Jarní fusak emitex softshellový

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
12.8.17 22:00

Jarní fusak emitex softshellový

Máte někdo tento fusak? Jak jste spokojené? Nepotí se v tom dítě? Ví někdo, jaký je rozdíl mezi fusakem emitex sebi a emitex sam? Oba jsou navrchu ze softshellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9793
12.8.17 22:40

Rozdíl nevím. Máme SAM a jsme spokojení. Používali jsme na podzim, v zimě (když bylo kolem nuly nebo i lehce pod) i na jaře. Syn se v něm nepotil, když jsme to nepřeháněli s oblečením. Používali jsme do hlubokého kočáru i do sporťáku, případně do auta na přikrytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
12.8.17 23:33

Měli jsem Sam a byli jsme moc spokojení. Syn se nikdy nepotil, dala se z toho udělat deka, prostě byl fajn. Mám ho schovaný pro další dítě. Rozdíl jsem vyčetla, snad dobře, že ten Sebi je pro starší děti, a proto má spodní část pogumovanou kvůli botám, aby se neušpinil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.8.17 06:35

Segra ho mela je super, pouziva ho na podzim v zime, kdyz se ochladi, ale na tlusty fusak to neni a na jaro, kdyz uz to zas na tlusty neni.
Je to lepsi nepromokava deka, kterou si dite neodkope.
Mi se moc libi, skoda, ze kdyz jsem mela decka tohle nebylo. Nevahala bych a koupila i kdyby stal nekolik tisic.
Ona ho vyuzila pro obe deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
12.5.19 13:44

Ahoj, mám doma týdenního novorozence, koupila jsem letní verzi Emitex zavinovačky, ale má být dost chladno, tak bych asi ráda dokoupila fusak… jde mi o to, jestli má smysl kupovat Emitex Sam - softshell + fleece, nebo Emitex Fanda - fleece + bavlna. Aby dceři v tom Samu nebylo horko… nebo ve Fandovi zima. Sam se dá nosit do jaké teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.5.19 14:16

Jen upřesním - SAM je pouze se softshellu, SEBI je soft+fleece.
Ve vašem případě bych šla do Fandy. Dítě budete mít oblečené, bude v zavinovacce, na to fusak a bude v hluboké korbě, kde tak nefouka. Zima mu určitě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí