Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jééé, co já bych dala za to, kdyby ten můj na týden vypadl
. Milujeme se, ale takový ten psychický oraz… To je sen, který se mi asi nikdy nesplní (on ani s klukama do hospody nejde, tak je pořád nalezlej doma
).
Zakladatelko, já bych řekla, že hormony jsou mršky. Tvůj přítel se chce jen vytáhnout před kamarády. A to, že uvidí miss mokré tričko - u chlapů to normální je, s tím nic nenaděláš. Kdyby bylo nějaké mr. mokré kalhoty, tak bych z toho asi moc nadšená nebyla, ale chlap je prostě chlap a když se může podívat na jinou ženskou, tak je to u něj úplně normální myšlenkový pochod…
Buď v klidu, pokud tě to hodně žere, tak mu řekni, že tě to trápí, ale jinak se v tom neplácej
![]()
A mimochodem… jako to, že ho obskakuješ? On má obskakovat tebe. Já blbá také obskakovala a frajírek si na to moc rychle zvyknul, takže pokud se někdy dočkám třetího těhotenství, tak se nechám rozmazlovat, ať se chlapík také snaží ![]()
@Baruska2011 píše:
No, neznám moc chlapů, kteří by se s chutí na miss mokré tričko nepodívali. A zvlášť, když je to banda chlapů, tak se navzájem hecují a tak. To bych asi neřešila, ať se koukne, to není nic proti ničemu. Spíš si říkám, proč kolem toho chlapa skáčeš? Těhotná si ty, né on, já bych si spíš užívala těhotenství a volných klidných chvilek, po porodu budeš mít kolotoč kolem prcka
aprostý souhlas, mimochodem, co ho vzít do strip baru. prostě se vyfikni, naplanuj veceri a vezmi ho pak sebou na striptýz, uvidí, že tě to nepohoršuje a přestane ho to bavit ![]()
Seber v sobě všechnu důvěru ke svému drahému a vykašli se na předsudky. Hlavu vzhůru a sama si naplánuj, co s tím volným časem budeš dělat ty
. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří, tak jen ho nech, ať si vybarvuje jeho výlet v jakých barvách chce. ![]()
Moc to resis, copak ty kdyby si jela s kamaradkama nekam a tam by bylo miss mokre tricko chlapu, nebo neco s chlapama, by jsi se nesla podivat? Jen at se koukne o nic nejde prece.
A jinak, to ze si delala modelku, neznamena, ze nejsou kolem i hezci zenske, mela by ses s tim smirit. Hold chlap no. Jak se jen diva, tak je dobre.
Já bych neviděla problém v tom, že chce koukat na nějaké spláchnuté holčiny, ale spíš v tom, že má minimální zájem o sex s tebou, ty mu děláš servis…
Asi cítíš, že ve vašem vztahu není něco v pořádku a zjištění tohoto je spíš takový spouštěč celé frustrace z toho, jak to teď u vás doma je ![]()
Pokud ještě za těhotna je problém, tak s miminem se může ještě mnohem víc umocnit, protože přijde o tvoji 100% pozornost a pokud spolu teď ještě někam můžete, tak s miminem to bude mnohem obtížnější, v některých aktivitách prakticky nemožné.
Takže já bych s ním asi začla trochu řešit co a jak, chtěla bych vědět, co si on myslí, co cítí atd. O zjištění Miss mokré tričko bych mu nic neříkala, to není podstatné, spíš fakt řešit váš vztah, co se s ním děje a kam směřuje
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se omluvit za anonymní příspěvěk ale nechci to tady házet veřejně..můj chlap jezdí každý rok na dovolenou s klukama..někam do kempu atd..nikdy me to nijak nevadilo, ale letos jsem omylem přišla na to že můj chlap vybíral místoa pak napsal že tam jsou i super akce v jejich termínu..miss mokré tričko a miss pláž..a mě to prostě vadí sedím tady a brečím jako želva…jsem těhotná ve 20tt se mnou skoro nespí a kdybych se přetrhla btak se na mě sotva podívá…nechci se nějak chválit ale myslím že vypádám dobře chlapy se za mnou otáčí a dřív sem docela žádaná chlapy se omě skoro rvaly, dělala jsem i modelku a ted tohle…přitom tvrdil že tam jde jen o chlast ne o ženský..já okolo něho skáču dělám blbce, ráno snídaně do postele..a on v tomhle lže..je to normalní a já to moc řeším ted v těhu? nebo on je lhář? Vám by to vadilo??
