Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky a maminky
chtěla bych se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenost s těhotenským testem Livsane 10IU a jak posloužil?..děkuju ![]()
Ahoj @rumela9, je to už nějaká doba, ale chtela jsem se zeptat máš tedy s timto testem už nejakou zkušenost? Dneska 11 DPO mi Dr. MAX test 10ml/UI ukázal ráno pěkného ducha, ale byl to starší test, který tu mám už asi 2 roky, tak jsem chtěla zkusit ještě jiný test a v poledne mi Livsane 10ml/UI ukázal nádhernou dálnici až mě to překvapilo, takhle brzy. Tak snad to vyšlo, dostat to mám zitra, tak uvidim.
Ahoj, tak mě ukázal den před ocekavanou ms docela dálnici oproti jiným desitkovym testům, které ukazovaly slabé čárky, no a teď jsem v 17tt. Ale jestli třeba dělá falešné duchy, to nevím, já ho zkoušela jen jednou a už rovnou ta dálnice.
@keddlubbna Ahoj Dekuju za odpověď. Já ho dělala včera - duch. Pak dnes ráno, celkem pěkně růžové čárky, ale papírkovy mamatest jen miniaturní dousek.. Pak odpoledne jsem zkoušela Clearblue easy a celkem pěkne plus. Tak uvidím.. ![]()
Slaby duch do limitu.Mam par dni jen lehoucke spineni a dnes mela nastat ms.
@Tkanicka26 ahojky, prosim, byl to falesny nebo si tehule? Me dnes po limitu udelal to same ![]()
@Anonymní píše:
@Tkanicka26 ahojky, prosim, byl to falesny nebo si tehule? Me dnes po limitu udelal to same
Mě udělal po limitu tohle (viz foto), pak druhý den to samé, za dva dny už tam neukázal nic ani po limitu a za další dva dny jsem to dostala takže nevím, co si o tomto testu vlastně myslet
@Tkanicka26 píše:
@denkat Tak k tomu bych rekla,ze tam neco bylo a odeslo to
To jo jenomže já jsem v tom případě musela být oplodněná v půlce cyklu, protože to byl taky náš poslední sex a tenhle test jsem dělala až po třech týdnech od sexu takže je mi divné, že se tam ukázala čárka až po limitu a pak stejně vlastně MS normálně přišla
Ahoj holky, prosím jakou máte zkušenost s testem Livsane? Mě už dvakrát udělal tohle za poslední 2 dny a dnes jsem byla na gynde a prý tam zatím není nic vidět (vzali mi teda krev a budu vědět zítra), ale už jsem měla dostat MS před 11 dny a pořád nic. Včera jsem teda měla lehoučké krvácení, ale dnes ráno už nic.
@Kris1988 jasne pozitivni teh.test, tady neni pochyb ![]()
Na utz je jeste strasne brzy, proto doktor nic nevidel, max.vyssi sliznici. Jste na zacatku, utz nejdriv tak v 6., lepe v 7tt ![]()
Krev bude urcite taky pozitivni ![]()
Ahoj, já jsem použila Livsane těhu test a byl pozitivní, pak jsem si ještě koupila mamatest a ten mi to taky potvrdil a těhotná jsem byla. Zkoušela jsi i jiný test?
Ahoj holky, prosím jakou máte zkušenost s testem Livsane? Mě už dvakrát udělal tohle za poslední 2 dny a dnes jsem byla na gynde a prý tam zatím není nic vidět (vzali mi teda krev a budu vědět zítra), ale už jsem měla dostat MS před 11 dny a pořád nic. Včera jsem teda měla lehoučké krvácení, ale dnes ráno už nic. @Alexandraf teď bych teoreticky měla být cca v 6tt někde v půlce… Tak uvidím, co mi teda řeknou zítra po krvi… Ach jo, jak kdyby mi to nemohli říct už dnes odpoledne ![]()
@nomip já jsem zkoušela předtím ještě jeden z Dr. Maxe (ten jsem si dělala v sobotu) a taky tam byla lehce vidět čárka (to už je 4 dny zpět) a ještě předtím v týdnu jsem zkoušela papírkový test (myslím taky z Maxe) a tam byla taky lehce vidět čárka… Tenhle mi zatím přijde nejvýraznější… A jeden Livsane jsem si dělala v pondělí… A ten vypadal takhle v průběhu těch 3-5ti minut… Ale je to divný, že tam nic neviděl… Připadám si paranoidní… Dokonce bych i řekla, že mám příznaky, špatně mi teda není, ale jsem nadmutá, riham, pořád bych něco jedla… I o půlnoci a to nebývá u mě zvykem…