Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj omlouvam se za hloupy dotaz. Posledni ms 1.11 -2.11 ovulaci jsem mela nejspis 18.11 nebo dyl.Driv určo dle testu nebyla. normalne mam cyklus cca 25 dni jednou za par mesicu 28. Ms nedorazila a test je snehobily. Bližime se k druhymu roku snažení a už mi ztoho ![]()
Dekuji a hezky večer
Kamaradce test ukazal az tyden po vynechani
sance je dokud není ms. Kdy byla ovulace?
Taky bch řekla, že tam šance ještě je. Kamoška měla taky pozitivní test po týdnu vynechání, já měla ducha, ale přesvědčivou čárku taky až 5 dnů po vynechání, tak ještě vyčkej ![]()
Mockrat dekuji! kežby to vyšlo. Nic jinyho od Ježíška nechci jen pozitivní test. ![]()
Tak to je jeste cas
ja jsem dnes 11dpo a ukazal se mi duch
takze kliiid ![]()
@baracon píše:
Ahoj omlouvam se za hloupy dotaz. Posledni ms 1.11 -2.11 ovulaci jsem mela nejspis 18.11 nebo dyl.Driv určo dle testu nebyla. normalne mam cyklus cca 25 dni jednou za par mesicu 28. Ms nedorazila a test je snehobily. Bližime se k druhymu roku snažení a už mi ztoho
Dekuji a hezky večer
Ahoh, zajdi na gyndu a popros tam o FT předpis metosy Lusmily Mojžíšové. Pak si najdi fyziiterapeura v okolí, který tuto metodu dělá. Zmibilizuje kistrč, žebra, doma budeš cvičit pár jednoduchých cviků denně a uvidíš, že to pujde. Jestli ba gyndě vyloučili strukturální problém, tak je problém funkční ( třeba blokáda) a ten když se zruší, tak otěhotníš.
Nebo si pohledej kurz tzv. Hormonální jògy. To prý taky funguje. Ale s tím zkušenost nemám.
Ať se díli podaří ![]()