Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snorlaxik píše:
Nestihla jsem začátek, proč skončila?
Onemocněla.
@Snorlaxik píše:
Tak snad ne covidem od Kostkový.
Trošku to tak působilo, že jo, podle toho, jak měla Tereza na krajíčku.
@Snorlaxik píše:
Víc neřekli.
@masima píše:
Trošku to tak působilo, že jo, podle toho, jak měla Tereza na krajíčku.
Taky si to myslím.
Ona byla prece nemocna uz driv, tak asi se ji to nechce pustit.
Cina dneska super!
Pripada mi, ze se cim dal vic ty tance snazi napasovat do „normalni hudby“ a z meho pohledu zrovna tangu (Soposka) to hrozne skodi. Ac mam zrovna tuhle pisnicku fakt rada, tak zkratka dramaticnost tanga v tom zaniká. A minuly tyden jsem si to taky u neceho rikala.
@AvajBr píše:
Ja mam pocit, ze uz bude onaV izolaci by mela byt 14 dni od pozitivniho testu. To jeste asi nema, ne?⁹
Nemá, to bude v pondělí. Měli by to jaksi nějak vysvětlit ![]()
Jsem si říkala, že by se díky těm tréninkům třeba Godlovi trochu ten pupek zmenšil, ale ani neee. ![]()
@Janadel píše:
Ona byla prece nemocna uz driv, tak asi se ji to nechce pustit.Cina dneska super!
Pripada mi, ze se cim dal vic ty tance snazi napasovat do „normalni hudby“ a z meho pohledu zrovna tangu (Soposka) to hrozne skodi. Ac mam zrovna tuhle pisnicku fakt rada, tak zkratka dramaticnost tanga v tom zaniká. A minuly tyden jsem si to taky u neceho rikala.
Jo to je pravda, byla vlastne hodne nakrapana v tydnu pred tim druhym prenosem. Koukam na ni na IG a lezela tam nemocna s teplotama v satne pri trenincich a nemohla prakticky mluvit. Lecila se likerkama
. Tak kdo vi, co to bylo.
A vypadá to, ze Simona odpadla tesne pred prenosem, protoze Michal Pragr ma instastories jeste ze vcera normalne z treninku.
Godla ma obrovsky stesti, ze ma takovou partnerku, ta dokaze udelat pekne cislo i s Godlou. u Vernera je to bohuzel naopak, ta hudba byla zas des. cernochova me moc nebere, libila se mi fararka
@AvajBr píše:
A vypadá to, ze Simona odpadla tesne pred prenosem, protoze Michal Pragr ma instastories jeste ze vcera normalne z treninku.
Tak pozitivni test, co si delaji pred prenosem?
@Snorlaxik píše:
No jestli to náhodou nebylo naopak.
Když jsem před těmi čtrnácti dny četla prvně, že má Kostková pozitivní test, tak moje první myšlenka byla, že to má od Babčákové, která tam při přenosu fest chrchlala.