Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím nevím si rady co si myslíte o tomto ovu testu prosím?
jsem 2-3dny před MS. děkuji
@brouk12 Na uvulačním testu je vždy světlejší čarka, stejné barvy jako ta druhá je jen v době ovulace, takže test je negativní, nemáš ovulaci… Přesně popsáno je to jistě v příbalovém letáku.
Nerozumím pointě. Ovu test 2 dny před MS? A ještě je jasně negativo. ![]()
@brouk12 ty si myslíš, že ti napíšeme, že jsi těhotná, viď? Možná jsi, když jsi ještě nedostala menstruaci, ale rozhodně ti to neukazuje tento negativní ovulaci test. Musíš počkat.
Myslim ze jsi tehotna ![]()
Ja toto mela přesně pred rokem (tehu test jsem koupila o den pozdeji a jasne pozitivni)
Cetla jsem ze ovu test je pozitivni kdyz jsi těhotná. Mela jsem zvlastni pocit a divne napeti v prsou a citlive bradavky. Tak jsem otestovala aspon takto.. taky jsem byla cca 3 dny pred planovanou ms
15 t chlapeček spinka v postýlce vedle mě ![]()
Držím pěsti ![]()
A co potrebuješ vedet? Jestli jsi tehotna nebo jestli mas ovulaci?
@MickaSonda píše:
Myslim ze jsi tehotna![]()
Ja toto mela přesně pred rokem (tehu test jsem koupila o den pozdeji a jasne pozitivni)
Cetla jsem ze ovu test je pozitivni kdyz jsi těhotná. Mela jsem zvlastni pocit a divne napeti v prsou a citlive bradavky. Tak jsem otestovala aspon takto.. taky jsem byla cca 3 dny pred planovanou ms
15 t chlapeček spinka v postýlce vedle mě
Držím pěsti
Jenže tenhle ovulační test není pozitivní. Hladina LH hormonu může být zvýšená (dělat slabou čárku) běžně.