StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
20.10.21 08:43

Stardance miluju, díváme se i s mojím :) fandím a přeju to všem, ale taky si myslím, že vypadne jako první Godla…ale Cina za mě nejlepší… čekala jsem upřímně, že Šoposká předvede víc, za mě nemastná neslaná, ale to je jen můj názor…jinak klobouk před všema, že do toho šli…
Ale vždy se nejvíc těším na Kostkovou a Ebena, ale přijde mi že Marek už není to co býval :D :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
20.10.21 08:59

Tak jsem to konečně dokoukala celé. A nesouhlasím tady s tím většinovým soudem - jako Godla není žádný lumen, ale Eben ho na tu odpověď vysloveně navedl, tak nechápu, co se pak divil. A nezvládl to vůbec dobře, úplně ztratil nit a nesmyslně to rozpatlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
20.10.21 09:04

Jinak se mi dost líbila Černochová, což mě překvapilo. Až na ty šaty, ty byly těžce nelichotivé. Co tam měla v medailonku na sobě takovou dlouhou tmavozelenou tuniku, tak v té se mi líbila mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
20.10.21 20:06
@Sonmi píše:
Jinak se mi dost líbila Černochová, což mě překvapilo. Až na ty šaty, ty byly těžce nelichotivé. Co tam měla v medailonku na sobě takovou dlouhou tmavozelenou tuniku, tak v té se mi líbila mnohem víc.

Ze jo? Taky me prijemne prekvapila. Stejne jak Simona, prisly me z zenskych takove nejrytmictejsi, negumovy. Tohle jsou moje oblibenkyne pro tuto řadu asi. No a z chlapu, asi Cina, ten je tanecne nejlepsi, jenze to se dalo cekat. :mrgreen: Ale libi se mi i Mirai. Neznala jsem ho vubec. Teda jako skupinu jo, ale ho jako zpevaka vubec. Tak je mi taky sympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
20.10.21 20:51
@AvajBr píše:
Ze jo? Taky me prijemne prekvapila. Stejne jak Simona, prisly me z zenskych takove nejrytmictejsi, negumovy. Tohle jsou moje oblibenkyne pro tuto řadu asi. No a z chlapu, asi Cina, ten je tanecne nejlepsi, jenze to se dalo cekat. :mrgreen: Ale libi se mi i Mirai. Neznala jsem ho vubec. Teda jako skupinu jo, ale ho jako zpevaka vubec. Tak je mi taky sympaticky.

Babcakova měla taky příšerný šaty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
20.10.21 21:00

Tak zmiňované dvoje šaty mě taky úplně neslovily: Fialovo-růžové - proč ta růžová?? A světle modré celé takové nijaké, k obojím bych doplnila asi černou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.10.21 21:07

@Slečna Ferka Jo jo přesně :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.10.21 20:15

Tak kdo je připraven? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
23.10.21 20:22
@IvaB píše:
Tak kdo je připraven? ;)

Nahrávám. Koukat budem, až usnou děti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.10.21 20:24

Nikdo? To si tu dnes budu psát sama se sebou?

Já teda dnes asi nevydýchám tu hudbu. I když jinak mám písničky Semaforu ráda, tak do SD se mi vůbec nehodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
23.10.21 20:37

Jak se vám líbí šaty černochové?
přijdou mi opět nelichotivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.10.21 20:37
@IvaB píše:
Nikdo? To si tu dnes budu psát sama se sebou?Já teda dnes asi nevydýchám tu hudbu. I když jinak mám písničky Semaforu ráda, tak do SD se mi vůbec nehodí :nevim:

taky mě ta hudba dneska netěši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.10.21 20:41

Jsem dnes konečně přemluvila chlapa, že budeme koukat a ta hudba mě teda taky celkem otrávila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.10.21 20:42

Ach ouvej, on sel Godla do sebe. A ty reakce publika… ten tam bude dlouho :zed: Rozhovor opet pro me utrpeni, ale lidi to evidentne bavi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.10.21 20:45

Jako Tománek 8o Vernerovi 6 a Godlovi taky 6??? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie