Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me prijde, ac sama zena, ze srovnavat „vtipnost“ muze a zeny moc nejde, resp. malokdy jsou zeny takove „odlehcene“ v tom humoru. Vemte si, kolik je stand up komiku vs. komicek a i projevy moderatoru a moderatorek. Proste tem chlapum to jde tak nejak lehceji, lip. A to platilo i dnes. Tereza je krasny, zdobiva, elegantni zena, co predvadi kultivovany moderatorsky projev. Kdyzto Ales je proste strelec, ktery to umi podat a to jak v ostrejsim poradu, tak i naapr. zde, v umirnenejsim poradu a presto to ma smrnc a jiskru.
A ty tance mi teda letos prijdou nejaky vlazny. Jediny, co mne docela zaujalo, v minulych dilech, byla elegance T. Cernochove, pak mam rada Cinu, ale i on ma lespi cisla a dneska byla vtipna fararka, fakt ji ta temna stranka sedla ![]()
Nepoznal někdo z vás hudbu, na kterou tančila Andrea Sestini s Jakubem Necpálem? Díky
@danyk píše:
Nepoznal někdo z vás hudbu, na kterou tančila Andrea Sestini s Jakubem Necpálem? Díky
Podle mne to bylo ve Shrekovi.. takovy ten napevek, jak Fiona zpivala, az explodoval ten ptacek..
@danyk píše:
Nocturne od Secret Garden
Mě tam tedy Terezka chyběla, asi ta její krása, šaty, i ten projev ![]()
Byť proti Hámovi nic nemám, přišlo mi to divné, 2 chlapy vedle sebe.. taková ta elegance páru Eben - Tereza se mi líbí víc..
Me teda Tereza chybela. Hama byl dobry, ale ja ho proste mam spojenyho s Taxikem nebo tou druhou vedomostni soutezi. Terezu mam rada, ma krasnou cestinu. Libi se mi. A ke SD proste patří. Uz se tesim na priste, jak bude zpět. ![]()
A co že měli dnes pavoučí ozdoby, hodnoticí kartičky apod? Já neviděla začátek, tak nevím, jestli to zmínili.
@Žirafa 69 píše:
Co že to řekl ten Godla, když se ho teď Eben ptal, jestli má psa a všichni se smáli? Já nerozuměla. Díky.
„Měli jsme, ale už jsme ho snědli“. ![]()
@Cullenova píše:
@Žirafa 69 Kvůli Halloweenu
Jo taaak. Tak děkuju. ![]()