Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky. Uz delsi dobu me trapi bolest v trisle. Dela mi velke problemy chodit, takze beru prasky na bolest, ktere mi aspon trochu ulevi. Nahmatala jsem si tam bouli.Je tvrda, neni nejaka obrovska a nepripada mi, ze by se zvetsovala. Neni videt ani kdyz si stoupnu ani kdyz lezim.Obcas me jakoby pali, obcas picha, ale vetsinou proste boli. Myslite, ze by to mohla byt ta kyla?Ja vim, ze mi to nikdo nerekne na 100%, ale tak jestli nemate treba nejake zkusenosti.Predem diky za odpovedi.. ![]()
Mela jsem jako dite a ta boule sla rukou zatlacit dovnitr. Pak zase sama vyjela. Podle toho by to melo jit poznat. Ale nijak me nebolela a nic takoveho.
no ono to prave dost boli jen na to tak lehce sahnu, takze jsem to zatlacovat nezkousela..
kamarádka tohle měla a bylo to zánětlivý ložisko, se kterým ji okamžitě odlifrovali na chýru, že kdyby to prasklo, mohl by to být malér. ale jí to zatlačit nešlo. řešila to s gynekoložkou, protože trpěla na opakovaný záněty vaječníků a všeho kolem a tak myslela, že to je od toho. normálně bych šla k obvoďákovi ![]()
btw.nakonec to stejně prasklo
neměli sál dřív jak za týden, tak se to o sebe postaralo samo
tak jí řekli „no vidíte a je to vyřešeno“ a napsali klidovej režim
Michalko, mám boháte zkušenosti ze synem, ten jí měl jako kojenec, boule by měla jít zatlačit, ale pokud tě to bolí když si na to sahneš o tříselnou kýlu nejspíš nejde, jelikož ta by bolet vůbec neměla.
Kazdopadne bych mazala k doktorovi, i ta kdyby to byla kyla,coz asi neni, tak se to stejne musi resit. Preju at to dobre dopadne a neni to nic hrozneho.
Kazdopadne bych mazala k doktorovi, i ta kdyby to byla kyla,coz asi neni, tak se to stejne musi resit. Preju at to dobre dopadne a neni to nic hrozneho.
jak už bylo psáno, kýla sama od sebe nebolí, je měkká a jde zatlačit, mám taky zkušenost se synkem.
takže to bude něco jiného ![]()