Je můj chlap normální?

Anonymní
21.6.12 12:36

je můj chlap normální??

Ahoj holky chci se omluvit za anonymní příspěvěk ale nechci to tady házet veřejně..můj chlap jezdí každý rok na dovolenou s klukama..někam do kempu atd..nikdy me to nijak nevadilo, ale letos jsem omylem přišla na to že můj chlap vybíral místoa pak napsal že tam jsou i super akce v jejich termínu..miss mokré tričko a miss pláž..a mě to prostě vadí sedím tady a brečím jako želva…jsem těhotná ve 20tt se mnou skoro nespí a kdybych se přetrhla btak se na mě sotva podívá…nechci se nějak chválit ale myslím že vypádám dobře chlapy se za mnou otáčí a dřív sem docela žádaná chlapy se omě skoro rvaly, dělala jsem i modelku a ted tohle…přitom tvrdil že tam jde jen o chlast ne o ženský..já okolo něho skáču dělám blbce, ráno snídaně do postele..a on v tomhle lže..je to normalní a já to moc řeším ted v těhu? nebo on je lhář? Vám by to vadilo??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2627
21.6.12 12:40

No ber to sportovně.:-) Přesně tohle dělala moje sestra. Ta mu tedy dělala i žárlivé scény ale můj názor je takový, že i chlap se potřebuje vybouřit. Chce to jen trochu důvěry. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.6.12 12:40

Já bych řekla, že Tvůj pohled dost ovlivní hormony, ale pokud se Ti to nelíbí, promluv s ním. To jsou prostě chlapi, ten můj taky má každý rok akci, kdy jdou do strip baru, ožerou se jak dobytci, podívaj se na ženské… Ale já o tom vím, takže asi tak. To, že kouká na jiné, mi nevadí. Ale pokud Ti to vadí, není jednodužší věc, než s ním o tom promluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.6.12 12:41

Ahoj, můj muž také jezdí s klukama na chatu každé léto, letos jedou dokonce dvakrát. Vždycky mají keců, jak si tam pozvou nějaký děvky, nejlépe thajky a tak podobně, ale nikdy se nic takového nekonalo :). A tomu fakt věřím. Myslím, že podívat se na miss mokré tričko není nic špatného, možná jsi smutná - hormony a tak, ale fakt bych si z toho hlavu nedělala. Oni budou machrovat, ukápne jim slina, když budou koukat na holčičky a pak se vesele vožerou a bude hotovo. Myslím, že tam jezděj proto, aby si od ženskejch odpočinuli… Myslím, že si prostě honěj triko, vždyť chlapi jsou v kolektivu jak děti :). To je teda můj názor.
PS: Kdyby tě chtěl snad podvádět, tak asi nebude chodit na miss mokré tričko, né? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.6.12 12:42

To jsou hormony :mrgreen:.Mě by to nevadilo, můj chlap jezdí každej rok surfovat na Rhodos s klukama a pochybuju, že tam nebudou čučet po holkách v plavkách :mrgreen: to by ani nebyl normální :mrgreen:.Pokud mu věříš, je vše ok ne??Ale přiznám, když jsem byla těhotná, tak mi to taky trošku vadilo. Ted letí zrovna za 14 dní a já už se i těším :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
21.6.12 12:43

No, neznám moc chlapů, kteří by se s chutí na miss mokré tričko nepodívali 8). A zvlášť, když je to banda chlapů, tak se navzájem hecují a tak. To bych asi neřešila, ať se koukne, to není nic proti ničemu. Spíš si říkám, proč kolem toho chlapa skáčeš? Těhotná si ty, né on, já bych si spíš užívala těhotenství a volných klidných chvilek, po porodu budeš mít kolotoč kolem prcka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.6.12 12:43

Nevim, každej normální chlap se rád koukne na ženskou :) Můj si občas „natajno“ pouští péčko na PC… vím o tom, ale je mi to jedno. Když jsem byla těhotná, taky jsem si všechno víc brala. Vadilo mi, že kouká na jiné, štíhlé, krásné, netěhotné holky a mě si ani nevšimne :cert: Podobné stavy se mě držely cca ještě půl roku po porodu! Takže v tom určitě nejsi sama, taky by mi to vadilo.
Zkus se na výlet nenápadně poptat víc… třeba z něj něco dostaneš. On to asi nebere, jako že jede koukat na ženský, spíš jen jako bonus k výletu. Já bych taky klidně shlédla nějaké chlapské mokré tr(enky)ičko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.6.12 12:44

A proč okolo něj skáčeš? Je to snad tvuj partner a né tvé díte…
No a jinak - asi jsou to prostě chlapské akce..pokud se opravdu jen dívá, tak bych to nějak extra nehrotila. Jednou za rok se vybouřit může.. pokud ovšen nepujde o nevěru. Vím že Tě tohle asi hlodá..aby nepodváděl. Řekla bych mu to že Ti to vadí..co on na to.
Nu a jinak tedy přestaň dělat toho „blbce“ a neskákej okolo něj. Chlap si na to zvykne..a ty pak budeš skákat okolo něj a dítěte? :think: :think: Snídani do postele bych nechala na chlapovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
21.6.12 12:45

Myslím, že se spíš vytahuje před chlapama, jak je dobrej, jak to pěkně vybral. Samozřejmě by mě taky vadila jeho nevšímavost. Doporučuji neskákat tak moc okolo něho a zařídit si i svoje akce.

• Citovat
  • Upravit
36210
21.6.12 12:45

Je normalni, to ze je tam nejaka akce s zenskyma prece nic neznamena.
To budou hormony. Ver si trochu, vzdycky nekde budou zensky, to nejde zakazat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.6.12 12:46

Myslím, že je normální. Já bych se třeba taky někdy chtěla podívat na pánský striptýz a pod :palec: ale přesto bych chlapa nepodvedla a mám ho ráda :pankac: To, že si tě teď nevšímá, to je jiná. Ale tenhle problém má spousta párů v těhotenství. Muže někdy to bříško odrazuje. často se bojí, nebo si jsou nejistí, co si můžou dovolit. Navíc hormonama zmítaná ženská. :mrgreen: Zkus to neřešit, zatím co bude pryč, dopřej si kadeřníka, manikůru a pak až přijede budeš ještě větší kočka a budeš mít lepší sebevědomí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
21.6.12 12:46

Neboj :hug: kdyby jsi někam jela s holkama a dozvěděla se, že tam bude pánskej striptýz tak bys jim to taky určitě psala s nadšenim, ale neplánovala tam někoho ojet… Prostě parta chlapů, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.6.12 12:47

Já si myslím, že je úplně normální. Kamarádce jsme na loučení se svobodou pozvali striptéra. Byla to víc legrace než nějaké erotično a u miss mokré tričko o nic jiného taky nepůjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
21.6.12 12:47
@Anonymní píše:

je můj chlap normální?? - reakce na titulek

Toto je standardní chlapské chování. Nic bych v tom nehledala. Pokud ti to vadí, tak si promluvte, ale nehrotila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
21.6.12 12:48

Myslím, že u tebe pracují hormony. Miss mokré tričko ještě neznamená nic špatného. Jen se podívá. A jestli je normální? Obávám se, že je. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky