Krev negativní - těhotenský test slabé dvě čásrky

Anonymní
30.3.25 23:38

Krev negativní tt slabé dvě

Ahoj holky chci se podělit o mou zkušenost s přítelem se snažíme o druhé mimčo. Jenže tohle fakt nechápu ms nedorazila v termínu ale o 5 dni později. Před ms sem si myslela ze bych mohla byt v tom, ze by to mohlo vyjít zašla sem pro test oba dva ukázaly dvě slabší čárky, ale byli tam … a pak mě začlo bolet podbřišku tak sem se objednala k Dr. Ultrazvuk prý nevidí zatím nic, v ten samí den mě poslal na krev také negativní …. Druhý den ms prisla ale jinak než sem zvykla krev minimální zbarvena do hodně rudé barvy až hnědé :zed: prsa mě stále pobolívají i v podbřišku přes den ….. co si o tom myslíte holky vím že diskuzi je tu hafo ale chtěla bych znát váš názor. Myslíte ze bych mohla byt v tom? Vím možná blázním ale četla sem ze je to možné nemate někdo zkušenost??? Předem děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
31.3.25 00:26

Biochemické těhotenství. Vzniklo embryo, ale kvůli zásadní genetické vadě zaniklo pár dnů po zahnízdění. Takhle končí velká část těhotenství. Nic zvláštního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
31.3.25 00:27

Tohle jsem měla u biochemického těhotenství …testy pozitivní a krev byla hraniční ale začala klesat a to podle MUDr znamená ranný potrat….ja dostala MS o 6 dni déle ….Menstruace ještě trvá? Ja jsem tedy tu menses mela silnější …a hodnota hcg byla kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
31.3.25 01:46

Možná se něco dělo ale nedopadlo to..jak píšou, biochemické těhotenství. V krvi už HCG kleslo takže byl výsledek negativní. Stává se a často se to ani nezjistí protože embryo zanikne dříve než si udělají test. Každopádně se můžete hned snažit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
31.3.25 05:26

Může to být biochemické těhotenství, kdy se embryo uchytí, ale nakonec se neudrží. Pokud máš stále bolesti a neobvyklé krvácení, raději bych to ještě konzultovala s lékařem. Případně si za pár dní udělej další test, jestli hladina HCG nestoupá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.25 05:48

@Sisi 14 menstruace to bych tomu ani neříkala silna byla tak dva dny pres noc skoro nic jen pres den mírné krvácení než sem zvykla ms trvá už 4 dny jeden den skoro žádná krev …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex