Jarní dekorace
- Fotoalbum (19)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jarní dekorace
Holky, jelikož se leden, tak bych chtěla nějakou inspiraci na březen, abych si do té doby připravila nějakou dekoraci na jaro. Máte nějaký tip? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Lesina píše:
A z jakého materiálu?
no to je jedno, říkala jsem si, že zkusím udělat malovaná vajíčka, ale nevím ani jak na to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkouším oživit diskusi
Za měsíc budu rodit, tak se trochu chystám na jaro už teď. Pochlubte se třeba fotky vaši loňské jarní dekorace. Nechci nic přímo velikonočního aby to mohlo být dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj - já už něco začínám tvořit - mám nějaké fotky ve fotoalbu - v podpisu
Hlavně teda ti ptáčci z plsti… A pak budu dělat něco z drátků a ještě z velikonočních ubrousků nějaké obrázky na zeď…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesina píše:
A z jakého materiálu?
ad. tvůj podpis
Tví trpaslíčci už jsou přeci jen trochu starší - již vyrostli z podoby? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Decoupage
Pohledala jsem ve fotkách z minulých let, třeba někoho inspiruje. Vajíčka z plastu, co se dají koupit za pár korun, jsem ozdobila decoupage z velikonočních ubrousků. Jeden rok byly v košíčku, další rok jsem přidělala i na okna a na větvičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Windowcolor
Malování na sklo slupovacími barvičkami, to se ale dost špatně fotí, omlouvám se za kvalitu fotek..
Taky bych letos měla něco vymyslet, ale ještě mě nechytla ta správná jarní nálada. Snad se dostaví, počkám si na inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem minulí rok ozdobila vrbu vajčkama a s dekoracema z kiku. měli tam takové malé králičky. a koupila jsem tam takovou zelenou trávu, kterou jsem nastřihala, a dala do košíku a dala různé kuřátka. bohužel fotku nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit