PRYSKYŘICOVÁ MOZAIKA
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
PRYSKYŘICOVÁ MOZAIKA
Náhodou jsem narazila na pryskyřicovou mozaiku a moc se mi líbí. Ale nevím, na co by se dala použít, jak se s ní pracuje a tak. Ráda bych si z ní něco vytvořila do nového bytu, ale nemám s ní žádné zkušenosti. Poraďte. Šli by třeba udělat hezké květináče na kytky???? Ráda uvítám jakékoliv rady či odkazy. Díky a tady je ta mozaika.
http://fallingstar.mimishop.cz/katalog.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jeee, to se mi libi, bohuzel neporadim, ale koukam na stranku, kde maji spoustu vecicek od toho vyrobce a slintam a hned bych to tam vykoupila . Snad nekdo poradi, taky se rada necham inspirovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mozaiku máme, dá se tím ozdobit prakticky cokoliv ![]()
Dcerka si vyráběla šperkovničku ozdobenou růžovo-perleťovou mozaikou (5 mm a 1 cm - různé odstíny růžové) - pomocí pinzety a lepidla si to poskládá jak potřebuje, lepidlo zaschnutím zprůhlední a není to pak prakticky vidět.. takže dokud to ještě není přischlé, tak si i opraví tvar např. srdce apod.. Já si ozdobila mramorovou mozaikou vázičku z Ikea (jako test), spárovačku ani oboustrannou pásku nepoužíváme, standardní Herkules nám stačil ![]()
Květináč by šel též, jen je problém, že čím menší, tím menší plocha dotyku = tam by ta spárovačka asi byla potřeba…
Přeji hezké tvoření ![]()
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit