Miminko 2018 - výbavička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
11.8.17 17:36

Miminko 2018 - výbavička

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jestli by se tu našla ochotná maminka co by mi poradila s výbavičkou. Miminko se nám má narodit přelom zima/jaro. Spíš řeším zatím ty nejzákladnější věci co se neztratí a dnes jsem pátrala a vyhlídla celkem oblíbený eshop feedo.cz . Chci nejdříve objednat nějaké plenky, ubrousky atd. Narazila jsem na tento balík ******* je to výhodný? Do toho začátku. Co se týče ubrousků tak si moje kamarádka chválí hodně tyto **** vím že je to asi u každého miminka inviduální ale aspoň něco mít do začátku. Dále bych se chtěla zeptat jestli je lepší sudocrem nebo bepanthen a zda vůbec kupovat :D je toho tolik na co bych se chtěla zeptat. Vyplatí se ten monitor dechu nanny??Vím že spousta mých kamarádek ho neměli. Jinak nad kočárkem uvažuji nad tímto, určitě má asi plus a mínus ale cena je strašně ok a stejně asi později pořídíme lehké golfky ****** a pokud máte tento kočárek nebo i kdyby ne, chtěla bych slyšet jaký fusak zimní se vám osvědčil, hrozně se mi líbí elodies ale jsou šíleně drahý :mrgreen: dále chci do zásoby aspoň nějakou flašku a velký trend teď vidím že jsou tyto ******* a všichni si je chválí myslíte že tím nic nezkazím. A co říkáte na ty hnízdečka do postýlky? :D Budu ráda za jakékoliv zkušenosti :)

edit admin: smazány odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76005
11.8.17 17:43

@Sofi97 to je jako nějaká reklama na feedo? dělá to dost divný dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.8.17 17:47

:mrgreen: feedo je na prd!

• Citovat
  • Upravit
1519
11.8.17 17:48

@stinga Dost zvláštní že, když se ptá na pleny i v jiné diskuzi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.17 17:50

Pleny se mi zdají drahé. Nevím jak jsou na tom tyto konkr. ale Pampers jsem kupovala v akcích za max. 3,5 za kus. Ubrousky může být, ale nekupovala bych to do zásoby, miminku nemusí vyhovovat a co pak s nimi. A kočár za mě katastrofa. Vím, že tyhle teď frčí ale ty kolečka jsou tak akorát na rovný asfalt, nechtěla bych ho ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.8.17 17:51

Z feeda nikdy nic! Už jenom kvůli té blbé reklamě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.17 17:51

Jinak já bych se vykašlala na nějaký košíky a hnízda a jediné do čeho bych zainvestovala by bylo kvalitní nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.8.17 17:53

Ne žádná reklama to není, klidně budu ráda když doporučíte ještě jakýkoliv jiný eshop :) tady bylo ve směs všechno co je v seznamu k výbavičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
11.8.17 17:57
@Sofi97 píše:
Ne žádná reklama to není, klidně budu ráda když doporučíte ještě jakýkoliv jiný eshop :) tady bylo ve směs všechno co je v seznamu k výbavičce.

pokud to tedy není žádná reklama :nevim: proč si takové věci jako např. kočárek nejdeš prohlídnout naživo do kamenných obchodů? Obrázky na webu často klamou a pak hledíš, jak tvůj vysněný kočárek vypadá ve skutečnosti a že se ti vůbec nelíbí.
Pleny prodávají v každé drogerii, a na co zimní fusak, když se mimi narodí na přelomu jara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.8.17 17:57

A neřešíš to nějak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
11.8.17 17:58
@terien píše:
Jinak já bych se vykašlala na nějaký košíky a hnízda a jediné do čeho bych zainvestovala by bylo kvalitní nosítko.

dcerka hnízdo milovala, jinak by měla omlácenou hlavu i líp spala v tom vymezeném prostoru, používaly jsme do 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.8.17 18:00

@stinga Kočárek už jsem si i odzkoušela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
11.8.17 18:01
@Kristyna_ww píše:
A neřešíš to nějak brzo?

no to je fakt, teď jsem si to spočítala, to sotva ví, že je těhotná a už kupuje pleny :nevim:
@Sofi97 jinak akce na pleny jsou pořád a pořád dokola, je naprosto zbytečné kupovat do zásoby a už vůbec ne 8 měsíců před porodem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.8.17 18:01

@stinga mohu se zeptat kde jste ho zakoupili? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
11.8.17 18:04
@Sofi97 píše:
@stinga mohu se zeptat kde jste ho zakoupili? děkuji

to hnízdo? z facebooku dmrucniprace, ale na internetu najdeš víc prodejců - cena kolem 700,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí