Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Biochemické těhotenství. Vzniklo embryo, ale kvůli zásadní genetické vadě zaniklo pár dnů po zahnízdění. Takhle končí velká část těhotenství. Nic zvláštního.
Tohle jsem měla u biochemického těhotenství …testy pozitivní a krev byla hraniční ale začala klesat a to podle MUDr znamená ranný potrat….ja dostala MS o 6 dni déle ….Menstruace ještě trvá? Ja jsem tedy tu menses mela silnější …a hodnota hcg byla kolik?
Možná se něco dělo ale nedopadlo to..jak píšou, biochemické těhotenství. V krvi už HCG kleslo takže byl výsledek negativní. Stává se a často se to ani nezjistí protože embryo zanikne dříve než si udělají test. Každopádně se můžete hned snažit dál.
Může to být biochemické těhotenství, kdy se embryo uchytí, ale nakonec se neudrží. Pokud máš stále bolesti a neobvyklé krvácení, raději bych to ještě konzultovala s lékařem. Případně si za pár dní udělej další test, jestli hladina HCG nestoupá.
@Sisi 14 menstruace to bych tomu ani neříkala silna byla tak dva dny pres noc skoro nic jen pres den mírné krvácení než sem zvykla ms trvá už 4 dny jeden den skoro žádná krev …
Ahoj holky chci se podělit o mou zkušenost s přítelem se snažíme o druhé mimčo. Jenže tohle fakt nechápu ms nedorazila v termínu ale o 5 dni později. Před ms sem si myslela ze bych mohla byt v tom, ze by to mohlo vyjít zašla sem pro test oba dva ukázaly dvě slabší čárky, ale byli tam … a pak mě začlo bolet podbřišku tak sem se objednala k Dr. Ultrazvuk prý nevidí zatím nic, v ten samí den mě poslal na krev také negativní …. Druhý den ms prisla ale jinak než sem zvykla krev minimální zbarvena do hodně rudé barvy až hnědé
prsa mě stále pobolívají i v podbřišku přes den ….. co si o tom myslíte holky vím že diskuzi je tu hafo ale chtěla bych znát váš názor. Myslíte ze bych mohla byt v tom? Vím možná blázním ale četla sem ze je to možné nemate někdo zkušenost??? Předem děkuji