Chřipka v šestinedělí

Mrs. S
6.5.12 15:08

Chřipka v šestinedělí

To nám ta neděle pěkně začala, bolesti celého těla a po poledni si přidala i horečka, takže to vypadá na chřipečku :,( . Myslíte že si můžu na to vzít Paralen? Můžu malého přitom kojit? A dá se u miminka poznat teplota rukou na čele nebo jen teploměrem? Zatím to asi malý podle čela nemá, ale mám strach aby to taky nechytl :evil: .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.5.12 15:14

A nemůže to být spíš jen zánět v prsu?Mě to tak taky většinou začínalo taky jsem myslela že na mě leze chřipka.

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
6.5.12 15:20
@Anonymní píše:
A nemůže to být spíš jen zánět v prsu?Mě to tak taky většinou začínalo taky jsem myslela že na mě leze chřipka.

Je to možné, s tím se musí do nemocnice nebo mi pomůže paralen??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 15:26

Poznáš to podle toho že tě na nějakém místě na prsu bolí (dělá se to hlavně ze spoda) a je to tam červené já si paralen nedávala dávala jsem malému hodně pít bradička by měla směřovat na to bolavé místo a vždycky my to krásně povolilo,hlavně hodně odpočívat.Paralen ale normálně můžeš,myslím tak dva denně

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
6.5.12 15:49

Dekuji, snad to co nejdriv vylecim

• Citovat
  • Upravit
21615
6.5.12 15:57

paralen určitě můžeš. jinak na dítěti poznáš i podle doteku, jestli má teplotu. ať jsi brzo fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
6.5.12 16:27

Ahoj, paralen se může brát po 6 hodinách. Určitě si vezmi, netrap se, prckovi nijak neublíží… A hlavně hodně koj, předáš tak prckovi protilátky a uvidíš, že nic nechytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
6.5.12 16:51

Dekuji, snad to bude brzy ok :-)

• Citovat
  • Upravit
Jedna ženská
8.9.13 15:41

Ahoj maminy, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko, že když mám chřipku, chytne ji můj měsíční drobek? Vím, že MM virus neobsahuje, ale kolika z vás co jste měly chřipku při kojení (tudíž jste byly stále v kontaktu s miminkem) se povedlo miminko nakazit? Něco na mě vlezlo, chlap to není :mrgreen: a tak se bojím. Nevím jestli se mám zdržet zbytečného mazlení s mimčem atd…

• Citovat
  • Upravit
2660
8.9.13 16:08

Když jsem kojila, nedostal odemě nic. Když byl nemocný někdo v rodině, Dr. dokonce říkal, že by bylo nejlepší, kdybych to chytla já, pak by byl malý chráněný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
8.9.13 16:30

Pouzivej rousku nebo kapesnik/satek pres usta a casto to per/men, at se ty bacily zachyti a prcek to nedycha a melo by to byt OK.
Ja mela silenou chripku, kdyz mel maly rok a byl cerstve po laryngitickem zachvatu, tudiz oslabeny a diky rouskam to ode me nastesti nechytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí