonmi píše:
Ale mezi náma, kolik tam bylo opravdu dobrých freestyle za těch patnáct let? Tak pět?
A myslím, že Kubařovou už nic nepřekoná.
Me se libil Piskula a Polivkova. Z te Kubarove jsem nebyla moc nadsena, ale to neznamena, ze to nebylo dobry, ja jen nemam rada moc ani ji ani Hapku a Horacka, prijdou mi vlastne vsichni tri takovi pateticti.
@AvajBr píše:
No, podle me, ma byt freestyle predevsim prezentace, predstaveni te VIPky. Co si vybavuju, snazi se tam vnaset sami sebe, zakomponovat to, co dělají. Tohle bylo uplne mimo, jak rikal Dedik, si splnil sen a ona proste delala rekvizitu. Neudelala ani jeden tanecni krok. Prezentoval se hlavne Marek.
No joo, jenze tamti dva zas, v podstate, trsali disco a rock'nroll, jako nic osobiteho ![]()
@K82 píše:
No joo, jenze tamti dva zas, v podstate, trsali disco a rock'nroll, jako nic osobiteho
No, ale uvěřitelnejsiho a jim přirozeného.
Tam se predvedl Dedik, no. A ona byla pouzita
Jako, co tam presne Martina tancila? (Recnicka otazka).
@AvajBr píše:
No, ale uvěřitelnejsiho a jim přirozeného.Tam se predvedl Dedik, no. A ona byla pouzita
Jako, co tam presne Martina tancila? (Recnicka otazka).
Jj, vim, jak to myslis, ale i kdyz „netancila“,tak delat ti Markovu akrobacii taky nezvladne kazdej. I kdyz to jen vypada, ze ji nosi. Je to narocny, jak svin:)
@K82 píše:
Jj, vim, jak to myslis, ale i kdyz „netancila“,tak delat ti Markovu akrobacii taky nezvladne kazdej. I kdyz to jen vypada, ze ji nosi. Je to narocny, jak svin:)
Ja vim. Taky jsem par zvedacek zazila
Jeste kdyby to bylo obracene. Proste to bylo mimo. Nedostala prostor se předvést. Ale je to Markova klasika. On si na rekvizity a efekty potrpi. Dovede to odvest pozornost ![]()
Proc má ta Terezatak blbej účes? Nebo je to dobrý? Mne se nelíbí