ahoj, tvé obavy bych určitě přičítala těhotenství, to co by ti jinak přišlo normální, teď strašně řešíš. Určitě v tom nic nebude, chlapi prostě jedou na čumendu, ale rádi se vrací domů k té své
Pokud ti to vadí a nemůžeš z toho spát, promluv si s ním, uvidíš, že tě ujistí, že o nic nejde, že se prostě jen chtěli podívat na holky
je to normální u chlapů podle mě..ukaž mi chlapa, kterej jede do kempu, ten den je tam miss mokrý tričko a on tam nejde a radši bude sedět sám u stanu a psát smsky své přítelkyni, která je doma a tudíž o ničem neví?
takovej chlap snad ani neexistuje ![]()
Souhlasim s Gladys.
I kdyz teda my na svlikani holek i chlapu mame oba svuj nazor a takove akce bychom se neucastnili. Mne osobne ty holky a kluci co delaji striptyz, miss mokre tricko pripadaji…no, ehm…bylo by to pod moji uroven ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se omluvit za anonymní příspěvěk ale nechci to tady házet veřejně..můj chlap jezdí každý rok na dovolenou s klukama..někam do kempu atd..nikdy me to nijak nevadilo, ale letos jsem omylem přišla na to že můj chlap vybíral místoa pak napsal že tam jsou i super akce v jejich termínu..miss mokré tričko a miss pláž..a mě to prostě vadí sedím tady a brečím jako želva…jsem těhotná ve 20tt se mnou skoro nespí a kdybych se přetrhla btak se na mě sotva podívá…nechci se nějak chválit ale myslím že vypádám dobře chlapy se za mnou otáčí a dřív sem docela žádaná chlapy se omě skoro rvaly, dělala jsem i modelku a ted tohle…přitom tvrdil že tam jde jen o chlast ne o ženský..já okolo něho skáču dělám blbce, ráno snídaně do postele..a on v tomhle lže..je to normalní a já to moc řeším ted v těhu? nebo on je lhář? Vám by to vadilo??
mozna jsi ted citlivejsi, ale na druhou stranu, nevim proc ti o tom lhal.. UPlne s tebou citim, ja bych brecela jako 10 zelv… mne osobne by to vadilo hodne. zkus nebyt ta hodna zenuska, at trochu bojuje… je si tebou asi moc jisty.. ono se rika, ze zenska si ditetem chce k sobe uvazat chlapa, ale nekdy mi prijde, ze to je i naopak… ze chlap si je zenou mnohem vic jistejsi, kdyz je tehotna a citliva… Kazdopadne se drz!
Ahoj ja musim sama za sebe rict, ze mne by to vadilo a hlavne kdyby me zanedbaval..My si rikame s mym vsechno a kdyz mi obcas rekne co jeho kamaradi delaji kdyz jezdi na tyto „dovolene“ a manzelky si mysli jak maji verne chlapy tak je mi z toho fakt blbe…
@slunicko6_12 píše:
Ahoj ja musim sama za sebe rict, ze mne by to vadilo a hlavne kdyby me zanedbaval..My si rikame s mym vsechno a kdyz mi obcas rekne co jeho kamaradi delaji kdyz jezdi na tyto „dovolene“ a manzelky si mysli jak maji verne chlapy tak je mi z toho fakt blbe…
No ono si to podle mne i musis trochu upravit. Chlapi si toho vzajemne nakecaji:)
Jinak my na dovolene jezdime spolecne. Rada travim svuj volny cas s moji rodinou a muz to ma stejne. Zas tolik te dovolene nemam abych ji plytvala.
@Loki01 no prave u toho jednoho je asi jeste vic nez jen vyklada jemu
bohuzel tohle neni jenom z jedne strany…Nerikam, ze panska jizda musi vzdy vest k podvodu zeny, ale myslim, ze ve vetsine pripadu to nekonci jen popijenim piva a vernosti manzelu…
@slunicko6_12 píše:
@Loki01 no prave u toho jednoho je asi jeste vic nez jen vyklada jemubohuzel tohle neni jenom z jedne strany…Nerikam, ze panska jizda musi vzdy vest k podvodu zeny, ale myslim, ze ve vetsine pripadu to nekonci jen popijenim piva a vernosti manzelu…
Já si myslím ze vetsinou jo.
Jen ty slyšíš jen o těch „zajímavých“.
Sama mluvis o jednom chlapovi.