dárky které se dají vyrobit předem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já tedy vůbec nevím, co chceš? Nějaké polotovary, které ty vyrobíš? Nebo daruješ ty polotovary?
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky netuším co tím chce básník říci, více se rozepiš. Něco na způsob - koupím hotovej korpus a doma udělám dort? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani já to nechápu. Trošku by pomohla interpunkce.
Jestli chceš vyrábět dárky, tak skoro vše potřebné pořídíš ve výtvarných potřebách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemást mě název diskuse, tak tipuju, že autorka za slovem vyrobit mínila otazník a předem pouze děkovala
. Ale zase sehnat dárky, které se dají vyrobit…
My „vyrábíme“ pouze fotokalendáře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, záleží, co chceš vyrábět, pokud chceš batikovat trika, tak nejlépe bude koupit triko v obchodě s oblečením a barvu v drogerii. Jestli chceš vyrábět police, tak asi bude dobré navštívit nějakého stolaře a barvy-laky…Zkus se mrknout třeba sem , jsou tam super nápady a velký e-shop, ve kterém koupíš věci potřebné k jejich realizaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, my jsme letos „vyráběli“ fotokalendář pro babičky a odlévali jsme Lukáškovi ťapičky pro dědečky. Jinak kupujeme, nevyrábíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no vyrobit sa da vselico..
od nahrdelnikov..velijake latkove doplnky do bytu.. vankuse..ci kapsare.. alebo nejake hracky..
pripadne skatulky na vselico, sperkovnicky,, korenicky..
super tranky su fler.cz
alebo http://gastanko.sk/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosím vás nevíte kde bych mohla sehnat dárky které se dají vyrobit předem děkuji mooocccc se těším na odpovědi.