Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ber to sportovně.:-) Přesně tohle dělala moje sestra. Ta mu tedy dělala i žárlivé scény ale můj názor je takový, že i chlap se potřebuje vybouřit. Chce to jen trochu důvěry. ![]()
Já bych řekla, že Tvůj pohled dost ovlivní hormony, ale pokud se Ti to nelíbí, promluv s ním. To jsou prostě chlapi, ten můj taky má každý rok akci, kdy jdou do strip baru, ožerou se jak dobytci, podívaj se na ženské… Ale já o tom vím, takže asi tak. To, že kouká na jiné, mi nevadí. Ale pokud Ti to vadí, není jednodužší věc, než s ním o tom promluvit..
Ahoj, můj muž také jezdí s klukama na chatu každé léto, letos jedou dokonce dvakrát. Vždycky mají keců, jak si tam pozvou nějaký děvky, nejlépe thajky a tak podobně, ale nikdy se nic takového nekonalo
. A tomu fakt věřím. Myslím, že podívat se na miss mokré tričko není nic špatného, možná jsi smutná - hormony a tak, ale fakt bych si z toho hlavu nedělala. Oni budou machrovat, ukápne jim slina, když budou koukat na holčičky a pak se vesele vožerou a bude hotovo. Myslím, že tam jezděj proto, aby si od ženskejch odpočinuli… Myslím, že si prostě honěj triko, vždyť chlapi jsou v kolektivu jak děti
. To je teda můj názor.
PS: Kdyby tě chtěl snad podvádět, tak asi nebude chodit na miss mokré tričko, né? ![]()
To jsou hormony
.Mě by to nevadilo, můj chlap jezdí každej rok surfovat na Rhodos s klukama a pochybuju, že tam nebudou čučet po holkách v plavkách
to by ani nebyl normální
.Pokud mu věříš, je vše ok ne??Ale přiznám, když jsem byla těhotná, tak mi to taky trošku vadilo. Ted letí zrovna za 14 dní a já už se i těším
.
No, neznám moc chlapů, kteří by se s chutí na miss mokré tričko nepodívali
. A zvlášť, když je to banda chlapů, tak se navzájem hecují a tak. To bych asi neřešila, ať se koukne, to není nic proti ničemu. Spíš si říkám, proč kolem toho chlapa skáčeš? Těhotná si ty, né on, já bych si spíš užívala těhotenství a volných klidných chvilek, po porodu budeš mít kolotoč kolem prcka ![]()
Nevim, každej normální chlap se rád koukne na ženskou
Můj si občas „natajno“ pouští péčko na PC… vím o tom, ale je mi to jedno. Když jsem byla těhotná, taky jsem si všechno víc brala. Vadilo mi, že kouká na jiné, štíhlé, krásné, netěhotné holky a mě si ani nevšimne
Podobné stavy se mě držely cca ještě půl roku po porodu! Takže v tom určitě nejsi sama, taky by mi to vadilo.
Zkus se na výlet nenápadně poptat víc… třeba z něj něco dostaneš. On to asi nebere, jako že jede koukat na ženský, spíš jen jako bonus k výletu. Já bych taky klidně shlédla nějaké chlapské mokré tr(enky)ičko ![]()
A proč okolo něj skáčeš? Je to snad tvuj partner a né tvé díte…
No a jinak - asi jsou to prostě chlapské akce..pokud se opravdu jen dívá, tak bych to nějak extra nehrotila. Jednou za rok se vybouřit může.. pokud ovšen nepujde o nevěru. Vím že Tě tohle asi hlodá..aby nepodváděl. Řekla bych mu to že Ti to vadí..co on na to.
Nu a jinak tedy přestaň dělat toho „blbce“ a neskákej okolo něj. Chlap si na to zvykne..a ty pak budeš skákat okolo něj a dítěte?
Snídani do postele bych nechala na chlapovi ![]()
Myslím, že se spíš vytahuje před chlapama, jak je dobrej, jak to pěkně vybral. Samozřejmě by mě taky vadila jeho nevšímavost. Doporučuji neskákat tak moc okolo něho a zařídit si i svoje akce.
Je normalni, to ze je tam nejaka akce s zenskyma prece nic neznamena.
To budou hormony. Ver si trochu, vzdycky nekde budou zensky, to nejde zakazat ![]()
Myslím, že je normální. Já bych se třeba taky někdy chtěla podívat na pánský striptýz a pod
ale přesto bych chlapa nepodvedla a mám ho ráda
To, že si tě teď nevšímá, to je jiná. Ale tenhle problém má spousta párů v těhotenství. Muže někdy to bříško odrazuje. často se bojí, nebo si jsou nejistí, co si můžou dovolit. Navíc hormonama zmítaná ženská.
Zkus to neřešit, zatím co bude pryč, dopřej si kadeřníka, manikůru a pak až přijede budeš ještě větší kočka a budeš mít lepší sebevědomí ![]()
Neboj
kdyby jsi někam jela s holkama a dozvěděla se, že tam bude pánskej striptýz tak bys jim to taky určitě psala s nadšenim, ale neplánovala tam někoho ojet… Prostě parta chlapů, no ![]()
Já si myslím, že je úplně normální. Kamarádce jsme na loučení se svobodou pozvali striptéra. Byla to víc legrace než nějaké erotično a u miss mokré tričko o nic jiného taky nepůjde. ![]()
@Anonymní píše:je můj chlap normální?? - reakce na titulek
Toto je standardní chlapské chování. Nic bych v tom nehledala. Pokud ti to vadí, tak si promluvte, ale nehrotila bych to.
Myslím, že u tebe pracují hormony. Miss mokré tričko ještě neznamená nic špatného. Jen se podívá. A jestli je normální? Obávám se, že je. ![]()
Ahoj holky chci se omluvit za anonymní příspěvěk ale nechci to tady házet veřejně..můj chlap jezdí každý rok na dovolenou s klukama..někam do kempu atd..nikdy me to nijak nevadilo, ale letos jsem omylem přišla na to že můj chlap vybíral místoa pak napsal že tam jsou i super akce v jejich termínu..miss mokré tričko a miss pláž..a mě to prostě vadí sedím tady a brečím jako želva…jsem těhotná ve 20tt se mnou skoro nespí a kdybych se přetrhla btak se na mě sotva podívá…nechci se nějak chválit ale myslím že vypádám dobře chlapy se za mnou otáčí a dřív sem docela žádaná chlapy se omě skoro rvaly, dělala jsem i modelku a ted tohle…přitom tvrdil že tam jde jen o chlast ne o ženský..já okolo něho skáču dělám blbce, ráno snídaně do postele..a on v tomhle lže..je to normalní a já to moc řeším ted v těhu? nebo on je lhář? Vám by to vadilo??