Jarní bunda pro ročního chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.3.15 09:33

Jarní bunda pro ročního chlapečka

Ahoj, chtěla bych koupit malýmu první jarní bundičku. Moc se mi líbí tahle http://www.marandy.cz/…a-bunda.html?… Co si o ní myslíte? Vůbec nemám s takovýma bundama zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
26.3.15 09:40

@zizalka1991 mně se líbí, vzal bych mu ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
26.3.15 09:42

Ja nemam softshell moc rada, prijde mi ze malo dycha. Osvedcila se mi kombinace fleesky a sustakove bundy na to, lze ho pak z jedne nebo druhe vrstvy svlect, kdyz je odpoledne tepleji. Ted jsem kupovala tuto, syn je asi o pul roku starsi.
 https://www.nakupy-detem.cz/…utdoorova-3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 09:58

@tina1979 promiň že se tak hloupě ptám, ale jak myslíš sundat jednu nebo druhou vrstvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
26.3.15 10:00

@zizalka1991 Ahoj, máme od této firmy nepromokavou bundu (byl to komplet s kalhotama) a jsme moc spokojení! Ale nemáme softshell, máme šusťák podšitý fleesem. Opravdu nikdy nepromokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 10:04

@kokomo Já mám strach aby se pod ní nezpotil. Nepotí se ti pod ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
26.3.15 10:10
@zizalka1991 píše:
@kokomo Já mám strach aby se pod ní nezpotil. Nepotí se ti pod ní?

Ne, ten materiál je opravdu pěkný, prodyšný. Nosíme jí celý podzim a i kus zimy (tak do těch +5 stupnů) a teď na jaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
26.3.15 10:11

@zizalka1991 tim myslim ze ho bud necham v tricku a fleesece nebo v tricku a te nepromokave sustakovce nebo ma vsechny tri vrstvy, kdyz je po ranu zima. Ale treba vcera na piskovisti to byla jedna softshellka vedle druhe, mnoha maminkam to urcite vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 10:20

@tina1979 aha,takle to bylo myšleno. To je taky šikokvné. No jenže teď si vybrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 11:04

@kerrankin a mohla by jsi mi prosím napsat co to je za bundu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
26.3.15 11:28

@zizalka1991 když byl syn malý, tak se mi skvěle osvědčily bundy šusťák-flees od Wolfa . Nemají chybu a jsou levné. Jen bacha na číslování. Mají věci o dost větší.

Teď má softshelku od Kuga a taky maximální spokojenost (jao Wolf. Levné ale velikosti nesedí. Je třeba měřit!). Jo, nemá to žádné extra hodnoty, jako softka ze sportovního obchodu za tisícovku, ale to mi zatím přijde jako škoda peněz.

Ta tvá vybraná je moc hezká, ale k dané prodyšnosti je drahá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.3.15 12:51

Mě přijde softshelová bundička na kočárkové dítko hodně nepoddajná, volila bych spíš měkčí pohodlnější kombinaci šusťáku a fleecu. Třeba Next má krásné. Softshelka je úžasná pro děti na lítání po hřišti, na kolo, na turistiku, ale na sezení v kočárku bych ji nepořizovala, počkala bych půl roku-rok. Jinak jako funkční bunda od jara do podzimu nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
26.3.15 13:05
@enyem píše:
Mě přijde softshelová bundička na kočárkové dítko hodně nepoddajná, volila bych spíš měkčí pohodlnější kombinaci šusťáku a fleecu. Třeba Next má krásné. Softshelka je úžasná pro děti na lítání po hřišti, na kolo, na turistiku, ale na sezení v kočárku bych ji nepořizovala, počkala bych půl roku-rok. Jinak jako funkční bunda od jara do podzimu nemá chybu.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.3.15 13:10

Já musím souhlasit, na městské nebo takové normální podmínky mi přijde softshelka pro roční dítko zbytečná, nebo ne zbytečná, ale nevyužitelná.. měli jsme ji pro malého taky a moc ji nenosil, až tak někdy po třetím roce.
Pro malou dvouletou budeme kupovat už letos, ale proto, že jedeme na hory, jinak bych ji nevyužila.
Ale designově je moc hezká, co se týče vlastností teda neposoudím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 21:39

@enyem Děkuji ti za názor a porozhlídnu se teda po jiné. Já právě slyšela že tyhle bundičky jsou super, tak Teda ještě počkáme. U té bundy šusťák-flees, jsou tam nějaké prvky na které mám koukat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat