Miminko 2018 - výbavička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
11.8.17 18:04

Možná je to brzo ale chtěla jsem se zeptat na něco aktuálnějšího abych věděla :) A myslím si že je to čistě moje věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.8.17 18:06

@stinga děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
11.8.17 18:07

@Sofi97 a flaštičky dopředu také nekupuj, to se kupuje, až když je to potřeba, někdo vůbec nepotřebuje, pokud teda nejsi reklama na feedo, :jazyk: tak ať se ti doma nenakupí hromada zbytečností, ve kterých budeš mít peníze a pak to neupotřebíš
samozřejmě člověk různým věcem neodolá, je to tak krásné, znám to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.8.17 18:08

@stinga právě! :D nemůžu odolat, hodně koukám na instagramu i na ty právě barevné flašky že to teď letí hnízdečka atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
11.8.17 18:11
@Sofi97 píše:
@stinga právě! :D nemůžu odolat, hodně koukám na instagramu i na ty právě barevné flašky že to teď letí hnízdečka atd :D

ale třeba budeš kojit jako o život a dítě bude potřebovat flašku až v roce života, hnízdo doporučuje spousta maminek, narozené mimi je v té postýlce tak ztracené
a sudocream kup i bepanthen, ale až před porodem, aby ti neprošel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.17 18:14
@stinga píše:
dcerka hnízdo milovala, jinak by měla omlácenou hlavu i líp spala v tom vymezeném prostoru, používaly jsme do 8 měsíců

O. k. tak hnízdo a nosítko :lol: krém na prdku jsem používala Weledu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.8.17 18:17

Děkuji holky :) a osvědčili se vám třeba i ty vibrační lehátka? nebo to je zbytečnost a co ten monitor dechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
11.8.17 18:18

@terien já používám dosud Bepanthen mast a nosítko zase vůbec, mám problémy s páteří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
11.8.17 18:21
@Sofi97 píše:
Děkuji holky :) a osvědčili se vám třeba i ty vibrační lehátka? nebo to je zbytečnost a co ten monitor dechu?

vibrační lehátko ano, kup to do 13 kil, ať ti dýl vydrží, dítě se tam krmí, dokud nesedí, můžeš ho tam dát, když na něho nemáš čas a dívá se na tebe, ale hned po narození to není vhodné až tak ve 3 měsících
monitor dechu jsem měla, u nás to půjčují v porodnici na půl roku za 900,–- je to tam servisované a homologované, zkus se informovat, jestli to u vás v porodce mají, pokud plánuješ dětí víc, tak možná i zakoupit nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
11.8.17 18:21

Porod přelom zima jaro? tak to jste tak ve čtvrtém měsíci? tak proč řešíte teď nákup plínek? já jsem začala vždy pořizovat až po druhém velkém ultrazvuku…to vám doma bude sedět úplně zbytečně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
11.8.17 18:35

Klid, nez se to dite narodi, bude frcet zas neco jinyho :lol: ale za me monitor dechu jo, mala ma 8 mesicu a furt ho mam. Flasku si kup jednu levnou, kdyby nahodou, kdyztak dokoupis. Zimni fusak na jarni dite je nesmysl. Pampers nejsou spatny, ale radsi mam treba Tesco Loves Baby, se sovickama, cute :))) Linteo ubrousky mam rada, masticku mam Rybilku, lepsi nez sudo i bepanthen dohromady. Nositko/satek (ja mam hybrid :mrgreen: ) se oplati. Kocar sis vybrala prisernej, ale proti gustu… nechtela bych ho videt v lese. My mame kocar levnej, polskej, ale zvladne vsechno. Hlavne jakkoliv peclive vybiras, tak dopredu stejne nevis, jaky to dite bude, jak budete fungovat. Ja jsem treba narychlo dokupovala rychlozavinovacky, ktery jsem puvodne nechtela, protoze se osvedcily, a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
11.8.17 18:45

@Lily Evans rychlozavinovačky jsem měla též a osvědčily se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
11.8.17 18:48
@stinga píše:
@Lily Evans rychlozavinovačky jsem měla též a osvědčily se

Ja jsem mela kopec tech klasickych, a ty se neosvedcily vubec, v tech rychlo spala mala do peti mesicu. A to jsou prave veci, ktery clovek predem vubec neodhadne. Treba jsem peclive vybirala kolotoc nad postylku, kterej vubec nenasel vyuziti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.8.17 20:11
@Sofi97 píše:
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jestli by se tu našla ochotná maminka co by mi poradila s výbavičkou. Miminko se nám má narodit přelom zima/jaro. Spíš řeším zatím ty nejzákladnější věci co se neztratí a dnes jsem pátrala a vyhlídla celkem oblíbený eshop feedo.cz . Chci nejdříve objednat nějaké plenky, ubrousky atd. Narazila jsem na tento balík https://www.feedo.cz/…azove-pleny/ je to výhodný? Do toho začátku. Co se týče ubrousků tak si moje kamarádka chválí hodně tyto https://www.feedo.cz/…fresh-80-ks/ vím že je to asi u každého miminka inviduální ale aspoň něco mít do začátku. Dále bych se chtěla zeptat jestli je lepší sudocrem nebo bepanthen a zda vůbec kupovat :D je toho tolik na co bych se chtěla zeptat. Vyplatí se ten monitor dechu nanny??Vím že spousta mých kamarádek ho neměli. Jinak nad kočárkem uvažuji nad tímto, určitě má asi plus a mínus ale cena je strašně ok a stejně asi později pořídíme lehké golfky https://www.feedo.cz/…chsia-zlata/ a pokud máte tento kočárek nebo i kdyby ne, chtěla bych slyšet jaký fusak zimní se vám osvědčil, hrozně se mi líbí elodies ale jsou šíleně drahý :mrgreen: dále chci do zásoby aspoň nějakou flašku a velký trend teď vidím že jsou tyto https://www.feedo.cz/…80ml-ruzova/ a všichni si je chválí myslíte že tím nic nezkazím. A co říkáte na ty hnízdečka do postýlky? :D Budu ráda za jakékoliv zkušenosti :)

chapu te, clovek se na prvni mimco taaak tesi a ve vsech seznamech se tak placa, ten vyber je sileny :lol: male deti mam dve, tak pridam me zkusenosti ;)
pleny - pampers jsou zbytecne drahe, ja pouzivam tesco sovickove. ale jako u vseho musis vyzkouset jestli budou vyhovovat.
ubrousky - pouzivam pouze na cestach, doma myju jen vodou. linteo za me des, kupuji babylove olejove z dm.
krem - super je obyc masticka z lekarny, pak ten bepanthen. sudocrem u nas treba vubec. ale to je strasne individualni.
kocarek - mne se tyhle vzhledove nelibi, ale to je vec vkusu. vypada tak nejak forove a mestsky, asi nic moc do terenu, ale osobne ho neznam. musis proste procist hromadu recenzi na netu. ja mam polsky tank, velky, pohodlny, krasny a projede vse.
fusak - na jarni mimco asi nepotrebujes. vybodni se na drahe elodies, je to fakt palka. ja mam tusim za 600,– altabebe a je super. hlavne at ma odepinaci spodek at ti pak vydrzi i na chodici dite.
lahvicky - obe deti jsem plne kojila, prvni lahvicku jsem pouzila na tu trochu piti k prikrmum nekdy v pul roce.
hnizdecko - jo, to se mi taky libi, jsou krasna ;) ja mela okolo ditete kojici polstar, ucel to splnilo, ale tohle je proste cool.
nositko - ano, ja pouzivala hodne. na novorozence caboo, pozdeji manducu. hlavne at je ergonomicke.
a vseobecne, nektere veci nevahej klido koupit pres bazarky, je tam toho mraky, nekdy i nove veci. jo, a v dm maji svou radu fajn veci pro deti, plenky, ubrousky, UM, prikrmy…
uzivej si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.8.17 20:35

@Sofi97 tema me bavi, tak jeste doplnim :lol:
monitor dechu - nemela jsem. poridila bych pouze na nedonosene ditko nebo kdyby nastaly nejake problemy. navic obe moje deti spaly od zacatku u me a ne v postylce.
vibracni lehatko - jedna z fakt super veci, vyuzije se hodne. nejdrive zabavi, muzes v tom dite posouvat po byte, aby na tebe videlo a to vibrovani je uklidnuje. pak v tom krmis nez bude sedet.
rychlozavinovacka - jo, ta je dobra.
a feedo nemam rada!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí