StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32081
23.10.23 17:07

@Hanka1 Kubelková to nevyhraje…tomu nevěřím…to spíš ta Eva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
23.10.23 17:26
@Hanka1 píše:
Mě sral. Krajčo tím jak urputně čuměl do kamery, když čekali na verdikt plus ten jeho vyceněný úsměv, kdy má člověk pocit, že slyší hudbu z filmu Čelisti…
a hlavně přijde mi jak poskakující trpaslík a ještě jak si holduje ve výstřihách, odhalené hrudi a prusvitnych outfitech.. :roll:.
Letos to asi vyhraje ženská, minule to vyhrál Cina. Tipuju Ivu Kubelkovou a v těsném závěsu Evu Adamczykovou ;)

Sebemilenec jak vyšitý :wink:
Dojde asi dál, Richard, než nám bude milo 🙃 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.10.23 17:30
@Iv.Sa. píše:
Sebemilenec jak vyšitý :wink:
Dojde asi dál, Richard, než nám bude milo 🙃 :mrgreen:

Líbí se vám partner od Růžovky?
Na mě působí jako strašnej deb.il.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
23.10.23 18:20
@Baba píše:

Na mě taky, ale při tom tangu se mi vlastně docela líbil 😅

A Krajčo mě štve jako člověk, ale tanec se mi taky libil 😁 jen ty medailonky a melodramaticke výrazy vidět nepotrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16401
23.10.23 19:08

Krajčo mě štve už od puberty. Jezdil k nám dělat DJ a pouštěl v rokáči Skipíí, Skipííí a bylo po klubu, už tam chodily jen buz.ny a fetky. :pocitac:

Líbí se mi Adamczykovi oba a ten s tou kudrnatou herečkou, na toho ráda koukám. Kubelkovou nemusím kvůli dceruškám :roll:, jak jsou jí hrozně podobné a všude je šíleně cpe, ale tanec jí jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13153
23.10.23 19:23

@tulipán tak mně naopak přijde, že dcerunky jsou celej tatínek, tak je maminka musí vždycky někam přistrčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16401
23.10.23 19:36
@Magical-eyes píše:
@tulipán tak mně naopak přijde, že dcerunky jsou celej tatínek, tak je maminka musí vždycky někam přistrčit…

Mladší slečna určitě. Ale to je fuk, jen ta tlačenka mi leze už ušima a to se o ně vůbec nezajímám a vím, že je jí 14 a už šla svou první přehlídku apod. Jak to, že to vím….děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.10.23 20:45
@tulipán píše:
Mladší slečna určitě. Ale to je fuk, jen ta tlačenka mi leze už ušima a to se o ně vůbec nezajímám a vím, že je jí 14 a už šla svou první přehlídku apod. Jak to, že to vím….děsný.

To samý stará Žilková jak všude cpe Kordulu… :zed:
Ted zase jak zacla nova rada Stardance tak zas cpala do bulváru, ze kdyz ona tancovala a vypadla, tak ze s Kordulou musela do nemocnice co co… :roll:

• Citovat
  • Upravit
19248
24.10.23 07:55
@Hanka1 píše:
Mě sral. Krajčo tím jak urputně čuměl do kamery, když čekali na verdikt plus ten jeho vyceněný úsměv, kdy má člověk pocit, že slyší hudbu z filmu Čelisti…
a hlavně přijde mi jak poskakující trpaslík a ještě jak si holduje ve výstřihách, odhalené hrudi a prusvitnych outfitech.. :roll:.

Krásný přesný popis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
24.10.23 08:09

Mně se nejvíc líbí Marek Adamczyk, jak v tom medailonky předváděl tu sambu :lol: :lol: :lol: A Eva taky skvělá. Kubelková vypadá krásně, tančí krásně, ale nemůžu si pomoct - je prostě nudná na rozdíl od některých ostatních. O Krajčovi psát nemusím, bylo řečeno už vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
24.10.23 16:29
@Baba píše:

Musela jsem si na něho zvyknout a nedat na první vizuální dojem. Myslím, že si lidsky i humorem sedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.10.23 14:42

Moji neoblibenci od jejich počátků jsou Krajčo a Kubelková. Krajča jsem vzala na milost jako herce, Iva mi nikdy nesedla.
Teď je prostě taky neberu, ale docela jim to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.10.23 20:24

Koukate? Krajčo a to průsvitný tricko… :poblion: jeste ze ma krasnou tanečnici a muze clovek koukat na ní….

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
29.10.23 20:26

Jinak teda je to takovy zvláštní pocit - SD a pritom zitra jdem rano do práce/školy, zadny vychrápávaní.
Je hezke jak zmínili vyznamenání Preisse a Kostky.
A teda co se ji letos povedlo je ta znělka z hvězdárny…

• Citovat
  • Upravit
12591
29.10.23 20:31
@Hanka1 píše:
Koukate? Krajčo a to průsvitný tricko… :poblion: jeste ze ma krasnou tanečnici a muze clovek koukat na ní….

Krajčo zas jede,,rozhalenka styl" :mrgreen: Já se přiznám, že mně přijde i ta jeho tanečnice jak z cirkusu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová