Jde postavit i pračka nad sušičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
21.12.14 15:50

Tak jsem si schválně našla na netu nějakej set pračky a sušičky a pračka váží 75 kg a sušička 56. A pračka, když se naplní vodou, bude ještě o dost těžší, takže bych to určitě neriskovala. I když teda ta užší pračka bude o něco lehčí, ale stejně.
Já mám zase v koupelně krásnej výklenek na pračku, klidně bych na něj mohla postavit i sušičku, ale zásuvka i vývod vody je za pračkou, takže smůla. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.12.14 15:55

A nevyšlo by ti to líp, koupit pračku i se sušičkou v 1? :think: Ušetřila bys místo a sice nevím, kolik stojí sušička, ale třeba by tě to vyšlo i finančně podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
21.12.14 15:57

@amy80 co sučičku jinam? My jí mám třeba u manžela v dílenském koutku v předsíni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 15:58

@Petule030 Tyto kombinace nejsou moc dobré.

• Citovat
  • Upravit
31104
21.12.14 16:00

@PetraJ tak zásuvka není velký problém, dáš tam rozdvojku a prodlužku. Sušička vývod vody nepotřebuje.

Ale já bych jí na pračce mít nechtěla, protože má nahoře zásobník na vodu a ten by se mi zezhora asi blbě vyndaval. Jsem prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
21.12.14 16:00

To je dobry napad, ze vlastne nemusi byt v koupelne, vubec me to nenapadlo, mam dneska vubec asi dlouhe vedeni :-) jasne ze by to nebylo tak pohodlne jako jen prehodit z patra do patra, ale to nevadi…

Ja o susickach vubec nic nevim, sbiram nejakou teorii na netu, tak snad s vyberem neslapnu vedle. Dlouho jsemsusicku brala jako zbytecnost, vzdyt na snure to uschne taky a levneji, ale vsichni v okoli si susicku strasne chvali…aspon co jsem. zatim slysela.

Na co si mam dar pri vyberu pozor?

Studovala jsem treba tady https://m.mall.cz/…rat-susicku/ pisou tam cosi o tepelnym cetpadle a parni funkci atd… To ale asi nebude uplne standardni vybava? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9374
21.12.14 16:01

@Meha Proč? Neslyšela jsem na to žádné stížnosti a zkušenost mám taky doubrou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
21.12.14 16:03

@Petule030 Taky jsem slysela ze to neni ono, ze susicka ma vetsi buben, a tak se nekdy z pracky (pokud je to kombinovana se dusickou) musi cast pradla pred susenim vyndat… A ze to taky ma velkou spotrebu vody. To vsechno mam teda jen vycteny, zkusenosti fakt nula, ale tohle jsem se docetla na vic mistech…

• Citovat
  • Upravit
8523
21.12.14 16:07
@Myrha píše:
@PetraJ tak zásuvka není velký problém, dáš tam rozdvojku a prodlužku. Sušička vývod vody nepotřebuje.

Tak se zásuvkou by problém nebyl, ale za pračkou mám i kohout na vodu a díru do zdi a v ní hadici z pračky. Ale naštěstí mám koupelnu docela velkou, takže kdybych někdy uvažovala nad sušičkou, tak by se mi tam snad vešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101845
21.12.14 16:24
@Petule030 píše:
@Meha Proč? Neslyšela jsem na to žádné stížnosti a zkušenost mám taky doubrou 8o

No, protože plnou pračku ti ta 2v1 neusuší, protože se stejným bubnem to pojme třeba 7kg na praní, ale tak max. 4 kg na sušení. Takže buď prát furt jen s poloviční náplní pračky, nebo toho půlku po doprání vyndat a buď hodit na sušák, nebo nechat na druhé kolo. Plus nemůžeš prát hodně praček za sebou, protože mezitím ta samá krabice suší.

Na druhou stranu, jako výhodu vidím to, že to člověk večer večer zapne a ráno ho čeká suché prádlo, já si musím dát budík a přehodit to. Jako ideální variantu bych si představovala obojí, ale to je zas dost luxus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 16:27
@Petule030 píše:
@Meha Proč? Neslyšela jsem na to žádné stížnosti a zkušenost mám taky doubrou 8o

Než jsem se dostala k odpovědi, tak už ses to dozvěděla od jiných ;).

• Citovat
  • Upravit
6578
21.12.14 16:32

My budeme susišku taky pořizovat, ale přímo nějaký technik v obchodě mi říkal, že pračka se na sušičku nedává a ani naopak. Že se to stejně staví na nějaký podstavec a ne přímo na sebe. Pračka někdy může u praní skákat a shodila by ti tu sušičku, takže je logické, že mezi nimi je nějaká police. Jo a na pračku se sušičkou jsme se taky dívali, ale to nám nedoporučoval vůbec, že prý je to kazivější. A jak tu někdo psal, musíš pak před sušením vytáhnout část prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.12.14 16:41

@Meha Jo jo :) Ale chápu vás. Já sušičku používám jen vyjímečně, když potřebuju něco narychlo usušit. Pokud sušičku používáte po každém praní na vše, tak to potom chápu ;) Já si prádlo raději hezky pověsím, abych to pak nemusela žehlit :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 16:42

@Petule030 Já jsem právě přestala žehlit od té doby, co mám sušičku ;).

• Citovat
  • Upravit
Meha
21.12.14 16:44

@lovesmile Není to police, ale takový mezikus.
My to máme a funguje to perfektně, navíc ten mezikus je vysouvací, takže si na něj můžeš odložit prádlo, což je super.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max