Jde si vyprosit indukci u porodu?

Anonymní
20.1.13 22:44

Jde,,vyprosit,, indukci?

Mě jde jen o to, že mi dnes volala kamarádka a prý si ráno vyprosila u svého gynekologa indukci :roll: a ještě dnes ve 21,20 porodila holčičku. Tak jsem si myslela jestli mi nelže :think: my máme ještě čas ráda bych aby to přišlo samo.. :oops: Proto by mě zajímalo zda to jde uhrát? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
20.1.13 22:47

Jde vše, ale bez vážných důvodů bych to nedělala, riziko komplikací je obrovské. Jsme tu tisíce let, jako druh, příroda to ma dobře osefovane, když není důvod, tak nezasahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
20.1.13 22:48

Záleží na lékaři a proč to chtěla ;). Ono jde všechno ale musí chtít i druhá strana. určitě nevyvolají pokud neni nějaký důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 22:52
@Markéta80 píše:
Záleží na lékaři a proč to chtěla ;). Ono jde všechno ale musí chtít i druhá strana. určitě nevyvolají pokud neni nějaký důvod.

No ona už má třetátko, prý ji nic nebylo a žádné potíže a ve 38+0tt se mi to zdá divný. Nu nic, gratulovala jsem samozřejmě ale hlavně mě zajímalo zda to někdo jen tak uhrál, bez obtíží. Ještě mě napadlo jestli to taky nebylo tím že u dr byla na 5cm otebřená a prý čípek na 2cm?

• Citovat
  • Upravit
74217
20.1.13 22:54

Ježiš já myslela indukci, jako plotnu na vaření :lol: ten tvůj nadpis mě dost zmátl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
20.1.13 22:54

Indukce je vyvolávaný porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
20.1.13 22:55

@IvkaH Já taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.1.13 22:57

Nám se zrovna indukce rozbila, tak jsem si řikala, že bych si taky došla někam novou vyprosit. :mrgreen:

K tématu: jde kdeco. :nevim: Jde si domluvit císaře, co by ne indukce.

Příspěvek upraven 20.01.13 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 22:58
@pepřenka píše:
@IvkaH Já taky :D :D
:mrgreen: Jo jo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
45689
20.1.13 22:59

A proč to chceš? Mne ji udelali kdyz jsem týden přenášela a dodneška toho lituji ze jsem si neprosadili ještě par dni počkat… Po indukci následovalo 12 hodin strasnych bolesti a nakonec to skončilo akutním císařem…ze kterého se mi břicho vzpamatovává dodnes… Možna by to tak skončilo i tak, ale možna to byl následek vyvolání protože to nebylo přirozené připravené, tak se to tak nekdy stane. Takže za mne indukci ne pokud to neni opravdu nutné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
20.1.13 23:01
@Anonymní píše:
No ona už má třetátko, prý ji nic nebylo a žádné potíže a ve 38+0tt se mi to zdá divný. Nu nic, gratulovala jsem samozřejmě ale hlavně mě zajímalo zda to někdo jen tak uhrál, bez obtíží. Ještě mě napadlo jestli to taky nebylo tím že u dr byla na 5cm otebřená a prý čípek na 2cm?

Tak jestli čekala třetí a byla otevřená na 5 cm, tak bych tomu neříkala, že si vyprosila indukci :think: to mi už přijde jako celkem rozjetý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 23:01
@veria píše:
A proč to chceš? Mne ji udelali kdyz jsem týden přenášela a dodneška toho lituji ze jsem si neprosadili ještě par dni počkat… Po indikaci následovalo 12 hodin strasnych bolesti a nakonec to skončilo akutním císařem…ze kterého se mi břicho vzpamatovává dodnes… Možna by to tak skončilo i tak, ale možna to byl následek vyvolání protože to nebylo přirozené připravené. Takže za mne indukci ne pokud to neni opravdu nutné!!

Já? právě ne…Škoda že ti to tak dopadlo :?

• Citovat
  • Upravit
74217
20.1.13 23:03

Mě tu indukci :pankac: gyndař děla 2× že trpím na vysoký tlak a v momentě kdy už to ohrožovalo i mě i dítě, tak chtěl ať se rozrodím poprvé děla nějak před 39tt a podruhé ve 37tt a malá se narodila přesně 38tt.
Předpokládám, že jestli se mi opět bude ke konci těhotenství bouřit tlak a bude to neúnosné pro mě i dítě, tak to asi udělá znovu, ale jestli to jde si i vyprosit to nevím :nevim:. Mi se jen dr zeptal jestli souhlasím a že by to bylo lepší a bezpečnější už rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 23:05
@j.a.n.i1 píše:
Tak jestli čekala třetí a byla otevřená na 5 cm, tak bych tomu neříkala, že si vyprosila indukci :think: to mi už přijde jako celkem rozjetý porod.

Prý tak byla otevřená už týden ale čípek měla :think: Nu nic, netušila jsem že to jde, nemám ráda když mi někdo lže tak mě to zajímalo, já čekám až to příjde samo, jsem teprva pár týdnů před termínem a pak uvidíme :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2445
20.1.13 23:05
@veria píše:
A proč to chceš? Mne ji udelali kdyz jsem týden přenášela a dodneška toho lituji ze jsem si neprosadili ještě par dni počkat… Po indukci následovalo 12 hodin strasnych bolesti a nakonec to skončilo akutním císařem…ze kterého se mi břicho vzpamatovává dodnes… Možna by to tak skončilo i tak, ale možna to byl následek vyvolání protože to nebylo přirozené připravené, tak se to tak nekdy stane. Takže za mne indukci ne pokud to neni opravdu nutné!!

Já ani nepřenášela. Byla jsem 39+0 když jsem šla rodit vyvolávaným. Neprosila jsem se o něj, ale 14 dní předtím jsem poslouchala od své dr. jak jsem otevřená a můžu porodit kdykoliv a kdekoliv a že bude mít službu v nemocnici, tak mě odrodí, jestli chci.
Tak jsem nakonec chtěla. Malému se ven nechtělo, trápila jsem se jako čert a když už byl skoro venku, přešly mě kontrakce a já ho musela vytlačit i bez nich. Nastříhnutí bylo samozřejmě taky až když už kontrakce nebyla, takže jsem zařvala tak, že mě asi slyšela celá nemocnice.
Za mě vyvolávaný taky pouze jen pokud to bude nutné, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí