Je normální, aby tolik spal?

5173
12.1.11 10:52

je normální aby tolik spal

Holky malýmu jsou 4 měsíce,vždycky byl spaví miminko,ale připadá mi že spí opravdu hodně-večer jde spát v 9 vztává ráno o půl 6 dostane trošku čaje a spí do 7 to dostane mlíčko a spí do 9,hodinku so hrajeme dostane jídlo v 10 a po jídle hned spí tak do 11:30 pak je vzhůru tak tu hoďku a od půl 1 spí tak do 13:00 zase jídlo a jde se ven v kočáru spí tak do 4 pak je vzhůru tak dvě hoďky a spí zase hodinu hodinu v 7 další jídlo a někde je vzhůru do 9 kdy si řekne jště o jídlo apak hned usne a někdy si zdřímne v 10 si řekne o jídlo a hend usne a spí do rána …na 4 měsíc emi příjde,že spí opravdu hdoně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
12.1.11 10:56

Normalni to je, je jeste malinkej. A bud rada, co by za to daly maminky mimin s kolikama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.1.11 10:59

já být tebou tak jsem ráda......jestli ti pěkně přibejvá a nejeví známky nemoci.tak bych to neřešila .prostě spáč :potlesk: užívej si to,však ono to dlouho už trvat nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
12.1.11 11:05

Bledá závist, náš mladej spí 3× denně přesně půl hodiny, má snad v hlavě budíka :roll:
Jak psaly holky, užívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
12.1.11 11:07

Teda, to je ale spáč. Ale určitě to je v pořádku, bud ráda.My se zase potýkali s opačný problémem, nic ho netrápilo, ale nespal. V noci tedy jo, ale vstal v sedm, pak spal hodinu kolem poledne, hodinu kolem čtvrté, pak už nic. Večer chodil tak v osm. Uřvaný z ůnavy, večery byly hrozné. I v noci se tak dvakrát vzbudil, ale jen na jídlo. Tak si užívej spacího miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.1.11 11:07

ahoj,malému bude ted 5 měsíců a spí taky dost :-D .ráno vstává tak v osum nají se a v půl desátý už zase spí a vstává tak v půl dvanáctý to se nají je vzhuru tak do dvou,spí tak do půl čtvrté zase jídlo :mrgreen: pak usne venku spí třeba tak do šesti jak kdy v půl sedmé se nabaští,někdy vydrží až do těch půl desátý než jde spát a někdy si ještě drcne třeba v osum na půl hodky a před desátou spí a až do rána,takže super :dance: :dance: takže budme rádi za tak hodné děti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.11 12:00

Ahoj,
myslím, že je to v pohodě! Neměj starost. Ale možná bych to směřovala k delšímu nočnímu spaní.. ale je ještě maličký, to se časem upraví :wink:

nám kluk o rok starší spí i 13hod v noci, tak pak přes den už jen tak hodinku.. dohromady tedy 13-14hod/denně

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.1.11 12:01

me mala spala podobne…mozna jeste vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.11 12:02

Ema mi taky takhle spala, nevydržela být vzhůru dýl jak dvě hodiny a taky jsem nad tím dumala, ale ty dvě hodiny zase jela naplno.
Spavost jí zůstala dodnes, kdy je jí 13 měsíců. Od osmi večer do devíti do rána bez přestávky a pak ještě tak tři hodiny přes den, i když teď už spíš v jedný dávce. Ptala jsem se na to i doktorky a i ta řekla, že některý děti holt potřebují víc spánku. Pravdou je, že co se naučila pohybovat, tak se skoro nezastaví, v sedě vydrží jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
12.1.11 12:06

jsj bud ráda , že ti tak spinká:-) Míša dovršil 4 měsíce tim , že když nešel ven do kočárku spal ve dne 2krát po pul hodkach, víc ani ránu:-) pravda v noci spí jak andílek od 20 do 6-7, jídlo a pak zalomí do desíti, pak už téměř nespí,teda pokud nejde do kočáru , tam spí i 3 hodiny v kuse:-) ted je mu 6 měsíců nezměnilo se nic, tak mu to tak vyhovuje, jako tvýmu maličkýmu vyhovuje spinkání, jen at se hezky vyspinKá, každý dítě je jiný, nemusíš se bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
12.1.11 13:17

Ahojky, buď ráda, že ti takhle spinká :palec:
Náš Petřík chodí spát tak oklolo osmé nebo deváté (začínáme čtvrtý měsíc), tak mezi jednou a třetí se budí na noční krmení, pak znova za tři hoďky :zed:
Slyšela jsem, že takhle velké mimčo se nemá budit na noční krmení ale co s ním mám dělat, když mi řve hlady? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.1.11 13:20

Naše spala snad ještě víc..
Hoooodně dlouho ( snad do 10m) vydržela bdít jen 1,5 h..Jinak spala, spala , spala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.1.11 13:41

Ahojky, Viktorce budou 17. čtyři měsíce a spí skoro přesně, jak píšeš… nevydrží vzhůru déle než 1,5-2hod. Večer usíná mezi 20-21hod, vzbudí se mezi 5-6hod, nakrmíme a hned spinká do 8-9hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.1.11 13:44

Navíc zima je období na spaní jak stvořené - počkej v létě, to bude jiná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.1.11 15:24
delice píše:
Teda, to je ale spáč. Ale určitě to je v pořádku, bud ráda.My se zase potýkali s opačný problémem, nic ho netrápilo, ale nespal. V noci tedy jo, ale vstal v sedm, pak spal hodinu kolem poledne, hodinu kolem čtvrté, pak už nic. Večer chodil tak v osm. Uřvaný z ůnavy, večery byly hrozné. I v noci se tak dvakrát vzbudil, ale jen na jídlo. Tak si užívej spacího miminka.

Máme to stejně,bud ráda že spinká :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí