Jde si vyprosit indukci u porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
20.1.13 23:13

Holky a jak se to dělá ta indukce. Mě před 9 lety dala sestra jen jakýsi čípek myslím do konečníku na vyvolání. Byla jsem 41+1. Bolest jen půlhodinová a holka hned na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 23:18

Holky tak jsem našla toto:http://www.levret.cz/…e_porodu.htm :pankac: bod 7

• Citovat
  • Upravit
45689
21.1.13 00:49

Takže to jde…proč by ti kamarádka lhala…ale nešla bych do toho už, a už vůbec ne 14 před termínem. Týden po termínu je holt člověk už nervní. No ale hlavně že to dobře dopadlo a mám zdravé dítě, to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
21.1.13 07:12

A to byla hospitalizovaná? Protože indukce se dělá jen za hospitalizace a sledování. Spíš si myslím, že byla u Dr. a řekla, zda by to nešlo popohnat a vzhledem k pěknému nálezu možná udělal jen Hamiltna, kdy tomu trochu pomohl a stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.1.13 07:21

Ahoj, mě dělali indukce k vůli vysokému tlaku, ale přesně den v termínu, ale není nad to, když se rozběhne porod sám. Tohle byl můj 3 porod, ale nejhorší, po indukci ty kontrakce byly hned silný a v kuse 5 hodin. Sice nejkratší porod, ale mít první dítě, tak už do dalšího nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.1.13 08:28
@Anonymní píše:
Mě jde jen o to, že mi dnes volala kamarádka a prý si ráno vyprosila u svého gynekologa indukci :roll: a ještě dnes ve 21,20 porodila holčičku. Tak jsem si myslela jestli mi nelže :think: my máme ještě čas ráda bych aby to přišlo samo.. :oops: Proto by mě zajímalo zda to jde uhrát? :think:

Bez obtíží…Já měla indukci vzhledem k velikosti plodu. Odhad byl přes 4 kg. Namůjé postavu dost. A nakonec se narodil 3,600.Bylo i tolíto. Ale nakonec mi řekli že je to dobře. Narodil se tři čtvrtě hodiny po tabletě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.1.13 09:33

U mě to bylo možná i tím, že malá měla 4,22 kg. Ty 2 předchozí dětiměli taky přes 4 kg, ale takové drama to nebylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí