Je brigáda v Tescu těžká?

Anonymní
8.5.25 17:35

je brigáda v tescu těžká?

Ahojky chtěla jsem se zeptat, je mi 18 let a budu nastupovat na brigádu do Tesca. Konkrétně v Sokolově, když jsem mluvila s paní šéfovou super ženská, prý se nemám čeho bát, už jsem pracovala ve spoustě brigád, ale ne obchod, chtěla jsem se zeptat ten kdo má zkušenost. Jak moc je to těžká práce? co obnáší co budu dělat? jak je to s pokladnou je to těžké? opravdu se bojim mamka říká, že se zbytečně stresuji, ale mám jen obavy, že mi to třeba vubec nepůjde, nebo to budu dělat špatně, na masnu nepůjdu to jsem říkala že ne, ale zbytek sklad kasa atd…dá se to zvládnout? potřebuji si vydělat na řidičák a pomoc doma s penězmi takže tu práci fakt potřebuji 153 na hodinu čistého mi přijde fajn.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
8.5.25 18:24

Že začátku se ti bude zdát, že je toho hodně, ale v tom ficaku se člověk rychle zajede. Nejsložitější je poznat pečivo, ale dneska už jsou v kase fotky, to je pomoc. Vždycky to někdo poradi, když nebudeš vědět, tesco funguje více méně na brigadnicich a jsou na to zvyklí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
8.5.25 21:45

Ja zacinala brigadnicit taky v Tescu na kase. Bylo mi 15 a půl.
Myslim, ze to zvládneš :mrgreen: :mrgreen:
Nejhorsi byly PLU kody k pečivu, tehdy zadne fotky, ale ze zacatku papírek, pak uz sem si to pamatovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.5.25 17:55

Nabírají brigádníky i u nás a také se bojím práce na pokladně, ale spíše ze zákazníků a z nepřesností na kase. Někteří chytrolíni si kromě nákupu chodí dělat legrace z prodavačky, nosí si tam cizí zboží a baví se, že dělají bordel :pocitac: Nebo hůř, vymýšlí různé finty, aby mohli krást :roll: Já se musím chovat za všech okolností slušně k zákazníkům a oni si můžou dělat co chcou? :nevim: A co strhávání manka na kase? Na hlavní pracovní poměr mají trochu vyšší mzdu, ale u brigádníků co můžou jen 20 hodin týdně? Vždyť tam skoro není z čeho brát, to jako mám brigádničit abych jim tam doplácela místo abych si tam něco vydělala? :(

Ještě jsem ani nebyla na pohovoru, ale mám z toho strach, i když tam ještě ani nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat