Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jestli by se tu našla ochotná maminka co by mi poradila s výbavičkou. Miminko se nám má narodit přelom zima/jaro. Spíš řeším zatím ty nejzákladnější věci co se neztratí a dnes jsem pátrala a vyhlídla celkem oblíbený eshop feedo.cz . Chci nejdříve objednat nějaké plenky, ubrousky atd. Narazila jsem na tento balík ******* je to výhodný? Do toho začátku. Co se týče ubrousků tak si moje kamarádka chválí hodně tyto **** vím že je to asi u každého miminka inviduální ale aspoň něco mít do začátku. Dále bych se chtěla zeptat jestli je lepší sudocrem nebo bepanthen a zda vůbec kupovat
je toho tolik na co bych se chtěla zeptat. Vyplatí se ten monitor dechu nanny??Vím že spousta mých kamarádek ho neměli. Jinak nad kočárkem uvažuji nad tímto, určitě má asi plus a mínus ale cena je strašně ok a stejně asi později pořídíme lehké golfky ****** a pokud máte tento kočárek nebo i kdyby ne, chtěla bych slyšet jaký fusak zimní se vám osvědčil, hrozně se mi líbí elodies ale jsou šíleně drahý
dále chci do zásoby aspoň nějakou flašku a velký trend teď vidím že jsou tyto ******* a všichni si je chválí myslíte že tím nic nezkazím. A co říkáte na ty hnízdečka do postýlky?
Budu ráda za jakékoliv zkušenosti ![]()
edit admin: smazány odkazy
@Sofi97 to je jako nějaká reklama na feedo? dělá to dost divný dojem
@stinga Dost zvláštní že, když se ptá na pleny i v jiné diskuzi. ![]()
Pleny se mi zdají drahé. Nevím jak jsou na tom tyto konkr. ale Pampers jsem kupovala v akcích za max. 3,5 za kus. Ubrousky může být, ale nekupovala bych to do zásoby, miminku nemusí vyhovovat a co pak s nimi. A kočár za mě katastrofa. Vím, že tyhle teď frčí ale ty kolečka jsou tak akorát na rovný asfalt, nechtěla bych ho ani zadarmo.
Jinak já bych se vykašlala na nějaký košíky a hnízda a jediné do čeho bych zainvestovala by bylo kvalitní nosítko.
Ne žádná reklama to není, klidně budu ráda když doporučíte ještě jakýkoliv jiný eshop
tady bylo ve směs všechno co je v seznamu k výbavičce.
@Sofi97 píše:
Ne žádná reklama to není, klidně budu ráda když doporučíte ještě jakýkoliv jiný eshoptady bylo ve směs všechno co je v seznamu k výbavičce.
pokud to tedy není žádná reklama
proč si takové věci jako např. kočárek nejdeš prohlídnout naživo do kamenných obchodů? Obrázky na webu často klamou a pak hledíš, jak tvůj vysněný kočárek vypadá ve skutečnosti a že se ti vůbec nelíbí.
Pleny prodávají v každé drogerii, a na co zimní fusak, když se mimi narodí na přelomu jara?
@terien píše:
Jinak já bych se vykašlala na nějaký košíky a hnízda a jediné do čeho bych zainvestovala by bylo kvalitní nosítko.
dcerka hnízdo milovala, jinak by měla omlácenou hlavu i líp spala v tom vymezeném prostoru, používaly jsme do 8 měsíců
@Kristyna_ww píše:
A neřešíš to nějak brzo?
no to je fakt, teď jsem si to spočítala, to sotva ví, že je těhotná a už kupuje pleny ![]()
@Sofi97 jinak akce na pleny jsou pořád a pořád dokola, je naprosto zbytečné kupovat do zásoby a už vůbec ne 8 měsíců před porodem ![]()
@Sofi97 píše:
@stinga mohu se zeptat kde jste ho zakoupili? děkuji
to hnízdo? z facebooku dmrucniprace, ale na internetu najdeš víc prodejců - cena kolem 700,–-