Játrové knedlíčky Nowaco

5532
27.11.12 10:15

Játrové knedlíčky Nowaco

Mamči, stydím se, stydím :oops: :oops: :oops:, ale na vánoce máme pozvanou tchýni s tchánem a já se děsně bojím, že pohnojím játrové knedlíčky do polévky, tak jsem se rozhodla, že je raději koupím (kdysi jsem je kupovala právě od Nowaca a všem chutnaly). Jenže teďka na ně nikde nemůžu narazit :,( :,( :,(
Prodávají se ještě vůbec, případně kde? Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
27.11.12 10:18

Nowaco netuším, ale v albertu mají Albertový a jsou taky moc dobrý ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094

U nás je mají v COOPu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@tterka ty jsem dlouho nikde neviděla, já občas kupovala knedlíčky Makovec (řeznictví) a byly celkem dobré ale domácí jsou domácí. Z čeho konkrétně máš strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
27.11.12 10:21

Zkus ještě Flop, tam jsem na ně nedávnou koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
27.11.12 10:21

Udělej si je doopředu a když tak uděláš znova, když se nezadaří a budeš na to mít čas. Zamraž a pak jen uvař do polívky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.11.12 10:34

Holky, vy jste zlatý :hug: :hug: :hug:
Já ani nevím, z čeho mám strach. Umím knedlíčky dělat, ale kdykoliv jde o tchánovce, tak vždycky něco po… :oops: :oops: :oops:. Navíc přijde i stará babička z manželovi strany, která je šílená drbna - to by bylo klepů o tom, jak jsem neschopná :oops: :lol: :oops:
Těšila jsem se, jak budu mít pohodové vánoce a na místo toho se stresuji už teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.11.12 12:48

@tterka tak to udělej jak píše avm3, to není špatný nápad, udělej si je teď, uvař jeden, ochutnej a uvidíš, až se ti budou zdát dobré, udělej si kuličky, naskládej je do nějaké nádoby a nech zmrznout, pak už je jen vytáhneš a uvaříš :) Já bych se z toho tak nehroutila, já mám taky ráda vše dokonalé co se týče jídla, navíc jsem vyučená kuchařka, takže se to ode mě čeká ale zase žádný učený z nebe nespadl, beru to s klidem, i mě se někdy něco nepodaří a nikdo si ještě nestěžoval…a jistě se najde něco, co umíš líp než oni, tak kdyby chtěli remcat, taky bych se ozvala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
27.11.12 13:16

@tterka Hele, chápu, já taky pokazím, co se dá, když mám na oběd manželovi rodiče. Tak ať to dobře dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí