Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
Mám otázku a už jsem zoufalá.
18.2. Proběhla klasická MS a18.3. měla být další MS, ta tedy dorazila až 19.3. s tím že byla velice slabá spíše žádná, voláno dr. ta mi sdělila že si mám v pondělí ráno udělat tt viz foto, v pondělí jsem byla u dr ráno na krvy, ve středu jsem volala pro výsledek a negativní, v pátek jsem byla u ji na kontrole s tím že dělala ultrazvuk a řekla mi že jsem asi v polovině cyklu, včera jsem si dělala znovu test viz druhá fotka a porad je tam slabá čárka ale silnější, mam si dojít někam na krev jako samoplátce? Nebo zavolat opět dr? ![]()
@Meru821 píše: Více
Zajdi na krev, nebo prostě pár dní počkej a zkus zase test. Dr teď stejně nic extra nemá co udělat ![]()
@Meru821 hm, ten druhý test vypadá hodně pozitivně,
a ty dítě chceš nebo nechceš?
Samozřejmě že ano, snažíme se už přes rok a v loni 27.3 jsem prodělala zamlklé těhotenství v 10tt. Mam totiž leidenskou mutaci.
@Meru821 píše: Více
aha, tak promiň, nebylo to z původního příspěvku poznat - jak píšu, ten druhý vyfocený test vypadá hodně pozitivně, tak teď opravdu buď vyčkat a zítra nebo pozítří udělat další test, nebo jít na tu krev
Ahojky,
podle me je to krasny pozitivni test. Na utz lekarka jeste nemuze nic videt, muzes si vazne zajit na krev jako samoplatce. ![]()
@stinga píše: Víceúplně v pohodě, vím nenapsala jsem to tam ☺️
Ahojky holky tak jsem byla u dr, tloušťka sliznice 7 mm a že na levém vaječníku mám dominantní folikul, řekla že těhotná nejsem, ale me to nedalo ( mam nevolnosti, citlivá prsa a únavu)a dnes jsem si udělala test viz foto, zítra jdu znovu na krev. Je možné ze bych byla opravdu těhotná?
Ahojky,
no za me je to test pozitivni. Jsem tedy zvedava, jak dopadnes na krvi… moc drzim palce!
No ja jsem taky zvědavá a hlavně jsem zmatena jak lesní včela, dam vám zítra vědět ![]()
Dělala, rano byl negativní a ted je pozitivní a to ještě není vyschnuty je to asi minuta po namočení
![]()