Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo tento fusak? Jak jste spokojené? Nepotí se v tom dítě? Ví někdo, jaký je rozdíl mezi fusakem emitex sebi a emitex sam? Oba jsou navrchu ze softshellu.
Rozdíl nevím. Máme SAM a jsme spokojení. Používali jsme na podzim, v zimě (když bylo kolem nuly nebo i lehce pod) i na jaře. Syn se v něm nepotil, když jsme to nepřeháněli s oblečením. Používali jsme do hlubokého kočáru i do sporťáku, případně do auta na přikrytí.
Měli jsem Sam a byli jsme moc spokojení. Syn se nikdy nepotil, dala se z toho udělat deka, prostě byl fajn. Mám ho schovaný pro další dítě. Rozdíl jsem vyčetla, snad dobře, že ten Sebi je pro starší děti, a proto má spodní část pogumovanou kvůli botám, aby se neušpinil.
Segra ho mela je super, pouziva ho na podzim v zime, kdyz se ochladi, ale na tlusty fusak to neni a na jaro, kdyz uz to zas na tlusty neni.
Je to lepsi nepromokava deka, kterou si dite neodkope.
Mi se moc libi, skoda, ze kdyz jsem mela decka tohle nebylo. Nevahala bych a koupila i kdyby stal nekolik tisic.
Ona ho vyuzila pro obe deti.
Ahoj, mám doma týdenního novorozence, koupila jsem letní verzi Emitex zavinovačky, ale má být dost chladno, tak bych asi ráda dokoupila fusak… jde mi o to, jestli má smysl kupovat Emitex Sam - softshell + fleece, nebo Emitex Fanda - fleece + bavlna. Aby dceři v tom Samu nebylo horko… nebo ve Fandovi zima. Sam se dá nosit do jaké teploty?
Jen upřesním - SAM je pouze se softshellu, SEBI je soft+fleece.
Ve vašem případě bych šla do Fandy. Dítě budete mít oblečené, bude v zavinovacce, na to fusak a bude v hluboké korbě, kde tak nefouka. Zima mu určitě nebude.