StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38832
14.10.23 22:32
@Žirafa 69 píše:
Je mi hrozně nesympatickej. Ty jeho odpovědi…trochu i nafrněnej, se mi zdá, jeho syn má být po kom.
Kubelkovou mám ráda i jako člověka a proti Krajčovi nic nemám.

Prachař mi prisel dost nervozni, i Darija. Ale ta je mi sympaticka, Kubelkovou mam taky rada a Krajco mi taky vubec nevadi. Mam ho radsi, nez Kluse. A jeho hlas mam taky rada. Ale o ten tu nejde, no. :mrgreen: Do toho Vavra, Marek s Evou.. Jak říkám, letos fandim prakticky vsem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39554
14.10.23 22:36

A až dnes jsem zjistila, že Adamczykovi patří k sobě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.10.23 22:56
@Žirafa 69 píše:
Je mi hrozně nesympatickej. Ty jeho odpovědi…trochu i nafrněnej, se mi zdá, jeho syn má být po kom.
Kubelkovou mám ráda i jako člověka a proti Krajčovi nic nemám.

Tak Jakub, to je kapitola sama pro sebe. Toho s jeho egoismem a nabubřelým sebevědomím málokdo překoná. Ale nelze mu upřít, že je vtipnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
14.10.23 22:57

Mně vaší Maršálek, je slizkej a tanečně dřevo. A s tím sladkým by mohl ubrat teda, je solidně obézní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
14.10.23 23:12

Mě mile překvapil Vavrinec. Na to, jakou ma konstituci, valc dal moc pěkně :palec:. Hlas jsem dala Ive K. (má fakt krásný nohy) a syn Krajčovi, ale favoritů máme vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.10.23 08:47
@Cullenova píše:
No… a proto ho nemam rada :lol:. Ten se plazi snad po vsem… ta jeho Karin si ho ted dobre hlida :mrgreen:

Slibovala jsem si, že nebudu vůči Krajčovi předpojatá /není mi sympatický jako člověk, i když kumštýř, uznávám, velmi úspěšný/, ale ty třpytivé kalhoty nad pas, které nohy stejně moc neprodloužily, a holá hruď - to mě tak rušilo, že jsem pak zírala nevěřícně na bodování, protože mi přišlo, že tam skákal jak nemužný tajtrlík - fanynky a fandové sorry :oops: :mrgreen:
Celkově mě večer pobavil moc hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.10.23 16:11

Mne vcera prijemne prekracil Vavra. To byla nadhera. Ivu miluju a nezklamala. Darja docela fahn, ale asi dojede na to, ze jeste neni tak popularn8 jako zbytek, mela par let pockat. Co mne ale zarazilo, jak byla cela porota vypleskla z Krajca - za mne byl prkenny a chyby mel rakove, ze jsem si jich vsimla i ja. Predpohata vuci nemu nejsem, ale za mne proste prkno. Moje poradi Vavra, Eva, Tereza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.10.23 16:49

Já teda pretacim Ebena. Nikdy nebyl úplně můj šálek kávy, ale k tomu Stardance mi vždycky nějak patřil. Minulou radu mi strašně vadil, jak pořád Černochove připomínal jejího otce, teď tam měl za mne taky pár mimo okamžiku. Přitom v prvních pár řadách mi vadila spíš Kostková, teď je té přesně naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
15.10.23 19:41
@Marmarram píše:
Já teda pretacim Ebena. Nikdy nebyl úplně můj šálek kávy, ale k tomu Stardance mi vždycky nějak patřil. Minulou radu mi strašně vadil, jak pořád Černochove připomínal jejího otce, teď tam měl za mne taky pár mimo okamžiku. Přitom v prvních pár řadách mi vadila spíš Kostková, teď je té přesně naopak.

Mně Eben v té minulé řadě taky hrozně vadil. Jak ho mám jinak docela ráda, tak tenkrát mi přišel takovej úlisnej, nevím :nevim: včera mi nevadil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
15.10.23 19:57

Taky Ebena nepouštím všechno, spíš,,ve zkratce" a vůbec osekávám všechnu tu omáčku kolem, jak je dlouze představují, jak trénují, potom než vyzvou porotu k hlasování…Je to zbytečně dlouhé, až páry ubydou, bude to mít větší spád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.10.23 20:31
@alun-ka píše:
Taky Ebena nepouštím všechno, spíš,,ve zkratce" a vůbec osekávám všechnu tu omáčku kolem, jak je dlouze představují, jak trénují, potom než vyzvou porotu k hlasování…Je to zbytečně dlouhé, až páry ubydou, bude to mít větší spád.

Vcera to trvalo pres dve hodiny, z toho tanec 10×3 minuty. Docela mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.10.23 21:56
@Sonmi píše:
Mně vaší Maršálek, je slizkej a tanečně dřevo. A s tím sladkým by mohl ubrat teda, je solidně obézní. :think:

Mně připomíná tancem Pavláska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
15.10.23 21:57
@MUFICE píše:
Mně připomíná tancem Pavláska :mrgreen:

Tak TAKOVÝ dřevo zas není. Pavlásek je vlastní kategorie. :lol:
Mně spíš připomínal Ládka (Xindla X). Podobný typ pupkatý stréc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
15.10.23 21:59
@Iv.Sa. píše:
Slibovala jsem si, že nebudu vůči Krajčovi předpojatá /není mi sympatický jako člověk, i když kumštýř, uznávám, velmi úspěšný/, ale ty třpytivé kalhoty nad pas, které nohy stejně moc neprodloužily, a holá hruď - to mě tak rušilo, že jsem pak zírala nevěřícně na bodování, protože mi přišlo, že tam skákal jak nemužný tajtrlík - fanynky a fandové sorry :oops: :mrgreen:
Celkově mě večer pobavil moc hezky :kytka:

Presne!!! Skakal tam jak trpaslik, taky jsem nevericne zirala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
21.10.23 20:52

Eva jede 👍 💃
Nádhera ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit